Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 35 36 [37]

Viestit - Cultor

Vapaa sana / Vs: Uuden kanavan toimivuus
: 25.10.07 - klo:18:49
Agronetin uusi Keskustelukanava perustuu erilaiselle logiikalle kuin entinen ohjelmisto. Säikeittäisyydestä on luovuttu, ja uusissa ohjelmistoissa on siirrytty aikajärjestykseen, jossa suositaan lainauksia. Tavoitteena on pitää erittäin pitkät viestiketjut luettavana ja helpottaa tiedon hakua. Eli jos vastaat johonkin viestiketjun välissä olevaan viestiin, siirtyy vastauksesi (ja mahdollinen/suositeltava lainaus) joko viestiketjun viimeiseksi, tai asetuksia muuttamalla ensimmäiseksi.

Onhan tämä parempi kuin entinen, mutta tuntuu jotenkin sekavalta noihin phpBB:llä toteutettuihin verraten. Jos minä olisin saanut valita, niin täällä olisi Gmame'n kaltainen systeemi. Sitä voi lukea selaimella tämän kaltaisena viestit peräkkäin, tai säikeistettynä, jota voi selata eteenpäin pelkästään välilyöntiä painelemalla. Parasta siinä on mahdollisuus käyttää kunnollista newsreader ohjelmaa lukemiseen. Hyvä newsreader päihittää minkä tahansa webbikäyttöliittymän vähintään 6-0.
Sivuja: 1 ... 35 36 [37]