Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 93 94 [95]

Viestit - Kaikki

Vapaa sana / Vs: Sorkkis ja hevonen
: 24.11.18 - klo:23:01
Kaikki nyt vähan epailee sinun ammattitaitoa. Hevosella nimittäin ei ole sorkkia.
Vapaa sana / Vs: Sorkkis ja hevonen
: 24.11.18 - klo:21:33
sorkkia  ja kavioita ei välltämättä saa sekoittaa..kaakki aasi norsu ja..elefantti ovat fanastisia elikoita safarilla iidakossa ja..Viidakossa siis joo ja kanelissa ei saa veetikään täällä antaa lausuntojaan..mää meen saunaan ja tota otan laitilan kukko oluen sekä kaitsen myyperin jäläki kasvuja  asseri setä sannoo öitä yököttää jå
Hurlum hei .
Ostin pässikaljaa yhen pullon , saatanan huonoa . heinäkenkään ja karjalaa tänään siis , nam.
Kaikkia kiinnostaa osaatko vuolla ja kengittää myös hevosen sorkkia, paljon olisi tarvetta?
Vapaa sana / Vs: Bläk Fraidei 
: 24.11.18 - klo:21:20
Kaikki tietää että viljaa ainaki myytiin alennettuun pläkfraidei hintaan hankkijalle.
Kaikkia kiinnostaa leikataanko mitään eläintukia?  Esim. emolehmäpalkkio nautapalkkio sonnipalkkio siemennyspalkkio hiehopalkkio vasikkapalkkio lehmän teuraspalkkio parsipalkkio laidunnuspalkkio paskanlevityspalkkio vasikan tapporaha ym...  Entäs hehtaarikohtainen eläinkorotus?
tere.. olisko kellä ideoita mikä ongelmana patterilinjassa  kun talo kolme kerrosta  ja kattila (jämä halko 60) kelllarissa ja avopaisunta vintillä   ja ongelmana ettei yläkerran pattterit ilmaannu eisitte millään. testattu alipaineela patteri täyteen ja ei vaan kierrä (pesin jo patterit sisältä ja paljon mustaa pois)  25-40 danfoss imupuolella kierrossa  yht 14 patteria järjestelmässä  ja järjestelmä  pitkään (5v) käyttämättä  ja nyt täytetty varaaja 3m3  ja kattila toimii hyvin uusin termarinki vanhan scanian mallinen  ja pari patteriventtiiliäki kokeeksi ja nyttemmin ymmärrys loppunut jotta mikä vikana  vai onko danfoss tehoton ????
Kaikki tietää jos viisi vuotta ollut käyttämättä niin termostaatit on jumittuneet. Kiertovesipumppukin voi olla ettei käynnisty enää, murisee vain konkan hajotua.
Käytättekö sitä tyhjennystä kaasu pohjassa?
Kaikkia naurattaa tämä typerä kysymys   ;D
Kaikkihan tietää että Fordissa käytetään usalaista tilavuusmittaa gallonaa. Fordiisi pitää laittaa 21/4 gallonaa öljyä. Tai sitten kaksi gallonaa ja kaksi pinttiä. Pintin mitan löydät helpoimmin lähibupista.
Ford on roiskaistu muutenkin vähä ihme mitoilla. Tuuma, jalka jaardi maili unssi ja pauna mitoilla.
Vapaa sana / Vs: Satoja tuhansia hehtaareja
: 20.11.18 - klo:12:52
eilen kiertelin raivurilla 0,7ha peltolohkon ympärillä, lohko on pyöreä ja keskellä vielä kaivo. Joskus tuli sitä viljeltyä ja työmenekki lohkolla oli vähintään tuplat muihin verrattuna, pienilläkin koneilla. Tätä voisi kutsua vajaatuottoiseksi lohkoksi, mutta saahan siitä 350€ tukea vuosittain. Metsityksen jälkeen siinä kasvaisi 10 mottia puuta vuodessa, mutta sen tulo olisi huonompi, kuin lhp:n. Tappelen siis metsitystä vastaan, koska sillä uhataan leikata tulojani tai omaisuuteni arvoa, metsän ha-hinta olisi myös alempi.

Muistuttaa kannustinloukkua, kaikilla muilla tavoin arvioituna metsitys olisi parempi, luonto, kansantalous ym, mutta maanomistajan näkökulmasta huono. Ollaan vähän samassa tilanteessa, kuin työttömyyskorvauksen valinnut työtön, jolle tarjottiin huonopalkkaista työtä. Edunvalvontatyötä MTK:lla ei helpota se, että samalla pitäisi tapella tukia raivatuille pelloille...
Pyöreä peltohan olisi ihanne muotoinen viljellä ajamalla muutama rinki spiraalia ja vielä kaivo nänninä keskellä helpottaa lopetusta.
Vapaa sana / Vs: Satoja tuhansia hehtaareja
: 20.11.18 - klo:10:52
Kaikki lakkauttaisi vajaatuottoiset huonosti kannattavat maitotilatkin.
Kaikki ei ostaisi tuollaisesta huutokaupasta mitään. Myyjällä on oikeus olla myymättä jos hinta ei miellytä ja myyjä ei ota vastuuta mistään. Ostajalla ei ole mitään oikeuksia lyödessään kätensä paskaan.  https://huutokaupat.com/myyntiehdot  Aika ankarat on säännöt.  Esim. "Kohteet myydään ”sellaisena kuin se on” Kohteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, eikä Ostajalla ole kuluttajansuojalain mukaista peruuttamisoikeutta;
Vapaa sana / Vs: synnytystalkoot
: 17.11.18 - klo:23:54
Kaikki tietää että metoo homoilu propikonatsoili vähentää väestönkasvua. Maahanmuuttajat ja raiskaajat lisää väestönkasvua.
Kaikki nauraa teille.
Vapaa sana / Vs: Uutiset
: 17.11.18 - klo:21:46
Kaikkia kiinnostaa meniköhän ne Vapon turvenevat jo kaikki kaupan.
Kaikki laittaa aina epäilyttävät sähköpostit avaamatta roskikseen.  Ei ollut viestissä mavista mitään mainintaa.
Kaikki ihmettelee miksi viljan osuus on sertisiemenen hinnassa pian samaa luokkaa kuin leivässä.
Sivuja: 1 ... 93 94 [95]