Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6

Viestit - peltojenmies

Nopeasti kuivaa parhaimmat lohkot. Tänään lopetusvakojen tasailua ja isoimpien kivien keräilyä. Huomenna vois kokeilla lietteenajoa jos vaikka viikonloppuna pääsis kylvämään ekoja otria. Ammutkin pitäs jossain välissä päästää laitumelle. Säilörehusta tosin ei ole pulaa. Riittäisivät vaikka ens kevät-talvelle.
Ei kait niin yksinkertainen asia kuin remmi löysässä?
Olen huomannut ainakin tuossa T160ssa että kompuran hihnan kiristys on hiukan hankala sikäli,että jonniin verran voimaa tarttee kiristyäkseen tarpeeksi.Vikisee aika helposti....
Sehän se ;D Jokin aika sitten kiristin mut eipä auttanu. Nyt kiristin uudestaan ja käytin sellasta vääntövartta kiristämiseen että oikein hirvitti mut vikinä loppu 8)
Apulannat vasta levitetty. Lietteen ajoa ei olla vielä alotettukaan. Ei pellot kanna raskasta yhistelmää. Taitaa lietteen ajo heinikoille jäädä toiselle teolle (jos sillekkään). Nyt eka kunnon lämmin päivä tänä keväänä, pellot kuivuu kovasti. Parhaimmille lohkoille voisi huomenna päästä jo lopetusvakoja tasaamaan ja isoimpia kiviä keräilemään.
Kertokaa viisaammat mikähän on vialla ku traktorin paineilma kompura vikisee/kitisee paineen pumppauksen aikana?
Soita Tumen tehtaalle, viime vuonna vielä ainakin sai molempia jousia. Eivät olleet hirveän kalliitakaan.
Olivatko mitä hintaluokkaa?
Niissä pitemmissä on kiinni ne varpajyrän laakerit. Ne on menny poikki täällä Pohjois-Savon kivisillä pelloilla ;D
Koneet, laitteet ja tekniikka / Tume-äes
: 02.05.12 - klo:19:05
Ei kellään sattus olemaan tollaseen Tumen 4m äkeeseen takavarpajyrien jouspakkoja joutilaina?
Tarkotus ois syksyllä rakentaa lisäsäiliö.  Kiinnostas toteutuneet kokonais kustannukset €/kuutio. Betonisen ja kumisen hyvät ja huonot puolet.
Paljonkohan kustantas betoninen 1000-1500 kuution lietesäiliö?
Mitenkäs Savo-Karjalan lihalla homma toimii? ???
Kyllä Atrialle teuraat kelpaa, vasikat vaan nikottelee ja pahasti..
Täällä lähellä eräs iso LSO:n tuottaja (elukoita +1100) Lähtee vasikat aikasta joutuin tilalta ;D
Ei ihme ettei meinaa ternit täältä maitotilalta oikein liikahtaa. Tämmöinen tilanne ainakin täällä idässä. Kyllä nyt oikein korpeaa lihamiesten puolesta  :-[

Väärä firma! LSO niin ei ternit ja teuraat nikottele navetassa!
Laskeskeltiin lomittajan kanssa eilen että yli 10 tilaa 10km sätellä ja 3 korkeintaan myy teuraansa ATRIALLE.
Eipä oo LSO:n toiminnassa valittamista. Teuraiden ja ternien ilmoituspäivä tiistai, lähtevät tilalta viimeistään jo saman viikon sunnuntaina.
Tuli semmonen ajatus minulla mieleen, että jos karhottimen sijasta vaihtaisit tuon niittomurskaimen leveämpään esim. 350-370cm levyiseen. Niittoaika pienenee huomattavasti ja eikä tarvitsis välttämättä sitten karhottaa ollenkaan kun ei kuitenkaan tuon enempää pinta-alaa. Euroja ei paljon enempää menisi hankintaan, paitsi että taisit meinata käytettyä.
Tollaset leveemmät murskaimet on aikastalailla loppuun ajettuja mitä oon kierrelly kahtelemassa. Hyviä 2-roottorisia karhottimia on täälläpäin yllättävän paljon tarjolla eikä hinta oo sama käytetyn leveemmän murskaimen kanssa. Nykyinen murskain on ainakin vielä tulevan kesän remmissä.
Niittomurskaimena jf 2400 nostolaitemalli. Jos keskelle karhottavan mallin laittaa niin mikä ois sopiva työleveys karhottimella?  Kerran kysyttiin erästä urakoitsijaa, tuumasi vain että on isoja tiloja jo jonossa sen verran et menee kesäkuun lopulle. Laatuhan siinä ois mennu ihan v...iks niin päätettiin laittaa omat vehkeet. Käytettyinä tietenkin.
Claas 255 rotocut ja Valtra 8550.
Minkälaiselta leveydeltä ootte yleensä karhottaneet paalaimelle? Onko lohkokoolla  alarajaa jolle ei kannata hinattavaa viedä?
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6