Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - SJJ

Kasvintuotanto / Rehumailanen
: 08.12.18 - klo:10:23
Mistä olette hommanneet rehumailasen siementä? Olen jo useita vuosia yrittänyt hankkia puhdasta rehumailasen tai sitä sisältävää seosta, mutta kumpaakaan ei näytä olevan missään saatavilla. Jostainhan sitä täytyy löytyä, kun joka vuosi törmää artikkeleihin, joissa on juuri perustettu nurmi rehumailastakin sisältävällä seoksella. Olen sitä nyt joutunut korvaamaan sinimailasella, mutta ei se näytä oikein viihtyvän meidän pelloilla.
Onkos täällä joku jo saanut tilille asti lumo-kohteiden tukia?

Mavin tiedotteessa 29.2. lukee seuraavaa: "Ohjelmakauden 2014–2020 ympäristösopimusten kosteikkojen hoito sekä maatalousluonnon monimuotoisuus ja maiseman hoito ensimmäisten erien maksaminen alkoi 26.2.2016."

Täytyy todeta, että on siellä Mavissa vaan aika sekaisin nuo tietojärjestelmät, jos ei 26.2. maksettu tuki näy tilillä vielä 25.3. :o Noh, eipähän ole tullut Vipuun edes sitä sopimusta vielä näkyviin, niinkuin ei kyllä monta muutakaan asiaa. >:(
Paljonkos kyytöille saa tukea? Saako noita muita nautapuolen tukia vai onko tultava toimeen tuolla alkuperäisrotujen tuella? Entä EHK?
Onkos mitä eroa ilmoituksessa tilapäisesti viljelemätön vs viljelemätön? Entäs kaura vs vihantavilja kaura? Mahdollisesti laidunnetaan vihantana.
Saikos seoskasvustolle valkuaiskasvipalkkion, vai pitääkö olla puhdasta valkuaiskasvia?

Ja entäpä sitten tuo ns. päällekkäisten tukien epääminen... jos kylvän härkäpapua raiheinällä, niin saankohan valkuaiskasvipalkkion + kerääjäkasvipalkkion + kasvipeitteisyystuen? ::)
Kasvintuotanto / Sopiva kylvömäärä
: 28.02.15 - klo:11:52
Tarkoituksena olisi uudistaa pari säilörehulohkoa ensimmäisen sadon jälkeen kylvämällä pääkasviksi kaura ja italianraiheinä 80% - valkoapila 20% -seos. Tästä olisi tarkoitus laittaa sato vihantana paaliin. Meinasin perustaa samalla kylvökerralla monivuotisen nurmen seoksella timotei 75% - ruokonata 25%.

Mikä olisi mielestänne sopiva kylvömäärä kullekin?
Sivuja: [1]