Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 211

Viestit - Moottoripolkupyörä Man

Jos nyt sitten raivaa peltoa ja joutuu maksamaan siitä sakkoa, niin mitäs sitten. Vihervasurihuuhkajat voisi joskus kertoa, kenelle maksetut rahat menevät. Ja mitä niillä tehdään.

Tai jos ostaa päästöoikeuksia, niin keneltä ne ostetaan ja mitä niillä rahoilla tehdään. Menevätkö ne lopulta joillekin mursuntutkijoille?

Voisiko Suomi tehdä esim. niin, että kaamosaikana se myisi pimeyttä säkkikaupalla ulkomaille? Ja samoilla uusiokäytettävillä säkeillä valoa kesällä.

Nyt näyttää siltä, että metsät piilososialisoidaan hiilinieluiksi. Reilua olisi, että metsähehtaarille maksetaan nyt heti hiilinielukorvaus ja jos metsän käyttö muuttuu esim. pelloksi, hiilinielukorvaus maksetaan takaisin sinne jonnekin. Se olisi kohtuullista. Oli hiilinielukorvauksen maksaja/takaisinperijä valtio tai EU.

Muussa tapauksessa tämä koko hiilinieluvaranto olisi sosialisointia.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c9557293-c8e9-46b5-ab1c-55dfefb42c7a
Mitä tarkoittaa huonompi rakenne ja huonompi viljeltävyys?
Nyt paheksuttu ja puoliksi kielletty sängen poltto vuosittain sopivalla tavalla saattaisi lisätä pysyvämmän hiilen määrää huomattavasti enemmän ja nopeammin, kuin viherlannoituskasvien jätöksistä humifioitumisen kautta syntyvä humus. Tai siis oikeastaan se hiili lisääntyisikin nopeammin, mutta kaiken polttaminen ei vain nyt oikein ole muodissa. Siksi iskemättömien lapioiden ja puhtaiden työvaatteiden mediakentällä, kasvien ja niiden juurien suuri ihmetteleminen ja itämeren pelastaminen on valloillaan.

Voisimme jopa käyttää jotain jalokaasua tai ihan vain syntyvää hiilidioksidia suojakaasuna, kun sopiva sänki tai kasvusto hehkutetaan hetkessä työkoneella ja sekoitetaan samalla multaan. Ja kaiken kukkuraksi homma olisi jännää, että syttyykö vahingossa enemmän kuin pitäisi ja sammuuko raktori väärään aikaan.
Eihän moommalassa voi olla homoja. Eihän tuollaisia tapahtumia saisi noilla leveysasteilla järjestää.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008928109.html
Vapaa sana / Vs: meillä on hyvä hallitus
: 05.07.22 - klo:21:17
Mutta mistä se kertoo, että c-alueelle uusi "taas kerran" kriisituki on automaattinen. Kun taas ab-alueella sitä pitää erikseen hakea. Miten tuollainen on edes mahdollista?

Ymmrrät ehkä sen notta korkijammat voemat kun met tuntra n vilijelijät pättää ena miten tuet jaetaan ja miten alueet on jaettu Kyllähän se on monelle epä selebvää mitä se on se vilijely tääkkä tuntralla Kyllä mooseksen porukan eläminen ja hyoinvoenti perustuu notta kesäöllä tehhään työtä yötä päevää Luulisin notta muualla ee tarttee tehä työtä 24/7 koko kesän Olosuhteet tekkee tästä sen aluveen kun mitä se onkaa Täällä soppii tulla yrittämmään joka luulee notta raha tullee täällä tyhyjästä Näin se vaan on Naorattaa

Nuo tuet ovat tarkoitettu katon alla tuottamiseen pl. koko maan luonnonhaittakorotus. Mikä byrokratia estää tuon kasvihuone-puutarha-siipisika tuen suoraa maksamista ab-alueelle, niin kuin c-alueelle? Tarkemmin kuin ehtoja katsoo, niin kyllä vaikeata tämä byrokratia on.
Vapaa sana / Vs: meillä on hyvä hallitus
: 05.07.22 - klo:18:42
Mutta mistä se kertoo, että c-alueelle uusi "taas kerran" kriisituki on automaattinen. Kun taas ab-alueella sitä pitää erikseen hakea. Miten tuollainen on edes mahdollista?
Vapaa sana / Vs: Tieteenteon ytimessä ?
: 05.07.22 - klo:18:37
Olen seurannut jo pitempään, että väitöskirjoja rustataan kokoon ainoastaan tohtorin tittelin saamiseksi - aihe näyttää sivuseikalta. Tiede kärsii aikamoisen inflaation, kun tällaisia annetaan tehdä. Mitä vankeudessa elävän eläimen päässä liikkuu ? Mitäs luulisitte ? https://yle.fi/uutiset/3-12515632

