Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 73

Viestit - John Ferguson

Paalain ja niittomurskain. Kaiken muun voi ranettaa, mutta rehuntekokaluston pitää olla kunnossa.  ;D
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: quicke
: 20.04.19 - klo:04:29
ehä miä nyt ihan pöljä ole, kuin vhoo,   kuikkaa en vaiha johonki pohojalaaseen paskaan.      tuossa vaan pikkanen sovelluskymysys ja kun takuunalainen ni ite en rälläköi nuita korvakkeita ..                      noooooo, joillain vaaan niiiiiiin paha miäli, ku joku hankkii kunnon koneen....
Mikä se kunnon kone nyt on? Siis traktori, kuormain on tullut jo selväksi.
15-20% lisää niin pysyy vielä järkevissä rajoissa.
kyllä varmaan hyvä kuppi pysyyki mutta kysymys olikii ;   mikä on hyvä?   tuo motonetin ei.   kait se liimalla pysyis..              ruuvata en kehtais nuihin muoviloihin vielä..                     ja kuka nyt vhoota niiin paljon tartteis et puhelimella yrittäis?          itelä vaan tuntuu olevan nuita jelpattavia liikaaki..
Mikäs traktori se oksalle tuli? Kyllä meillä varsinkin keväällä puhelin laulaa, kun parhaina päivinä käy kymmenkunta rekkaa tuomassa ja viemässä tavaraa niin vähän pakko olla tavoitettavissa. Onneksi oma korva kestää handsfreen.

Oliko se juuri tuo ram mount mitä Hankkijakin myy, siinä pitäisi olla hyvin imevät kupit.
mutta kuin tuloo moinen kopin pintoihin?   tuo motonetinki hyä käyttää mut kait pitäis sikafleksillä kiinnittää jotta jalka pysyy kii..
Ostat näyttö/ohjauslaitetelineen oikeaan takaikkunaan ja siihen kunnon tellinki pulteilla kiinni.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: quicke
: 10.04.19 - klo:19:58
No eiköpä  Oksa ottanut sen euro+trima/mp-lift kombiturvan.? Sellaisen minäkin aikoinaan otin vaikka kaikki työvälineet siihen mennessä oli trimalla , vaikka edellinen kuormaaja olikin Isme :) Käytetystä Ismestä joku oli tehnyt triman laskemalla yläortta. Sekin oli vähän noin mitoituksella :) Kumminkin kombiturpaan löytyy käytettyä ja lainattavaa laitetta jo aika mukavasti. Tosin ostin viimeksi  Ismen sovitteilla käytetyn pihdin ja taikinoin ala korvat oikealla korkeudelle. Tuotahan ei kukaan voi etukäteen tietää, että kombi turvan pikalukitus ei toimi siihen sopivilla laitteilla. Mekaaninen lukituskin on tehty käytettäväksi, kyllä mä nuukana ainakin sellaisen ottaisin vieläkin, jos hyde pitää ruksata lisävarusteista.
Ei se paljoa maksa, eikä tarvitse hyppiä ulos kopista kauhoja/trukkipiikkejä/kivitalikkoa ristiin vaihdellessa. Ostetaan isolla rahalla laite jota käytetään vuosia ja sitten säästellään pennosia kun olisi mahdollista lisätä käyttöä helpottavaa ja nopeuttavaa palikkaa.  ;D
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: quicke
: 10.04.19 - klo:11:23
ja selvisihän se onkelma.   tuo clic-on on toimiva Vain quicken laitteiden kans, joissa tuo alalenkki on se 25 milliä leveä.        sain lainaks moisen kauhan ja sillä toimi hyvin.   mut miulla itellä ei yhtään kuikan työlaitetta käytössä..   mp-liftin ja muut ei tuossa toimi koska alalenkki leveämpi kuin kuikan.   jää kantamaan sitä salpaa..                           kiva monopolilaite.              trima on sopivampi samalla laitteella moneen merkkiin, kun siinä on suora levy laukasimena.
Kävikö taas se klassinen väärässä paikassa säästö. Parilla satkulla olisi saanut hydraulisen lukituksen, taitava tinkaaja kaupan päällekkin. Nyt sitten täytyy alkaa modailemaan vanhoja tai uusia kamppeet.  ::) Tai vaihtaa se Triman turpalevy, joka maksaa enemmän kuin hydraulinen lukitus.  ;D
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: quicke
: 09.04.19 - klo:18:49
juu, kommenttina;   tuo on clic on malli ja siinä mitään kielekettä.  noita saa kait kuudella eri mallilla turpia.    joten ihan hyvä.       noooo, ei kait täältä mitään todellakaan voi uottaa...   eikä tuota hydejuttua tule tuohon, on sen verta kyseenalainen.   monta värkkiä säretty tuolla.. ei ollukaan lukossa ja tapi viturallaan.                            käyttöohje tuli kirjeessä ja siinä ei tuota ole millään lailla käsitelty.
Sä nyt saat porakoneenkin rikki ensimmäisellä käyttökerralla, kun on liikaa namiskaa ja säätöjä.

