Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 492 493 [494] 495 496 ... 539

Viestit - pig24

Löysempää tavaraa kyytipojaksi ?
Vapaa sana / Vs: Video ruoan tuotannosta
: 16.08.13 - klo:12:48
Hassua, että alaa tuntevalle tehotuotanto merkitsee rationaalista toimintamallia ja ulkopuoliselle se on kirosanan kaltainen. Toisaalta kokaiininpolton laillistamishankkeet pysäyttävät ja jättävät minut liki sanattomaksi ja perusvihreä taas asiantuntijana kannattaa sitä. Revi sitten siitä, perussettiä ;D
Pykälä 100 tuosta http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2011/20110646?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=j%C3%A4tehuolto#L11P100 jo mainitun liikenneluvan lisäksi. Sitten kohdekunnasta/kunnista lisätiedot (ympäristösihteeriltä tms:ltä).
Vastaus taisi olla jo otsikossa. Kuuluu sarjaan hyvät kysymykset.

Kotitalousvähennys on luonteeltaan palkkio siitä, että henkilö suostuu noudattamaan lakeja (ei teetä määrättyjä töitä kuititta). AIVAN KÄSITTÄMÄTÖN VIRITYS. Minä haluan palkkion siitä, että ajan nopeusrajoituksen mukaisesti. Samoin, etten vie elämänkaaren loppupäässä olevaa sohvaa naapurikuntaan, sivutien poskeen.

  Pysytään nyt kuiteskin tässä euro-alueessa. Siis euro ei selitä Suomen ja Itävallan eroa velkakestävyydessä, työttömyydessä ja siinä, että Itävallan BKT laski 2008 romahduksessa vain yhtenä vuoten ja sitten on ollut reipasta nousua.  ;D

Tää Itävallan yrityskentän erillaisuus näkyy myös maataloudessa, Itävallassa on 8000 pienteurastamoa ja maa on vähän Oulun lääniä suurempi  :o
Pienyritykset tukevat paikallistaloutta, joka kylällä on omat viinit, leipomot, makkarat, teurastamot, juustot, oluet, jne... tuotteet, ne ei siirrä tuotantoaan Kiinaan  :o 8) ::)
Eikä maajussit rakentele mitään monopoleja Suomen tyyliin  ;)

Matkailu on aikamoisen tärkeä elinkeinonhaara. Paikallisen leipomon auto kiertää aamuisin gasthausit ym ja jakaa tuoreet sämpylät. Majatalossa saattaa olla oma speck eli savukinkku. Toisaalta kunta rokottaa matkailuyrittäjiä muutaman euron matkailijaverolla per vieras, mutta asiakashan sen maksaa. Bordellit ja viinanpoltto monipuolistavat elinkeinorakennetta.

Vapaa sana / Vs: Suomi tuhlaa lääkkeissä
: 11.08.13 - klo:06:59
Nyt Simmo pisti tosi asiaa. Otetaan vaikka kolesterolilääke. Koululääketieteen mielestä korkeaa kolesterolia pitää hoitaa lääkityksellä. Toisaalta moni lääkäri sanoo, että aivot tarvitsevat kolesterolia. Aivoista 70 % on kolesterolia. Kolesterolilääkitys tulee myöhemmin lisäämään dementiaa.
Sitten vastaansanomaton fakta: Amerikassa lääkäreiden keski-ikä on 57 vuotta, muun väestön yli 70. Kannattais lukea Dead Doctors Don't Lie-artikkeli. Tässä lyhennelmä: Kannattaa harkita lääkkeiden sijasta ravintolisäaineiden käyttöä, koska ihminen kuolee yleensä jonkun tärkeän aineen puutteen aiheuttamaan tautiin (vitamiini, kivennäinen tai hivenaine). Minä ainakin uskon tuon.
Vielä: Ravitsemusasiat on todistettu eläinkokeilla jo 50 v sitten. Lääkärit saavat rahaa lääkkeiden määräämisestä ja erilaisista operaatioista. Mitä huonommin lääkärit tekevät työnsä, sitä enemmän he tienaavat. Onko joku perustellusti eri mieltä ?
Asiasta mitään tietämättä, aloituksen ohjee liittyvät nimenomaan EVL:n mukaiseen toimintaan. Maatalousverotuksessa taidetaan mennä sitten eri säännöillä? Wejjo tai joku osaisi varmaan valaista asiaa?

Tuo voi muuten olla totta,  ??? Välillä unohtuu  että yritystoimintaa vedetään edelleen monilla eri säännöillä. MVL ei tosiaan heti antanut "edustus" hakusanalla tuloksia.

Taas yksi lisäsyy perustaa erillinen OY maatilan rinnalle.

