Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6

Viestit - T.Rollaattori

Kasvintuotanto / Vs: onks tullu vettä?
: 20.06.17 - klo:07:17
Jokainen milli on liikaa ainakin salo-somero välillä. Keltaisia peltoja on vaikka kuinka paljon jo ennen tätä sadetta.
Kasvintuotanto / Vs: Luomun kannattavuus?
: 10.06.17 - klo:08:37
Miten on onko jokin syys ettei luomusyysvehnä kelpaa leiväksi vai johtuuko vain siitä, että valkuainen ei ole tarpeeksi korkealla ja sako liian alhaalla? Entä lajike, urho ainakin korren puolesta voisi olla pituutta siirrää kilpailemaan rikkojen kanssa miten muut? Ceylon ainakin todella lyhyttä joten voi rikkojen kanssa tulla ongelmia ja valkuainenkin matala. Entä Skagen ainakin joissakin tiedoissa olisi pitempi kortisempi ja iso jyväinen ja korkeampi valkuainen? Magnifikissä on kortta, mutta sako matala ja valkuainenkaan ei kovin korkea. Entä muut?

Valkuaisestahan se jää kiinni. Skagenia varmaan kannatta koittaa, jos syysvehnää aikoo.
Hae kaupasta uusi 5000 litrainen valuma-altaalla ja sähköpumpulla. Maksaa minkä maksaa, mutta kestää taas sen 30 vuotta, eikä tarvitse veivata.
Lapiolla ne on ennenkin kaivettu


Joku vanha sarkaoja-aura? Ei ole ainakaan hinnalla pilattu..

http://www.nettikone.com/muu-merkki/oja-aura/1538133
Jollei halua hirmu ämpäreitä keulalle, niin hella comet ff200 on pikkuvaloista parhaasta päästä. Saa myös xenonina, mutta maksaa silloin aikasen paljon.
Kyllä reunaruohoista näkee sen verran suuntaa ettei keppejä ainakaan joka vuos tarvitse. Jos alkaa näyttää pahalta niin tökkää vaan hankeen pystyyn.
Niin pitäisikö tämä lomake täyttää jos ottaa lantaa vastaan, muttei hae sille tukea?
Ainakin vilja-suomessa pelto oli hyvä sijoitus vielä 10 vuotta sitten, hinnat liki tuplaantuneet niistä ajoista. Jos ostit 8000e/hehtaari ja nyt saat vuokraa sen 500 euroa nii sehän on jo hyvä tuotto. Harmi vaan että hyvä pelto maksaa nykyään alkaen 15000.
Tuota 405 kehuttiin aikoinaan, että muuten hyvä, mutta moottori aivan liian pieni.
Kasvintuotanto / Vs: Pahalta näyttää
: 12.09.15 - klo:20:04
Korkeapaine väistyy keskiviikkona ja saamme taas nauttia ihanan sateisesta säästä. Vituttaa jo ajatus, että joutuu taas kyttäämään josko saisi kärryllisen puitua sadekuurojen välissä.
Jåå, kyntäkää vaan ylös ne hömppäheinänne, jääpähän enemmän jaettavaa meille muille  ;D
Kasvintuotanto / Vs: Pahalta näyttää
: 06.09.15 - klo:08:20
Jos ennusteet pitää, niin keskiviikkona aloitetaan ja kaikki vähänkin valmis ajetaan pois jos vaan menee suosiolla koneista läpi. Syyskuussa kuitenkin jo ollaan, eikä uskalla odotella pidempiä poutia.
Kasvintuotanto / Vs: Kerääjäkasvi
: 12.08.15 - klo:18:14
Suojavyöhykkeestä ei ole vielä saanut selville että kelpaako puinti sadonkorjuuksi. Vai pitääkö myös korretkin kerätä.

Ympäristökorvauksen ehdot, sivu 18.

"Niitetty kasvimassa on korjattava pois suojavyöhykkeeltä"

-SS-

No määritelläänkö sitä niittokorkeutta missään? Jos tähkien alta katkaisee ja painaa menemään seulat selällään niin täyttyykö velvoite?
Kasvintuotanto / Vs: katovuosi?
: 07.07.15 - klo:17:38
Täysi katovuosi tulossa. Kesäkuun alussa märkään kylvetyistä osa lähes kokonaan kuollut ja loput kellastuneet niin, että turha odottaa mitään satoa.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6