"Laura Hiisivuori neuvoo tarkkailemaan eläintä rauhassa. Hänen mukaansa ihmiset saattavat tulkita eläimen olemuksessa yksityiskohtia pahastikin väärin, mutta eläimen kokonaisolemusta voi olla helpompaa hahmottaa. Yleisolemus kertoo paljon.
– Jos miettii, millainen ihminen on rento, niin hyvin samalla tavalla eläin on rento. Kokonaisolemus on hyvin samankaltainen."

Tämä kertoo jostain highscore tai achievement ilmiöstä. Hilpeyttä saattaa herättää se, kun mahdollisessa työhaastattelussa joku moukka on kiinnostunut väitöskirjan aiheesta. Aihe on toisaalta sellainen, että yhteiskunnallisesta tai poliittisesta apurahakehystoimistosta löytyy heti joku kuraattorin, koordinaattorin tai asiantuntijan suojatyöpaikka.
Vapaa sana / Vs: Eurooppauutisia
: 04.07.22 - klo:23:00
Jos Ukraina häviää sodan, ryssä vaatii siltä sotakorvauksia. Vaikka mitä väliä sillä on. Samanlaisia slaaviröllejä kaikki.
Vapaa sana / Rajat kiinni?
: 04.07.22 - klo:22:48
Ymmärtääkseni Suomen ympärillä olevat valtiot ovat sen verran vähähämminkisiä, että turvapaikanhaku Suomen rajoilla ei ole relevanttia. Silloin rajan sulkemisen pitäisi olla yksinkertaista. Paitsi strömsökommareille.

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e4230949-bec9-44e7-845d-905097e5c805
Vapaa sana / Vs: meillä on hyvä hallitus
: 04.07.22 - klo:22:40
Yllätys, että c-tuki on automaattinen. Vai onko sittenkään. No on.
Vapaa sana / Vs: mopomiehen farmari reissu
: 02.07.22 - klo:23:11
Tarpeeksi vaan panostajia ja tynamiittia.
Vapaa sana / Vs: Miksi homot marssii ?
: 02.07.22 - klo:23:09
Kun nuo pääkanisterit ja muut linnanjuhlalaiset juhlivat hesassa kymmenien tuhansien homojen kanssa, maikkarin mukaan Lopen telttajuhlissa on ollut vielä enemmän porukkaa. Onko siellä ministerit ja kunnanjohtajat marssineet Lars Leevin marssin tahtiin?

Vaikka nyt en itse oikein fanita kumpaakaan tapahtumaa, niin jostain syystä tuo pienemmän porukan ideologia ja homoilu saa enemmän huomiota, kuin nämä uskontojuhlat. Ja aika usein homot ovat oikeassa kun punnitaan eettisiä kysymyksiä. Tässä on jotain samaa, kuin vihreiden oikeassa olemisessa. Puolueen kannatus on mitä on, mutta valtaa on enemmän kuin muilla.
Vapaa sana / Vs: mopomiehen farmari reissu
: 02.07.22 - klo:22:52
Trollaus. ...kun saa jonkun oikein kunnolla suuttumaan niin onhan se ihan saatanan hauskaa...  ;D ;D ;D ;D ;D
Vapaa sana / Vs: Piilopuoluetuet
: 02.07.22 - klo:17:56
Rahaa jaetaan holtittomasti somaleille, homoille ja muillekin neekereille.
Vapaa sana / Vs: Varmari
: 02.07.22 - klo:17:51
Kyllä nuo suviseuralaiset ovat sopivan paikan löytäneet teltalleen. Lyhyt matka hesaan marssimaan. On siinä kepuhomolla ongelma, kun pitäisi olla Mikkelissä , Lopella ja hesassa yhtäaikaa. Kaikilla muilla homoilla on yksinkertaisempaa. Tottakai Mikkeliin. Siellä kun muut puolueet ovat mieltyneet kikkeliin. 
Sivuja: [1] 2 3 ... 211