Tällainen löyty:

"Muiden kuin elinkeinotoimintaa harjoittavien verovelvollisten verotuksessa ei sovelleta EVL:n säännöksiä. EVL:ssä tarkoitettuja edustusmenoja ei näillä verovelvollisilla ole, vaan tuloista voidaan vähentää TVL:n tai MVL:n mukaan vähennyskelpoisiksi katsottavat erät."

http://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Elinkeinoverotus/Tulon_veronalaisuus_ja_menon_vahennyskelpoisuus/Edustusmenot_verotuksessa%2815043%29

Kuten sanoit, MVL:stä ei taida löytyä tuota vähennysmahdollisuutta. >:(

Epäilen, vastaako tuo verohallituksen ohje MVL:n sisältöä. Taitaa verohallituksen ohjailuhalut ylittää sen tason, mihin heillä on oikeus. MVL 6 §: Edellä 4 §:ssä tarkoitettuja tulon hankkimisesta tai säilyttämisestä johtuneita vähennyskelpoisia menoja ovat MUUN OHESSA:  Tämä tarkoittaa, että pykälässä mainitut menot on mainittu malliksi. Muitakin menoja voi olla. Maataloushan on muuttunut siinä määrin teolliseksi liiketoiminnaksi, että sitä ei kaupungissa aina edes korkeasti oppineet, liikealalla toimivat asiantuntijatkaan käsitä. Ratkaisu on viime kädessä korkeimman hallinto-oikeuden käsissä, jos sinne päätyisi kiistanalainen kossupullo. Minun tulkintani tarkoittaa sitä, että 50 %:n rajoitusta viinapullojen jaossa ei sovelleta, vaan joulurommit sidoshenkilöille saisi vähentää 100 %:sti.
Näyttää siltä, että KHO:ssa ei ole ollut maatalouden edustusmenoa koskevaa tapausta. Mikään ei siis estäisi kokeilemasta, onko syventävissä verotusohjeissa mainittu edustusmenokielto lainmukainen. http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kho/haku/?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=edustusmeno&submit=Hae+%E2%80%BA
Tuon pitäisi saada maatalouden ulkopuolelta aikamoinen määrä tuloja, jotta olis balanssissa. Ilmeisesti asiakkaat ovat vähemmän maksavaa sorttia. Ainakin selvisi, miksi tilanhoitaja lähti viime talvena.
Tila on käsittääkseni mamulähiön naapurissa.
Verottaja on lukenut aapiskirjan alkusivuja ja lyönyt kaikkiin lisää veroa...

Alkohol
Bensin
Cigarretter
Diesel
Elektricitet

F-veroa odotellessa  :-[

Kuinkahan F-vero lasketaan - oma ilmoitus, katsotaan siviilisääty väestörekisteristä vai iän mukaan ronttisumma ? Entä veronkiertotapaukset ?
Tukholman kaupunki vuokrasi maat  Hästa 4H-yhdistykselle. 4H-yhdistyksen omistama yritys Hästa 4H-lantbruk AB pyöritti siinä luomutilaa 15 vuotta, kunnes rahavaikeudet estivät keväällä eläinten ruoan ja dieselin oston. Konkurssihallinto osti dieseliä, jotta eläimet saatiin ajettua kauempana oleville laitumille. Nyt 4H-yhdistys etsii jatkajaksi yksityisyrittäjää jäljellä olevaksi vuokrakaudeksi 2018 asti. Yhdistys neuvottelee 2:n jatkajaehdokkaan kanssa. Kaupunki ei aio antaa rahoitusapua.

http://www.direktpress.se/norra_sidan/Nyheter/Sokes-Ny-arrendator-som-kan-driva-Hasta-gard/
Tila on mallia eko http://youtu.be/VK1694OFz4s
Mitä jos Alkon kassan lähistöllä tyhjentää roskiksen ja muodostaa sopivista käteistositteista edustusmenon ? Taitaa olla rikos, mutta suhteutettuna pääministerin pöytäkirjatehtailuun tai kehitysministerin kodin kunnostukseen ei liene syytä arkailla.

Hyi minua, miten tulikin mieleen. Pysytään kaidalla tiellä.

Vapaa sana / Vs: Tauti uhkaa
: 09.08.13 - klo:07:01
Tuon kun luet, taakka laskeutuu hartioiltasi:

Helposti leviävien eläintautien vastustamista varten perustetussa kansallisessa valmiuseläinlääkärijärjestelmässä on noin 80 eläinlääkäriä, jotka kriisitilanteessa ottavat päävastuun toimenpiteiden toteuttamisesta paikallistasolla.
(ote Eviran sivulta http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet/elainten+terveys+ja+elaintaudit/elaintautien+vastustaminen+ja+valvonta/) :o

Jos ei vakuuta, voit välttää söpösöpö-lörpöttelemistä kameleille, kun liikut arabimaissa. ;D
Vapaa sana / Vs: Hallitus ajaa
: 08.08.13 - klo:16:38
Varmaan siihen työmatkojen pyhään vähennysoikeuteen täytyy myös puuttua 
Jos oikeen alkaa mennä huonosti

Herpertti: Mitä jos saisit vähentää maidon tuotantokuluista 90 % sadan sijasta. Koko lailla sama asia.
Vapaa sana / Vs: Maitu
: 08.08.13 - klo:16:24
Vapaa sana / Vs: Paluu 80-luvun elintasoon
: 08.08.13 - klo:10:58
Romanialaiset ovat tainneet saada osuutensa hyvinvoinnista, kun ovat voineet luvallisesti muuttaa maasta pois. Väitinkö jotain muutakin ?
Mites Sveitsi ? Ei tuo minusta aivan ihmeellinen maa ole, mutta aikovat pärjätä itsellisinä. http://de.wikipedia.org/wiki/schweiz esittää, että siellä teollisuustuotteiden jalostusaste on korkea. Monella paikkakunnalla vahvin elämänlanka on verovapaa kauppa tai bordellit.
Sivuja: 1 ... 492 493 [494] 495 496 ... 539