Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 92 93 [94]

Aiheet - SKN

Vapaa sana / Täpinäreiska
: 25.01.08 - klo:18:33
Ihan nyt kysyn kun olen tässä taustalla useammat ajat lueskellu juttuja. Ja nyt sitten kirjauduin. Onko täpinäreiska se kaveri joka: Maksaa vuokraa kapisimmastakin avo-ojasta 600e/ha, laajentamisen tunteenpalo vie yöunetkin, on AINA lähes poikkeuksetta pellonvälittäjän viimeisellä soittokierroksella korottamassa tarjousta VÄHINTÄÄN 500e/ha vaikka hinta on jo yli 10000e/ha, hinnoittelee kaikki auraus-, puinti-, kasvinsuojelu-, ym. urakat TÄYSIN kuralle, On pakkomielteisenä koneliikkeiden uusimpiin koneisiin ja ostaa ne AINA rahoituksella, pakottaa eukon hyväpalkkaiseen työhön, itse käy talvet ja vähän vapaa-aikansa vieraalla töissä, kaikki vuokramaat rehottaa hukkakauraa, juolavehnää ja muuta paskaruohoa, kylvöt tehdään maantievaihteella niin että vantaat vaan lepattaa ilmassa ja puinneissa noudatetaan samaa kaavaa, lannoitteet on aina tigoa tai beloria ja siemenet on lajittelematonta tyyliin suoraan siilosta peittaamattomana maahan. Onko tämä sitä täpinöintiä?
Kasvintuotanto / Erksaar OY
: 25.01.08 - klo:16:38
Onko kokemuksia firman tuotteista? Nettisivuilla kehutaan paremmaksi kuin Nordkalkin tuotteet. Maaseudussa oli ilmoitus hintoineen.
Sivuja: 1 ... 92 93 [94]