Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3

Viestit - sonnanviskoja

Yhteinen tuttumme oli sil oppia hakemas......kysy siltä
NO ihan sama mitkä kekkerit mut toi hinta jäi vähä kaiveleen!
Meitä automiähiäkin on moneks...,.,.,
Käsittääkseni keskihinta......varmaan joku sais enemmän ,,,,,,,joku sit,,,,,,
Jyväskyläs nautaparlamentti,käyttivät siellä tänään katelaskelmis 3,15 ekua kilohintana,kai kaikilla tämä hinta ,,,,,vai käyttävätkö saksan,tanskan hintoja.Ei pitäis ennakoida tulevaisuutta ,parempi vaan kattoo peiliin pienin varauksin
Kyllhän nää hevoset ja hevosTYTÖT elävöittää maaseutua,miss ne ratsastais jollei jonkun mailla.Ei pitäis olla negatiivinen asia hevosella liikkuminen,toki asioista pitää puhua nii kaikki on paljon helpompaa   (taitaa olla monelle kolleegalle uusi asia)
KYLL nautapaikka irtoo alle tonnilla siis avustettuna ja katetulla lantalalla varustettuna....eikä vielä tartte ite mitään tehä.Vähän laiskan vikaa meikäläises....siis selvästi alle tonnin
Pistä miljoona lisää tohon coneccin hallipakettiin(ms perj.)nii saat lehmäpaikan n.5te.
Ja niin alko pätäkkää tulemaan,älkää "nypläkkö" enää, ny on jo kiire!
Noista kasvutuloksista ja niihin pyrkimisestä.....olen nyt 6 vuotta harjotellu tota mulli hommaa.Entinen työ ei edes sivunnu maataloutta,,mut anto ehkä jotain muuta.
En ymmärrä miks ei voi halutessaan laskea kannattavuutta parhaimman neljänneksen kasvuilla,tarkoitan ne on saavutettavissa jos vain HALUAA,siitä se on vaan kiinni!Avoimin mielin vain keskusteleen muiden kans nii kaikki oppii.
JOs minäkin oon pysyny oman aikani parhaas ryhmäs ,miksei joku muukin?MUT korostan,,,avoimin mielin kaikkee uskomatta..
Eikä se ole lukumäärästä kii,....tänä vuonna teuraita yli 600sadan ja viime vuoden esim. pihviraportti
 hiehot  712g/päivä ja sonnit 907g/päivä.Motiivaatio vain kuntoon...kyl se siitä.
Sulla hinta linjassa ,.....joko kohta pääsee mopoileen?
Valaisetko tietämättömiä?

Pitäiskö mun tietää jotain.Ja jos tiedänkin en sitä julkisesti tee......herranpelko on viisauden alku...????
Toki on jotain kokemuksia jostain????!!!!
näyttäs olevan vain kaksi viestiä ja molemmissa koneksin linkit ??? ???

Kai se sitte puolalaanen petoni/pelli/rautarakennus on jonku unelmien navetta.  ;D

***Epäilyttävä pulju. En uskaltaisi ihan heti heidän toimintaan sekaantua, kun miettii millaisen oharin tekivät pellonpajalle.

Täytyis tietää tosiasiat ennen kun tommosia kirjottelee
Ulkoseinien osuus viime kesältä n.350 €/lehmäpaikka lämpöeristetty betoniseinä alv 0%
Eikös tos conexxinkin halleis oo lämpöeristetyt seinät ja eihän se ollu ku 150ekua/paikka pystytettynä koko hoito.lattiaan menöö rahaa n.75teskoo,lypsyasema ie tarvii olla viimeistä mallia.Vaikka ite en lypsyllä käykkään eikö kuitenkin sillä viivan allejäävällä eletä.

Tiedän navetoita jossa lypsypaikaikka maksanu 10 000-13 000 euroo,koskahan tulee takasin.Ei siinä mitään, eihän se haittaa ku ei o oma raha tuumas täs kerra yks rantaruottalainen mut pankkeja ihmettelen!
Tällä konseptillahan lypsypaikka maksaa 3500-4200 euroa.Se on paljon ennen maksettu ja 5 vuoden päästä vaikka sisämikroauto radaks.!!!!! tai tekeen tulosta
Tais olla pe maastullis ilmotus edullisista halleista.Kyll nykyään taidetaan puuhastella ton lypsyhommien ympärillä.Isot hallit vaan pystyyn ja pari lypsäjää.Nuppi kuorma maitoo kerralla,osuuskuntien pitäis jo ajatella tulevaisuutta ja maksaa eri hinta 15000 litrasta ku 500.SE on kuitenki niin ett isoja yksiköitä olla pitäis jo tehokkuudenkin takia.Lakatkaa nysväämästä isvestoijat.  nim.osuuskunta mies
Koneet, laitteet ja tekniikka / Asuntoauto
: 01.03.08 - klo:17:47
Kuume iskeny.Pitäis oll 6 maakuupaikat,takatalli,hevoskärryä joutuu joskus vetämään.Arvoisa raati,mitä kokemuksia? Fiat,ford,mb,Renault.Entä onko talvella oltava vesilämmitys?Entä korit,hymer,defles jne.UUsi vai käytetty,ei kuiteskaa yli  50tekua.
Sivuja: 1 [2] 3