Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 44

Viestit - seegeri

Kasvintuotanto / Vs: Miksi hankmo
: 29.05.20 - klo:23:37
On se kyl melko huvittavan näköstä, uudet pelit pihalla ja kuusen alta kaivettu vanha ruostunu hankmon rämä ja vielä uuden veturin perässä. Jos itse ostasin 50000 maksavan kylvökoneen ja siihen toisen mokoman maksavan veturin niin ei luulis enää museovehkeitä tarvittevan. Onko koneen hankinta siis ollut järkevä, jos kuitenkin aletaan taas äestää.
Kasvintuotanto / Miksi hankmo
: 29.05.20 - klo:18:33
on haettu kuusen alta, vaikka pihassa vm. Ihmettelen kun olin maakunta kierroksella. Oliko sittenkään järkeä ostaa sitä.
Vapaa sana / Yhteiset velat
: 25.05.20 - klo:08:06
Sopiiko suomelle? Jotenkin tuntuu että suomen päättäjät tähänkin hulluuteen lähtee, ruotsi vissiin vastuttaa. Toivottavasti eikä käy kuin kreikan takuiden.
Vapaa sana / Vs: Seksiä olisi saatava
: 24.05.20 - klo:22:23
No mitä siitä kannattaa välittää, eilen kuuntelin kun yle puheella ku joku ämmä julisti ettei mamuja saa niin pal valvoa ja vaikka paperittomia on paljon niin so what tänne kuulemma mahtuu. Tällästä paskaa joutuu rahottaa jokanen. Sitten voivoteltiin punaisten kohtelua vankileirillä sata vuotta sitten. Kun olivat sinne syyttä vissiin joutuneet. Mitä nyt olivat yrittäneet aseellista vallankumousta sdp:n johdolla.
Vapaa sana / Vs: kepuimago ja hanhivahingot
: 21.05.20 - klo:12:20
En ymmärrä mikä siinä on ettei niitä voi ampua, eu ei sitä kiellä. Muissa maissa vissiin ammutaan jos vahinkoa tulee. Onko näin että suomalaiset virkamiehet tämän estävät, nythän on poikkeustila tämä asia voitaisiin hoitaa yhdessä kokouksessa ja aikaa menis korkeintaan 1 pv. Jos uusimaa saadan kiinni ja koulut, mut ei tälläistä asiaa. Ainoa mikä toimii on haulikko. Tämä osoittaa vaan täydellistä maamies vihaa päättäjiltä. Yksi kokous ja nuijakopautus ja hanhet pataan, mut ei ku selitellään ja kierrellään ja katotaan ja mitään ei tapahdu. Todella pettynyt päättäjiin ja etujärjestöön.
Kasvintuotanto / Vs: Kiertokoe
: 11.05.20 - klo:09:02
Mahtuiko aloittajan ongelma selvitä? Onko kiertokoe tehty oikein ja myös peitatulla siemenellä ja kierrokset oikein? Mitenkä kytkin? Omaan hkl koneeseen muistaakseni vanhapatu joskus vaihto sakarakytkimen kun ei pelittänyt kunnolla. Apulantapuoli kannattaa jokapäivä kiertää täysin kiinni ja takasin oikeaan säätöön, näin tela putsaantuu ja syöttö toimii oikein.
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöille koska?
: 11.05.20 - klo:07:16
Olen vehnääkin kylvänyt monesti kuun vaihteessa, aina valmistunut.
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöille koska?
: 10.05.20 - klo:21:40
Kynnetyt ja kultivoidut tehty, sänki oli vielä märkää ja taitaa kastua lisää. Aika märjän näköisiinkin peltoihin näyttää olevan kova kiirus.
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöille koska?
: 02.05.20 - klo:19:10
Kovin eri tahtiin jopa pienellä alueella porukat touhuu. Toisilla reeras, jossain ei vielä liiket. Parhaat/kuivimmat lohkot kylvin, muut saa ny varrota alko sataa, mut mukava se ettei tää heti herkku heti lopu.
Joo, hain korjauspalan, ei kallis. Helppo laittaa ja tuli hyvä, kiitti vinkistä.
Sitä kans miettisin, hiukan ahdas väli porailla jos paikalla yrittää korjat, pitäs olla kulmapora
Täytyy soittaa, oliko kalliit
Täytyy sit virittää putki kii siihen kammioon jollain konstil, korjat paremmin si joskus
Apulanta puolelta pitäis uusia yksi. Onko hankala vaihtaa, on keskellä konetta, kone on hkl malli. Ei muuten rikki, mut tapit missä roikkuu apulanta putki on poikki. Saako sen välistä pois vai joutuuko koko syöttöakselin purkaa.
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöille koska?
: 26.04.20 - klo:18:58
Totta se on tuokin ja klapihomma on viel mukavaa puuhaa.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 44