Kymmenen vuotta jo ollut hydraulinen lukitus ykköskoneen kuormaimessa ja viime kesänä uuteen traktoriin tuli myös. Kaikenhan saa rikki kun toheltaa ensin ja miettii vasta sitten.  ::)
Radiokuulosuojaimien kanssa kannattaa sitten muistaa, että ääni ammutaan parin sentin päästä korvakanavaan. Niillä pilaa äkkiä kuulonsa, jos vähääkään liian kovalla pitää.
tuo pinoeerin paremmuudesta kyllä totta.   mutta ei taho löytää myyjiä mikkelistä.   alkaa oleen nuita tietsikkahäröjen ohjelmoitavia vain tarjolla.           nuo pikkunappulat on vaan niiiiin paskoja työnmelskeessä käyttää..      itellä ei hirmuintoa näpertää töitten aikaan.
          ja maadoitus yleensä nuissa sen perän mutterin takana ja koppiinhan nuo yhistetään.   en tiiä millä tuo sit parannetaan?
Oma maadotuspiste johonkin josta on kunnon maayhteys, vaikka hytin runkoon. Cnh tuotteissa maadoitus on aika kuraa jo tehtaalta tullessa.
kuka jaksaa pelata joidenkin upsien kanssa tai cd levyjen, voi helkutti.Kuulo menee ihan hyvin piloille muutoinkin.Ite en moisia enää tarvi, enkä kuulosuojia.Mut pilatkaa vaan kuulonne  se olisi joskus hyödyllinen aisti muuhunkin kuin hupikuunteluun.
Pakkoko se on ajaa nupit kaakossa? Casen hytti on ainakin niin hiljainen, ettei tarvi radiota isolle vääntää.

Silppurit/niittomurskaimet ja avoin takaikkuna taitaa olla suurin syy maajussien kuuroutumiseen.
toimiiko tuo uspi kuin kauan nuissa koneissa?    ainakin cd on hyvin lyhytikäinen traktorin kopissa.                onko kellään sitä valtua jossa se dvd-asema kopinkatossa?   aika hupsu skenaario moinen..

Ei ole kokemusta, mutta jos liittimen saa pidettyä erossa savi- ja hiekkapölystä, niin en keksi miksei USB-liitäntä toimisi. Eihän se ole kuin sähköä ja bittejä, ei liikkuvia osia tms. Käytännössä siinä pitäisi varmaan pitää jonkinlaista tulppaa kun ei käytetä. Joku pikkuruinen näppis/hiiri palikka tms. Tai vaikka johdosta katkaistu liitin, kunhan katsoo ettei ne karvat jää katkaisun jäljiltä oikariin. On siihen olemassa ihan oikeita tulppiakin mutta harvalla niitä taskussa pyörii.
Usb kyllä toimii, meillä on kaikissa traktoreissa ollut Usb-portille joko liu'utettava tai paikalleen pukattava tulppa. Ikinä en ole saanut mistään vehkeestä Usb-liitintä paskaksi. Kenwood, Sony ja Blaupunkt on parhaita soittimia, muistaa vaan maadoituksen tehdä kunnolla niin löytyy ja kuuluu kanavatkin.
hui.   kuka uskaltaa jontikan hankkija?   itele just moni sanoi et ei kestä kannentiiviste, vaan kuluu ku leipää...          etukuorkilla vaan säkkiä nostelen..   punavanteisella...
Eiköhän kansiongelma ole aina vähän aikaa ohitse kun kannen oikaisee ja tekee remontin kunnolla? Milläs Jönrn Donnerilla tämä moni ajaa? Mitenkään en ranskalaisia kehu...
Neljän tonnin paikkeilla laukesi kansi. Mutta on se paljon halvempi keissi kuin monen muun merkin vaihteistorempat.  ::)
paljonko nuo haukkaa sähköä?vuositasolla. vaikka esim ainut lämmitysmuoto 60 neliön mökkiin/talliin..
Paha mennä sanomaan. 134m² omakotitalossa laski sähkönkulutusta 5000kWh verran, nykyinen vuosikulutus 19000kWh suoralla sähkölämmityksellä.
Tarkoitus hankkia mökille ilmalämpöpumppu? Mitäs pitäisi huomioida? Laadukas kone ja asennus sekä hinta. Mutta mistä laatu koostuu?
Paras on edelleen Mitsubishi. Toimii kovemmilla pakkasilla kuin muut ja on luotettava. Tuossa talon kyljessä hurruuttaa jo seitsemättä vuotta ongelmitta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 73