Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Viestit - Tjussi

Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 03.04.20 - klo:11:58
Kotimaiset toimijat voivat ajatella myös niin kun rehumaissin ja rehusoijan hinta nousee maailmalla niin alennetaan kotimaisen rehuviljan hintaa että saadaan rehutehtaiden rehun hinta pidettyä siedettävällä tasolla eläintiloille, niinkuin aikaisemmin totesin kotimaassa kyllä riittää rehuviljaa yllin kyllin.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 02.04.20 - klo:11:40
Kyselin eräältä viljanostajalta viljan hinnoista , kun mulla kaikki rehuohrat viime vuodelta myymättä, miten hän arvioi viljanhinnan kehitystä, ensinnä hän sanoi että  liike ostanut niin paljon viljaa että,toimitukset menee kesään ja runsaan viljantarjonnan seurauksena viljan hinnalla yksi suunta eli alaspäin , juteltiin myös ensi syksystä niin hän meinasi että lähelle 100 euroa/tonni mennään rehuviljoissa jos saadaan normisato. Epäili uuden satokauden kynnyksellä että viljavarastot täynnä jo valmiiksi ja tulee vaikeuksia ensi syksynä uuden sadon toimituksissa ja viljanhinnat putoavat pohjalukemiin ainakin syksyllä.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 01.04.20 - klo:10:57
Toivottavasti pian kuulemme että Presidentti Martti Ahtisaari ja rouva Eeva Ahtisaari ovat toipuneet korona viruksesta, uskon että Presidentin kanslia pian tiedottaa asiasta niinkuin tiedotti Presidenttiparin sairastumisesta Koronaan puolitoistaviikkoa sitten.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 29.03.20 - klo:15:16
Venäjäkin herännyt koronatodellisuuteen , tähän asti vain vähätellyt koronaa tyyliin ei koske heitä, kun maan tunnetuimpia julkkiksia ja Putinia lähipiiriin kuulunut Lev Leshtshenko sairastunut Koronaan ja joutunut hengityskonetehohoitoon,’. Leshtsenko oli vielä 2 viikkoa sitten sanonut Venäjän mediassa että Koronaviruspandemia on länsimaiden keinotekoisesti luomaa paniikin lietsontaa.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 28.03.20 - klo:00:27
Joo olikin tuo ” madridilaislääkäri   ” nettivideo huijausta , olin liian hyväuskoinen, vaikka Espanjan tilanne on todella vaikea , ei nyt kuitenkaan niin paha että ei yli 65-vuotiaille ei annettaisi hengityskonetehohoitoa. Trumpin sanoin Fakenews uutisia on kaikkialla, pitää olla tarkkana kun seuraa mediaa.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 27.03.20 - klo:22:12
Katsoin äsken netistä erään Madridilaisen lääkärin tekemän YouTube videon jossa hän sanoo Espanjan pääkaupungissa Madridissa terveydenhoitojärjelmän olevan romahtamassa sillä tavoin että tehohoidon hengityskonehoitoa annetaan vain alle 65-vuotiaille. Tämän lääkärin mukaan yli 65-vuotiaita Madridilaisia kuolee jatkuvasti sen takia että siellä jouduttu rajun priorisoinnin takia karsimaan yli 65-vuotiaiden hengityskonehoitoa alle 65 vuotiaiden hyväksi. Raja vedetty yli ja alle 65 vuotiaisiin tehohoidon hengityskonehoidon antamisessa. Vetosi tässä videossa että tehkää muut maat kaikkenne,ettette joutuisi näin karmeaan tilanteeseen kuin Espanjassa ja Madridissa on tällä hetkellä.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 27.03.20 - klo:10:40
Luin juuri Timo Haapalan jutun Ilta-Sanomista, lukekaa niin tiedätte miten tätä koronakriisiä on hoidettu, uskomatonta sekoilua THL:n ja eri ministeriöiden välillä koronakriisin hoitamisessa, kun on jo tammikuussa kerrottu meille kansalaisille että koronakriisin  varaudutaan kaiken aikaa niin monta viikkoa on IS: n jutun mukaan vaan seurattu tilanteen kehittymistä, nyt on 2 viikkoa kyllä toimittu, kun on kriisi päällä mutta varautuminen ennen on ollut pelkkää tilanteen seurantaa mutta on kiittäminen meidän viisasta ja kokenutta Presidentti Sauli Niinistöä joka on taustalla jyrännyt monet toimet (esim valmiuslaki) liikkeelle, täällä kotiporukoissa on tuumittu että 6 kk päästä kun kriisi on ohi voidaan kiittää taas kerran erinomaista Presidentti Niinistöä jopa tuhansien ihmishenkien pelastamisesta taustalla vaikuttaen että kriisitoimet on saatu liikkeelle näin hyvin, se on paljolti Niinistön ansiota, IS:n jutussa hallitus on ollut jopa ärsyyntynyt Niinistön ”Isällisestä  ” otteesta koronakriisissä.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 26.03.20 - klo:20:27

Lentäen palaaville olisi pitänyt kentällä laittaa leima otsaan, jotta pystyy seuraamaan, että pysyvät karanteenissa, ja eivät mene yleisiin kulkuneuvoihin
[/quote] Täyttä asiaa kirjoitit, nyt eri ministerit myöntävät virheen mutta syyttelevät toisiaan tai Finavian johtoa piittaamattomuudesta lennoilta palaavien matkustajien eristämisessä, erään tutun mukaan nämä matkustivat muiden mukana junilla tai busseilla kotipaikkakunnilleen koronaa levittäen ympäri Suomenmaahan .
