Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 53

Viestit - seegeri

Kynnä vaa, alkaa menemään ihan pelleilyksi.
On kyllä törkeetä touhua.
On se kyl vähä homoo 😀
Vapaa sana / Vs: Amerikan mellakat
: 09.01.21 - klo:14:58
Juuri näin, ja oliko joku 70miljoonaa äänestäny trumppia, ei ne kaikki äärioikeistoa ole.
Vapaa sana / Vs: Miksi Trumpia vihataan?
: 09.01.21 - klo:14:50
Kyllä suomessa katotaan, ainakin jos on vihreitten jäsenkortti povaris, tai vassujen.
Vapaa sana / Vs: Suomi ei saa rokotteita
: 09.01.21 - klo:14:48
Millai ne ollenkaan voi tulla toimeen ilman euta, varmaan kurjasti menee, onko elämää ilman euta kuten meille kerrotaan. On tää niin ihanaa ku hyvin menee.
Kas kun ei äärivasemmistosta ole huolissaan. Olis meinaan syytä, se on ainoa joka on sodan aloittanut sdp kanssa. Eikö muista miten siin kävi.
Vapaa sana / Vs: Amerikan mellakat
: 09.01.21 - klo:14:30
En ole mv lehteä ikinä lukenut, mutta varmaan tarvii aloittaa kun yle ja hs suoltaa tota samaa tarinaa. Kyllä se nyt niin vaan taitaa olla että trumpin politiikka talouden nosti usan, se on vaan pirun vaikea paikka myöntää jos on viherkommunistinen maailman katsomus.
Vapaa sana / Vs: Suomi ei saa rokotteita
: 09.01.21 - klo:07:37
Onko toi vielä töissä.
Taitaa nokkiinsa jos vähä läikkyy
Mitenkä pelittää kovas pakkases. Eikö niistä sähköautoista tosiaan löydy mitään. Tosiaan ei haittaa päättäjiäkään kongon lapset kunhan kyse on oikeasta vihreästä asiasta. 
Vapaa sana / Vs: Amerikan mellakat
: 08.01.21 - klo:20:46
Se on hyvä kysymys. Ehkä korona. Koronan vuoksi trumppi hävisi. Talous siis ennen koronaa oli kasvussa jollaista ei ollut nähty aikoihin. Obaman jälkeen talous kuralla. Talouden ainakin trumppi sai kasvamaan. Saa nähä miten bidenin käy.
Vapaa sana / Vs: Amerikan mellakat
: 08.01.21 - klo:20:15
Ruotsila ihan selvästi kertoi mitä tapahtui, vaalijärjestelmää muutetettiin monissa osavaltioissa perustuslain vastaisesti juuri ennen vaaleja, joka teki perustuslain mukaan postiäänistä laittomia. Muutukset olisi pitänyt tehdä parlamentaarisesti, mutta nyt ilmeisesti näin toimittu. Trump oli oikeessa siinö että postiääniä ei olisi pitänyt hyväksyä.
Vapaa sana / Vs: Amerikan mellakat
: 07.01.21 - klo:22:27
Kannattaa kuunnella markku ruotsilan mietteitä usan tilanteesta. Saa paremman kuvan kuin ylen kirjeenvaihtajan puolueellisen raportin. A talkisssa oli tänään. Ruotsila kertoi mistä vaalivilppi asiassa todella on kyse ja trumpin olevan oikeassa.
Vapaa sana / Vs: Maatalouslaskenta
: 06.01.21 - klo:17:28
Paljon muutakin on turhaa ja silti pitää tehdä. No aukee jos aukee....
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 53