Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]

Viestit - Kasmet

Joko tehty tai ainakin tulokset selvillä? Miltä näyttää? Itsellä vielä ajatus asteella. Ennakoista oli ainakin otettu muutama saturainen pois riittääköhän tuo todellisuudessa näin maidontuottajan vinkkelistä.

Tulos selvillä, muttei ilmoitusasteella. Viimeisten tukimäärien selvittyä hioin tilalleni sopivaksi. Ihan hyvältä näyttää, koska sato oli hyvä, tuli maksimoitua ympäristökorvauksen tuet ja peltoala vuokraamalla kasvanut.
Mitä te nuolla summilla oikein teette etukäteen? Vai onko taksi jo tilattu portille, kun ennen vanhaan tehtaissa kuulemma palkkapäivinä. Kyllä ne sieltä joskus tuloo. Ja tuloo mitä tuloo, kattoo sitten tiliotteelta, ei tarvi arvuutella. Mutta jos haluaa tuollaasestakin asiasta räksyttää, niin kovasti on ihimeelliset ongelmat :(

Onhan sillä merkitystä, tuleeko kolme tonnia vai kolmekymmentä, että kummalla puolella vuodenvaihdetta nuo räpsähtää tilille, jotain on nyt luvassa mutta summat oli vielä hukassa. Tai onhan ne vieläkin, vieläkin näyttää nollaa osa tuista, jotka piti maksaa tänä vuonna.

Onko valvonta osunut tälle kasvukautta vai mistä johtuu? Mulla näyttäisi tuet kyllä tulleen/tulevan, mutta ainoastaan tuo perus-/viherryttämistuen summa ihmetyttää.
Noup. Se on kokonaissumma. Jämät tulee keväällä.
Summat ei oikein täsmää tuohon. Paremmin täsmäis, jos olisivat nuo 80% ja 85%

Eilisestä summa hieman vielä oli tälle päivää pienennyt. Jotain säätöä näköjään vielä laskennassa, mutta pian alkaa tulla kiire saada luvut oikeiksi.
Kasvintuotanto / Vs: Kaskisten lannoite?
: 02.12.15 - klo:22:09
Vähän oli turhan särmäistä ja toisaalta jauhoistakin, joten oli herkkä kosteudelle. Tälle kaudelle tullut Premium -laatu, jossa ravinteet enemmän samassa rakeessa ja muutenkin pyöreämpää. Tilasin sitä.
 
ite uottelen noita karttoja ja papereita joita kait jossain vaiheessa alkaa tippua... milloin mahtaa...?  ja mitä sieltä mahtaa tällä kertaa löytyäkään...?

Ittellä ei hermo kestäisi odotella tietoja vasta paperilla tulevaksi. Kävin VIPU:sta esim. heti karttapäivitysten tultua peruslohkoille tarkastamassa, että vastaavatko lohkoja todellisuudessa rajojen suhteen. Muutenkin saisi kaikki tieto tulla ajoissa, sillä koko ajan kevättä kohden mennessä on lisääntyvässä määrin muutakin hommaa.

Tosiaan maapallo oli imaissut "vain" 26 aaria, pelkäsin isompaa pudotusta  :) :o
Likimain saman verran saan niitä pikkulohkoja tukikelpoiseksi, jos lupaus alle 10 aarin lohkojen liittämismahdollisuudesta pysyy  ::)


Onko tästä kellään tarkempaa tietoa, miten menee käytännössä? Onnistuuko lohkojen yhdistämisessä syntyneen tukikelvottoman kannaksen uittaminen tukikelpoiseksi ?

Tänä vuonna ei ainakaan pitäisi saada alle 10 aarin lisäyksiä tehdä. Ensi vuodesta ei vielä tietoa.
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]