Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 26 27 [28]

Viestit - mustaviiksi

Vapaa sana / Vs: Sotesoppa
: 10.01.19 - klo:12:03
https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2019/01/09/markkinavoimien-pelinappulat/

Hyä siitä tulloo sopasta. Vähän vielä mausteita lissää

Kitkeriä, sano nolo mies pihlajan marijosta

Kiitoksia ei ole kuulunut kuin hallituspuolueiden poliitikoilta ja Mehiläsen Pihlajalinnan Terveystalon lobbareilta.
https://yle.fi/uutiset/3-10586227

No eiköhän Mehiläisen Pihjalalinnan Terveystalon ollut jo mahdolista edellisen hallituksen jäljiltä rahastaa terveyspalveluilla. Silloin vain muutiin kunnille/kaupungeille lääkäripalveluja.
Puolangan eläkeläisprosentti on 50%. Eli sepeteus eemeli veeti voimakolmikko olisi nyt kieltämässä eläkkeet!
Vapaa sana / Vs: Sipi leikkas
: 27.12.18 - klo:15:06
Pääasia että AY_cosa nostra nostaa verottomia osinkoja ja politrukit tuhlaa duunareitten säästettyjä eläkerahoja!
Vapaa sana / Vs: Päivän epistola
: 27.12.18 - klo:14:42
https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2018/12/27/puheet-ja-todellisuus/?fbclid=IwAR1lIny9WkpONC5UaTZITvu3tRijpoGiO3HJ5pfCM_wx0wPKxXKcn9E322s

Sakulta ei kiitoksia heru. Vuoden 1990 jälkeen kepu on johtanut maata 16 vuotta. Demarit 8 ja kokoomus 4. Siitä voi repiä.

ja aina on Kepu saanut selvitystilassa olevan maan johdetavakseen! Niin oli aholla, Niin oli Vanhasella. Niin oli Sipilällä. AY-cosa nostra tuhoaa suomen FINNVERRAN takaus vastuut on 27,7miljardia!
Sitä tuotetaan liikaa kulutukseen nähden niin hinta joustaa alas.
Tämä pitäisi jopa jauholakkien sisäistää.Suomessa tosin maito vähenee ja vilja lisääntyy oli se viljanhinta mikä tahansa.

Mun mielestäni on aika jännää että maitoa/maitojalosteita myydään aina alle tuotantokustannusten mutta leipää/viljatuotteita ei ikinä. Tai siis viljatila myy, mutta kaupan hinnoittelusta huomaa että tavaran arvo tulpaantuu joka portaassa

 Järjestelmästä on luotu sellainen, että joku siinä pystyy vetämään välistä. Välistä vetäjä ku-settaa maanviljelijää ,olipa viljelijän tuotantosuunta mikä tahansa.

Tässä periaatteessa kusetetaan myös sitä kauppiasta joka yrittää kilpailla s-ryhmää vastaan. Tuote määrätään keskusliikkeeltä sisäänveto tuotteeksi ja tappiolla myytäväksi. Sitten keskusliike maksaa korvausta siitä miten sait myytyä. Yleensä kauppias pääsee sisäänveto tuotteella korkeintaan +-0 tasoon sisäänosto hinnasta.
Sitä tuotetaan liikaa kulutukseen nähden niin hinta joustaa alas.
Tämä pitäisi jopa jauholakkien sisäistää.Suomessa tosin maito vähenee ja vilja lisääntyy oli se viljanhinta mikä tahansa.

Mun mielestäni on aika jännää että maitoa/maitojalosteita myydään aina alle tuotantokustannusten mutta leipää/viljatuotteita ei ikinä. Tai siis viljatila myy, mutta kaupan hinnoittelusta huomaa että tavaran arvo tulpaantuu joka portaassa

Kaiken hinta tuplaantuu joka portaassa. Kesko/idex partners->parissa/cittari/S-market/k-kuppa.

Periaatteessa jos tukku poistettaisiin välistä, niin ruuan hinta tippuisi n.30% ja tuottajahinta nousisi 30%.
Vapaa sana / Vs: Eläkkeet.
: 24.11.18 - klo:15:57
SS:kin kiroaa Myel-eläkkeen työikäisenä alimpaan helvettiin, kuten varmaan Veetikin teki, mutta eläkeiässä kelpaa se varmasti SS:llekin samalla lailla kuin Veetinkin tapauksessa. Tulee häpeillen ja omatunto kolkuttaen nostamaan, mutta nostaa kuitenkin.

Syyllinen käsittää aina asiat väärin. Ei tunnusta tosiasioita, vaikka ne olisi faktaa. Myel eläkkeen valtionosuus ja maatalouslomitus on maataloustukea. Kuka siihen on oikeutettu, voi sitä nostaa. Varmaan viisaat laskeneet, että sama asia onko Myel eläke tai takuueläke. 🍀🍀🍀🍀
Keskimääräinen maataloustuottajan eläke oli vuonna 2013 1010 euroa. Takuueläke on kai jotain 775 euroa. Jos Rinne romuttaisi siis Myel-systeemin, niin Sitran ryöstöön yhdistettynä Rinteellä olisi varaa maksaa lupaamansa 100 euroa puhtaana jokaiselle alle 1400 euroa eläkettä saavalle. Samalla siis takuueläkekin nousisi noin 900 euroon.

Maataloustuottajan menettäisi eläketurvansa romutuksessa vain keskimäärin 100 euroa ja Sepeteus ja SS:tkin tulisivat iloisiksi. Samalla tosin  Myel-maksut poistuisivat viljelijöitä, kun ei olisi enää eläkejärjestelmää. Tämä vähän tietenkin hyydyttäisi  sepejen ja SS:ien iloa.

https://www.etk.fi/elakejarjestelmat/elaketurva/elakkeensaajien-kokonaistulot/keskimaaraiset-elakkeet/

Keskimäärin 50% eläkkeistä on työeläkkeitä. Loppu takuueläkettä.

https://www.stat.fi/artikkelit/2012/art_2012-09-12_001.html?s=0

Keskimääräinen työelämä on 30 vuotta. eli vasta 15 vuoden jälkeen keskimäärin rupeaa takuueläkkeen päälle kertymään työeläkettä. Tuo 15 vuotta jos ei täyty, niin tietyssä vaiheessa työelämään ei edes kannata pyrkiä aktiivisesti kun se leikkaa taas takuueläkettä ja realinen eläke ei nousekkaan.
Vapaa sana / Vs: Eläkkeet.
: 24.11.18 - klo:14:48
Tixinkoottaja en eläkkeistä ainakin puolet tulee valtion budjetista. Eikä niitä ole rahastoitu.

Ei riipu viljelysuuntauksesta. Valtion osuus MYEL eläkerahoituksesta on 70%. https://www.mela.fi/fi/tietoa-melasta/mela-lukuina
Tätä osuutta ei lueta maatalousbudjettiin. Sellaisiakin ääniä on kuulunut, että ne olisivat jotenkin piilotettua maataloustukea.

-SS-

Ilma muuta se on maataloustukea, kuten maatalouslomitus.

 Ja taaskin. Iliman muuta . Höpö,höpö.

Työntekijän eläke on säästöön jäänyttä palkkaa ja valtion osuus Melasta ja lomituksesta on ilman muuta maataloustukea.

Kyllä siitä duunarin eläkemaksusta on joku tehnyt verovähennyksen jossain vaiheessa. Opiskelu, äitiysloma7isyysvapaa ja ansiosidonainen päiväraha esim. kerryttää työeläkettä. Ansiosidonaisesta kassa maksaa vain 5%.
Sivuja: 1 ... 26 27 [28]