Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 3 [4]

Viestit - T.Rollaattori

Jollei halua hirmu ämpäreitä keulalle, niin hella comet ff200 on pikkuvaloista parhaasta päästä. Saa myös xenonina, mutta maksaa silloin aikasen paljon.
Kyllä reunaruohoista näkee sen verran suuntaa ettei keppejä ainakaan joka vuos tarvitse. Jos alkaa näyttää pahalta niin tökkää vaan hankeen pystyyn.
Niin pitäisikö tämä lomake täyttää jos ottaa lantaa vastaan, muttei hae sille tukea?
Ainakin vilja-suomessa pelto oli hyvä sijoitus vielä 10 vuotta sitten, hinnat liki tuplaantuneet niistä ajoista. Jos ostit 8000e/hehtaari ja nyt saat vuokraa sen 500 euroa nii sehän on jo hyvä tuotto. Harmi vaan että hyvä pelto maksaa nykyään alkaen 15000.
Tuota 405 kehuttiin aikoinaan, että muuten hyvä, mutta moottori aivan liian pieni.
Kasvintuotanto / Vs: Pahalta näyttää
: 12.09.15 - klo:20:04
Korkeapaine väistyy keskiviikkona ja saamme taas nauttia ihanan sateisesta säästä. Vituttaa jo ajatus, että joutuu taas kyttäämään josko saisi kärryllisen puitua sadekuurojen välissä.
Jåå, kyntäkää vaan ylös ne hömppäheinänne, jääpähän enemmän jaettavaa meille muille  ;D
Kasvintuotanto / Vs: Pahalta näyttää
: 06.09.15 - klo:08:20
Jos ennusteet pitää, niin keskiviikkona aloitetaan ja kaikki vähänkin valmis ajetaan pois jos vaan menee suosiolla koneista läpi. Syyskuussa kuitenkin jo ollaan, eikä uskalla odotella pidempiä poutia.
Kasvintuotanto / Vs: Kerääjäkasvi
: 12.08.15 - klo:18:14
Suojavyöhykkeestä ei ole vielä saanut selville että kelpaako puinti sadonkorjuuksi. Vai pitääkö myös korretkin kerätä.

Ympäristökorvauksen ehdot, sivu 18.

"Niitetty kasvimassa on korjattava pois suojavyöhykkeeltä"

-SS-

No määritelläänkö sitä niittokorkeutta missään? Jos tähkien alta katkaisee ja painaa menemään seulat selällään niin täyttyykö velvoite?
Kasvintuotanto / Vs: katovuosi?
: 07.07.15 - klo:17:38
Täysi katovuosi tulossa. Kesäkuun alussa märkään kylvetyistä osa lähes kokonaan kuollut ja loput kellastuneet niin, että turha odottaa mitään satoa.
76ha peltoa ja 153 jotain laitumia? Rakennuksetkin aika kulahtaneen näköisiä.
No voiskohan johtua siitä, että ab-alueella ei ole raivattu hirmu aloja suota pelloksi kuten siellä c:llä on tehty ::) Kysyntä ja tarjonta nääs.
Ei noilla siirrettävillä leluilla tee yhtään mitään. Teho surkea ja meteli hirvittävä.
Kasvintuotanto / Vs: Kevättyöt 2015
: 12.05.15 - klo:20:40
10 milliä antoi päivällä ja taas ropisee. Loppuviikolle luvattu 20-30 lisää.. Tähän jos saadaan vielä kolea kesä niin taas puidaan syksyllä harmaata kauraa ja jännätään kelpaako mihinkään muuhun kuin lämpölaitokselle  :(
Sivuja: 1 2 3 [4]