Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 2412

Viestit - Sepeteus

Huonoin ja paras maenittu: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005781765.html

T: sittoutumaton


Loistava linkki, taas saamme huomata, kuinka paljon Sepe puhuu PASKAA !!!


HUUTONAURUA !!!!!!!

Niinpä, tästähän oli kysymys. Siis kysymys oli miksi?

"Että nää Suomen pelastajat Aho ja Sipi ovat saaneet kansalta tylyn kohtelun.
  No näkyyhän se läpi, että täysiä rosmoja. "

Ahon jäljiltä kepu joutui  miettimään, nyt Sipin jälkeen kelpas heti demareiden apupuolueeksi.
Kyllähän ilmasto kiittä, jos tuotanto siellä missä kulutus. Mitään järkiä ajaa maitua käsivarresta. 🤣
Vapaa sana / Vs: Valetta
: 22.10.19 - klo:09:25
Tuossa se nähtiin, eläkeläiset katkerimpia. Ja ihan aiheesta kun uskoivat kaiken unelmahötön mitä pekonipastamies möläytti.

Joutuu Rinne pian paavin lasikaappiauton laittamaan näiden vihaisten eläkeläisten takia jos uskaltaa enää norsunluutornistaan edes ulos. No hyvä että viimeisilläkin kissanpojilla simmut aukes kun väkevää demukusta suhahti silmään. ;D

Jospa ostais lipun kuuen tunnin lennolle. 🤣🤣🤣
Ja millainen paskamyrsky täällä olisi ollutkaan jo aamuyöstä jos asialla olisi ollut johtaja Sibilä. Se ulinan määrä kun jotain aiotaan ja ulina siitä kun beruutellaan. Onneksi Antti saa nyt pidellä pistoolia kädessä ja katsoa kenelle lurauttaa tipan tankkiin ja kenenkä käskee kävelemään. ;D

Tämähän eijoo hallituksen esitys, vaan työryhmän esitys hallitukselle. Siis kaikenmaailman dosentit, joita  Sipi kiersi kaukaa. Kaikkitietävä Perneri esitti satelliitipaikannusta joka kulkupeliin. Ja sit olis verotettu. Mitähän sekin olis maksanut. Tällä dosenttien esityksellä valtio saisi rahaa, ei menettäisi. Verojen kerääminen järkevää, jos tuotot enemmän kuin kulut.
MOT:n mukaan RAY on paras kerääjä.
Vapaa sana / Vs: Valetta
: 22.10.19 - klo:09:01
kiva kun satasen lupaus hupeni pariin kymppiin ja sen korko taitaa olla tuo nekatiivinen kuten muuallakii taloutessa..       vai onko se velkasatanen?

Vaalilupaukset pitää kriminalisoida. Kuusi vuotta kuritushuonetta jos ei toteudu.  Ne olis edellisen hallituksen johtajat jo linnassa.
Vapaa sana / Vs: Hiili on kadoksissa.
: 22.10.19 - klo:08:55
hiilenpyytys pitää olla vileessä jotta toimii tuossa hommassa.       pelkällä mylkyllä tuloo vain haiseva laato.

Niin siellä sunkii pytingisä rapisee kummasti. Saatko etes nukutuksi. Torin laitassa kivitalosa eijoo rapissu.
mut sehän voiskii olla sähköversio.   ei pääsis liian pitkälle ku akku niiiiin piäni..    kerkiis kotio valosan aikaan..

              btw, eiks soomalaiset ole ennätyslentäjiä maailmassa?   kuin paljon siinä mahtaa olla ns. tarvehommaa`?

