Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - meikäläinen1234

Itelä oli närreelä joillai paikoi boorin puutosta ja ne lannotettii.Nyt on ruvenu latvat suorenemmaa.Sitäkii lannotusta jos ei ois saanu tehä ni oispa olla päätevaiheessa suoroo puuta...No kai se ois parempi jos ois jääny tekemättä sekkii ni sais joku käyvä sieltäkii luomumarjoja kerreemässä....
Metsätalous / Vs: hinta kohallaan??
: 17.04.15 - klo:13:40
Talavileimikko siitä syystä että senverra veemäisessä paikassa on kuvio että kesälä ei sinne ole menemistä.Hinnassa oli käyny näppäily virhe:).Eihä se kummone leimikko ole,enimmäksee petästä reilu satavuotista.
Metsätalous / hinta kohallaan??
: 16.04.15 - klo:19:00
Tossa ois päätehakkuu kauppa meiningissä ja aattelin mhy:n kautta sen kilpailuttaa.Ne tekas leimausselosteen  ja siinä oli hinta-arviot puulajeittain.Talvi kohde on kyseessä.Katoin vaa että esim.mänty tukile oli laitettu arvioks 46.5/m3 ku tän aluee puu osto hintoja kattelin ni näyttäs oleva mänty tukki päätehakkuula n.58 e.Minu mielestä nyt ei täsmää.Vai enkö nyt ymmärrä??
Onkoha tuommosela kysyntää/arvoa?Ois Antti kuivuri joute,60 hehtolitraa ja reilu puolenkymmentä vuotta seissy.Ei ole vaunukuivuri.
Metsätalous / ajourat
: 02.04.15 - klo:19:36
Mitehän herkästi ensiharvennus/harvennuskuusikossa juuren niskat vaurioituu?Minulla tehtii molempia vaikka nää kelit ei tainu olla otollisia.Kävin kiertelemässä metässä ja ei ainakaa pistot kuviole ollu pettäny.Pääajourat kyllä petti.
Metsätalous / Vs: Puukaupan teko
: 02.04.15 - klo:15:10
Paljonko teilä ketkä ootte teettäny kuusele päätehakkuuta ni on lähteny mottia/ha?Taitaa riippua palstan sijainnista ym. mutta noin niiku keskimäärin.Ja ootteko minkä ikäsenä kuusikon uudistanu?Itelä oli joitai vuosia sitte hehtaarin pääte kuusele ja lähti 370 mottia.
Metsätalous / Vs: Puukaupan teko
: 02.04.15 - klo:13:05
Eli onkos se sitte nii että mitä pienempi läpimittasta tukkia firma tekee/ostaa on parempi??Näinollen kuituosuus jäis pienemmäksi.Ajattelinko nyt oikein? :)
Metsätalous / Vs: Puukaupan teko
: 02.04.15 - klo:12:18
Kiitos vastauksista.Tulin siihe lopputulokseen että päätehakkuu kaupassa taijan tehä kaupat mhy:n kautta.Voisko joku vielä selventää tuota katkontaa ja sen merkitystä kun kauppoja/tarjouksia tehdään?
Metsätalous / Puukaupan teko
: 30.03.15 - klo:22:14
Kysyisin semmosta että kun suunnittelee puukauppaa niin voiko suunnitelluistani leimikoista pyytää mhy:ltä leimausselosteen ja kiertää puun ostajat itse sen jälkeen läpi sen selosteen kanssa ja hakea parasta tarjousta.Jonka jälkeen tekisin parhaan tarjouksen tehneen kanssa puukaupat.Siis ilman mhy:tä.
Sivuja: [1]