Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15

Viestit - psymbiote

Tuossa on iät ja ajat ollut naapurin kanssa yhteiskäytössä vanha riihi (suullisella sopimuksella), jota naapuri ei ole tarvinnut enää 15 vuoteen, lopetti tuolloin maatalouhommat. Nyt huomasin, että riihen katto on osittain romahtanut ja vaatis pikaista korjausta. Ilmoitus naapurille, mutta hänpä ei halunnut osallistua korjauskuluihin millään tavalla, koska rakennus on nykyään täysin minun käytössä. Asiasta mielenkiintoisen tekee sen, että rakennus on naapurin tontilla, ja ovatpa jopa menneet testamenttaamaan kaiken kiinteän ominaisuuden sukulaispojalleen (minäkin sisaruksineni olisin ollut perimisjonossa, mutta ohitettiin tylysti). Tämä sukulaispoika tuskin tulee tänne markille muuttamaan, mutta saattaapa myydä koko roskan eteenpäin.. Mitään vakuuksia ei siis ole, että rakennus jää minun käyttöön, kun naapurista aika jättää, ja tuohon tuskin menee montaa vuotta. Mullakin olis kyllä jotain käyttöä riihelle vielä, monta konetta sinne suojaan mahtuu.. Mutta alanko tekemään nöyränä kattoa, vai annanko mädäntyä riihen siihen paikkaan, ja alan tehdä itselle uutta konesuojaa?
Kasvintuotanto / Vs: Pahalta näyttää
: 15.09.15 - klo:13:38
Hyvältä tämä alkaa näyttämään, ohrat on laarissa ja jäljellä on enää 2ha kauralohko, joka menee ensi viikolla litisteeksi.
Kasvintuotanto / Vs: Pahalta näyttää
: 11.09.15 - klo:22:32
Onko jossain joku lista, mistä noitä eläkeläisiä löytää? Ne olis tänäkin syksynä säästäny monta tuntia..
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2015
: 11.09.15 - klo:22:19
*****maista on kuivaus, näytteet pyörii 12-15% välillä.  :-\ Siiloon menee jos keskiarvo alle 13.5. Vieläkin pitäis joitakin päiviä ootella jos haluaa tasasempaa tulosta, mutta ei enää hermot kestä..
Kasvintuotanto / Vs: Pahalta näyttää
: 08.09.15 - klo:05:40
Kuulemma viikko poutaa tulossa  :D

Vielä kun jostain löytäis puintivalmista...
Kasvintuotanto / Vs: Siemenvarastot
: 08.09.15 - klo:05:15
Mun ylijäämät on ollu varastoituna merikontissa. Ei ole ollut kosteusongelmia. Osta heti neljä, kaksi päällekkäin ja harjakatto päälle, saat samalla konesuojan.
Meillä on kaupoin kanssa Alfred ja Android kyseisessä hommassa. :)
Alfred hoitaa homman. Ja on näppärästi siirrettävissä aina sinne, missä valvontaa tarvii.

Kiitti vinkistä. Pojan vanha puhelin lähtee vahtihommiin kuivaajalle  :)
Kasvintuotanto / Vs: Pahalta näyttää
: 05.09.15 - klo:19:19
Pistää kyllä raapimaan päätä tämä meininki. Meniskö ens viikolla puimaan puolivalmista, vai odottelisko vielä viikon. Vai onko ens viikolla viimeset puintipoudat?
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2015
: 04.09.15 - klo:15:22
Ensimmäinen kaapillinen wolmaria tuli nykäistyä eilen. Puintikosteus reippaasti yli 20. Ei ole vielä oikein valmista, mutta hermo alkaa pettämään. Nyt onkin sitten luvattu sateita sen verran, että seuraava puintipäivä näyttäs olevan keskiviikko. Kyllä on lujas leipä tänä vuonna..
Kasvintuotanto / Vs: Kevättyöt 2015
: 07.06.15 - klo:14:08
Ohi on. Myös ne hömppäheinät on maassa. Vehkeet kesti kohtuu hyvin.. Jussiruuviin laakeri ja rattorista katkes raidetangon nuppi, onneksi pellolla, eikä maantiellä..
Mikä Valmetti se on?
8050
Kasvintuotanto / Vs: Kevättyöt 2015
: 06.06.15 - klo:18:31
Ohi on. Myös ne hömppäheinät on maassa. Vehkeet kesti kohtuu hyvin.. Jussiruuviin laakeri ja rattorista katkes raidetangon nuppi, onneksi pellolla, eikä maantiellä..
Kasvintuotanto / Vs: Kevättyöt 2015
: 29.05.15 - klo:21:38
Huomenna toivottavasti loput ohrat maahan, vajaa 4ha. Mutta märkää on, tänäänkin ropisi 5 millii vettä ja rakeita. Normaalina keväänä en näin märkään kylväis, mutta kiire pukkaa päälle. Kauraakin olis kylvettävänä vielä vajaa 10ha, toiveissa myydä ne märkänä, siinä ei haittaa vaikka osa vihreenä. Loppu tänä keväänä kylvettävä ala meneekin sit viherlannoitusnurmeksi. Saa nähdä pitääkö rapamaille kaivaa vielä riihen perukoilta nostolaitekone käyttöön..
Kasvintuotanto / Vs: Kevättyöt 2015
: 25.05.15 - klo:07:22
Rähinät loppu tähän päivään. Heräsin siihen ku sade hakkas ikkunaan. Nyt ei kyllä naurata, eilinen äestys meni täysin harakoille, ja kylvinkone puolillaan lantaa. Ikinä ei ole tumeen jääny viikoksi tavaraa, kuinka helposti tuo on tukossa? seuraavat kunnolliset kylvökelit tämän hetken ennustusten mukaan vasta viikonloppuna.. Joka päivälle lupaa vettä ja keskiviikolle vedenpaisumusta  ;D
Kasvintuotanto / Vs: Kevättyöt 2015
: 24.05.15 - klo:22:58
15ha sain äestettyä tänään jonkinlaiseen kylvökuntoon, notkopaikoissa vielä turhan märkää. Iltapuhteena kylvin vielä ohraa 3ha, enemmänkin meinasin, mutta ilta meni jussi ruuvia remontoidessa.  >:(
Huomiselle lupaileilevat kyllä sateen mahdollisuutta, toivottavasti kiertää. Keskiviikkona melko varmasti työt seisahtuu sateen takia.
Kasvintuotanto / Vs: Kevättyöt 2015
: 22.05.15 - klo:09:49
.. Onneksi tuli merkattua tukilappuun reilusti vln:a..

Mitä väliä mitä sinne merkitsi? Kylvöalamuutoksia voi ilmoittaa 15.6 saakka.
tuolla lapulla nyt niin väliä, mutta sillä on että tuo oli suunnitelmana alunperinkin, ja siemenet oottelee varastossa..vähentää stressiä huomattavasti.
Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15