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 26.03.20 - klo:12:02
Suomen hallitus teki täysin oikeita rajoitustoimia kun vertaa Ruotsiin jolla pohjoismaista täysin erilainen linja (koulut, päiväkodit, ravintolat ja kaikki kuppilat auki) korona viruksen suhteen. Veljeni asuu Norjassa ja siellä ihmetelty Ruotsin lepsua linjaa koronatoimissa ja pelätty että kohta alkaa Korona Ruotsissa jylläämään vauhdilla ja terveyden huollon kantokyky joutuu äärirajoilleen , josta  voi seurata ettei Ruotsi pysty kaikki tehohoitoon potilaita hoitamaan asianmukaisesti vaan joudutaan priorisoimaan koronapotilaita. Nyt jo merkkejä tästä Tukholman alueella, joka pahin alue, kuoli eilen 18, kuolleita yhteensä tällä hetkellä 62 ja lisää tulee kiihtyvällä vauhdilla, klo 12 mennessä tänään 18 kuollutta Ruotsissa, , Norjassa kuollut yhteensä 14 ja Suomessa 3.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 25.03.20 - klo:22:02
Nyt otetaan Koronaviruksen taltuttamiseksi rajut otteet käyttöön : UUSIMAA  suljetaan, näin sanoi pääministerimme Sanna Marin hetki sitten hallituksen tiedotustilaisuudessa
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 25.03.20 - klo:17:18
IS:n mukaan arviot Koronavirukseen kuolleista Suomessa vaihtelevat valtavasti : THL:n virallinen arvio on noin 3200 kuollutta ja kansainvälisen terveysjärjestön WHO:n jopa 99 000 kuollutta Koronaviruksen seurauksena . Todellisuudessa luku voi asettua lähemmäs THL:n arviota (3200) kuin WHO:n hurjalta tuntuvaa (99 000) kuollutta.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 25.03.20 - klo:11:40
Olen huolissani Presidentti Ahtisaaren terveydentilasta koska hän on suuresti arvostamani rauhannobelisti ja entinen tasavallan presidentti, Presidentti Ahtisaaren sairastuminen Koronavirukseen uutisoitiin laajasti ympäri maailmaa. Toivon Martille pikaista paranemista ja pitkää elämää, monien julkkisten sairastuminen Koronaan ei ole minua hetkauttanut juurikaan mutta Presidentti Ahtisaaren on , koska jo tilastollisesti ikänsä puolesta kuoleman vaarassa koronatartunnan saaneena. Eilen juttelin veljeni kanssa Ahtisaaresta ja hän kertoi että appiukkonsa asuu Ahtisaarten naapurustossa Helsingin Töölössä ja he usein näkevät toisensa ja veljeni appiukko sanoi että Presidentti Ahtisaari on erittäin miellyttävä ja valloittava persoona, jolla on aina aikaa vaihtaa kuulumiset.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 25.03.20 - klo:11:06
Toivottavasti saamme lähiaikoina tietoa Presidentti Ahtisaaren terveydentilasta , koronavirus on niinkuin olen täällä jo kirjoittanut pahuksen vaarallinen virus siinä suhteessa että se alkaa usein kuin tavallinen flunssa mutta noin 5 pv jälkeen se iskee lujaa keuhkoihin ja jopa lamauttaa niiden toiminnan jolloin hengityskone on välttämätön hengissä pysymiseksi. Presidentti Ahtisaari kuuluu ikänsä puolesta riskiryhmään. Miehillä koronavirus on jostain syystä paljon vakavampi kuin naisilla, tästä on ihan faktatietoa Kiinasta ja Italiasta.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 24.03.20 - klo:13:04
Helsingin Sanomien mukaan Presidentti Martti Ahtisaari on ollut heikossa kunnossa koronavirus tartunnan seurauksena. Toivottavasti Ahtisaari selviää koronasta, kuolleisuus yli 80v on ollut korkea maailmalla koronapotilailla.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 24.03.20 - klo:09:36
Nyt on myös Presidentti Martti Ahtisaarella koronavirus , kuuluu ikänsä puolesta riskiryhmään, toivottavasti selviää, eikä kuole Koronaan , pikaista paranemista Martille kuin myös Eeva Ahtisaarelle  !
Sivuja: [1] 2 3 ... 10