Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4

Viestit - TPS

Katotaan nyt mitä tämä Sanna Marin kieltää. Tuleeko silloin Eemeloisille parku? Ilmastoruuvia on kiva vääntää ja tehdä sillä kaikkea kansalle "kivaa".
Vapaa sana / Vs: Sorkkikselle...
: 29.08.19 - klo:10:05
Onneksi eijoo pakko ostoo. Toista se oli -70 luvulla. Kepu MTK määräs kansalle syöt, tai itket ja syät. Voivuorikin suli hyästi pakkosyötöl.
On sulla katkerat kirjoitukset. Miten olet selvinnyt hengissä tähän saakka? Taitaa olla terveys mennyttä kun noin "pahoinpideltiin", kunto riittää enää kirjoittamiseen? ;D
Vapaa sana / Vs: uusi hakkarainen
: 28.08.19 - klo:21:11
Antti Rinteen ja Maria Ohisalon ohjaama poliisikin keskittyy nyt "oikeisiin" töihin. Valtakunnassa kaikki hyvin?

2000 lapsiraiskausta selvittämättä ja poliisi ottaa mun FB-päivityksen tutkintaan https://www.youtube.com/watch?v=GA5Mwgkunc0
Vapaa sana / Vs: Nonni
: 28.08.19 - klo:21:03
Votkin on jäävi puhumaan lihoistaan, näkehän sen päältäkin.
Vapaa sana / Vs: uusi hakkarainen
: 28.08.19 - klo:20:40
Husu onneksi työllistää vielä kirjekadosta kärsivää postiakin. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/567fe4b5-f015-44ef-aee0-a463faef08dd
Punavihreä Ylekin innostunut tappamisen ylistämisestä. https://yle.fi/uutiset/3-10921734 Normaalistihan ollaan niin inhimillisiä ja rauhan puolesta, uutisoidaan mamujen mielenahdistuksista ja Helsinki-prideistä... nyt tappaminen on kliffaa, lipsuu linja Pasilassa pahasti.
Varapuhemies Juho Eerola kutsui erityisavustajakseen bändikaverinsa Kotkasta – palkka 6 466 euroa kuussa
Jos tundran takana peltoa vähän "yrittämiseen", menkää vaikka mustikkametsään.
Yhteiskunnalle edes jotain hyödyllistä.
Veisit leivän thaimaalaisten suista? Tosin liikunta kannattaa aina, mitä vanhempi olet sitä enemmän liikunnalla "tienaa" sekä yhteiskunta että itse liikkuja.
Vapaa sana / Vs: Leipuri Hiiva
: 17.08.19 - klo:22:35
Ku persutki saa... tekee härskistä sulle-mulle touhusta hyväksyttävää? Velaksi eletään mutta tuskin sillä on väliä tuollaiselle haudasta nostetulle harmaapäiselle pääministerille. Konkurssipesähän jää lastemme huoleksi. :-\
Etelä-Suomi = Helsinki?
Helsinki = hotelli Kämp?

Lounais-Suomi nyt ei ainakaan ole pelkkää Koskee. Paljon muutakin, onneks.
Vapaa sana / Vs: Epäterve verokilpailu.
: 14.08.19 - klo:22:10
Sit vaa pyytämään jotta Attendot ja Pörriäiset pitää oktoberfestei koko syksyn. Pian on pimmeetä ja sataa räntää, kyllä kopperossa kusikalsareissa tv:a katsovalle suomieläkeläiselle viina varmasti maistuu. Samaan aikaan Etelä-Saksassa on + 15 lämmintä ja mahtavat ulkoilukelit vanhuksille. Eikä lumi tai jää tai kyllä estä rollaattoroida uoden ympärikään, vesisade ainoastaan.
Vapaa sana / Vs: LÖPÖN HINTA.
: 14.08.19 - klo:22:03
Helsingin Kalliossa kyllä tuumataan että on vain hyvä asia jos kaikenlaiset "Totuuden Torvet" laitetaan maksamaan ylisaastuttavasta elämästään. Suot ja metsät rauhaan, Itämerta saastuttava viljely aisoihin jne... Ajokortinkin hintaa voisi nostaa tupakan kanssa yhtä tahtia koska sitä ei tarvitse kuin muutamat susirajan landepellet.
Vapaa sana / "Ei tartte auttaa"
: 14.08.19 - klo:00:37
Maahanmuuttoa amerikkalaisittain. Ei nuorukaisten valituksia asunnoista tai ruoista kuten meillä. Ei vuosittaista velkamiljarditaakkaa valtiolle.

"Uusilla määräyksillä pyritään siihen, että maahantulijoista ei tule valtiolle taakkaa. Huolimatta siitä, että he ovat veronmaksajia.

Haluamme maahan tulevien olevan omavaraisia. Se on amerikkalaisen unelman ydin. Se on syvällä historiassamme ja varsinkin syvällä laillisen maahanmuuton historiassamme."

 https://yle.fi/uutiset/3-10919480


Mikä on Antti Rinteen suomalaisen unelman ydin?

- Tämäkö? Vai vielä "parempaako"? https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/mielenosoittajat-ruoka-ja-majoitus-eivat-kelpaa/708374/
Joko viimeisimmätkin ymmärtävät mikä etujärjestö mtk on.
Etujasi ajava Liittosi? https://www.elakeliitto.fi/node/183 Iloisia ihmisiä pellolla näkyi olevan. :)
Sivuja: 1 2 [3] 4