Kyllä tämä kaikki on niin ristiriitaista. Autolla ei saisi ajaa, mutta uutta tietä rakennetaan kymmenillä miljoonilla.
 Lentää ei saisi, mutta Helsinki- Vantaata laajennetaan ennätysvauhtia.
   No nautaa ei todellakaan kukaan kaipaa. Siitä helpointa luopua.
Vapaa sana / Vs: Buffalon historia
: 21.10.19 - klo:16:47
https://www.youtube.com/watch?v=v-t8Vlj8ya4
Edes nuo jenkkien karjamäärät eivät vedä vertoja sille, kuinka paljon biisoneita eli vapaana Amerikassa, puhumattakaan muiden maiden villeistä sorkkaeläimistä. Jos se olisi naudoista kiinni tuo ilmastonlämpeneminen niin miksi tuolloin kun biisonit vaelteli miljoonien laumoissa, niin sitä ilmastonlämpenemistä ei ollut havaittavissa?
Vaikka Suomessa tuplattaisiin karjan määrää moninkertaisesti, niin sillä ei olisi edes paskanvertaa - promillen vertaa, mitään vaikutusta ilmastonlämpenemiseen.
 
Oliko Jumala väärässä, luoden 50 miljoonan biisonin valtakauden, Pohjois - Amerikassa ?" Luonnontiede ilman uskontoa on rampa, uskonto ilman luonnontiedettä on sokea."

" Fyysikoille ero menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden  välillä  merkitsee vain - joskin itsepintaista - illuusiota."

- Albert EinsteinGod Bless!

Paljonhan niitä on märehtijöitä Serengetissäkin nykyysin. Hyästi elättää, ei tarvii kyntää, ei kylvää, eikä tarvii raivata. Nyt vaan on niin, että nämä ilmastoahdistuneet sanoo, lauduntavien eläinten olevan pahasta. Hallisa kasvatetut hyästä.
Vapaa sana / Vs: Hiili on kadoksissa.
: 21.10.19 - klo:16:43
Sepeteuksen kannattaa teettää metsäänsä päätehakkuu ja sitten survoa tukit syvälle Kallajärven pohjamutaan, niin ovat sitten pois hiilikierrosta ;D

Vetäsitkö hiilen henkies. Yskäse, niin tulloo poikkee. 🤣
Vapaa sana / Hiili on kadoksissa.
: 21.10.19 - klo:12:39
https://yle.fi/uutiset/3-11023626

Sitä etsitään nyt kissojen ja koerien kanssa. Jospa opettaisivat hiilikoeran, kuten on huumekoerat lentokentillä ja satamissa.
   Kuinkahan paljon sitä hiiltä löytyisi turvepellosta metrin syvyydestä? 🤣🤣🤣🤣
Vapaa sana / Vs: Vasemmiston ikioma YLE
: 21.10.19 - klo:12:36
Krista Kiuru laittoi Ylen kuntoon  yleverolla. Nyt on postin vuoro. Posti kulkee tulevaisuudessa vain postiveron avulla. 🤣🤣🤣🤣
Vapaa sana / Hyviä uutisii huijjatuillen
: 21.10.19 - klo:07:55
https://yle.fi/uutiset/3-11025469

Pekka Perän huijjauksessa rahoja eijoo takasin tulossa. Pekkakin on lähes tuloton. 🤣🤣🤣
Vapaa sana / Vs: sepefaktat ja vapo
: 20.10.19 - klo:12:47
mut ku ei mitään kinnostusta moisesta.   kaikki lammet vois valaa täyteen petonia ni sais elinkeinotki toimia huoletta.     ja mitä tuo pyöreä?    eihän sen vetet kule kuin kilsan.   seuraavaan lampeen, sit ku on kentän läpi kulkennu.   ite tuota kenttää seurannu ( lomittajana)
Eiks tuo lampien soistuminen ole hyvä asia?  Soista kun taitaa olla pulaa, ainakin soidensuojelu on Ville niinistön sydänasia.  ;D
tämänkään suon ennallistamisesta ei soinivaaralaiset ole juurikaan ääntä pitäneet ;) :D ;D 8)

https://fi.wikipedia.org/wiki/Varissuo

Ookkonää käyny Varissuolla? Monikuöttuuurisuuuden keskuksessa. Suota sieltä ei taida löytää.
  Mutta mää oon niin väärin ymmärtänyt.
https://yle.fi/uutiset/3-10994266
Vapaa sana / Vs: Vasemmiston ikioma YLE
: 20.10.19 - klo:10:44
Punapääomasta on pidettävä muutenkin kiinni. ;Dhttps://www.uusisuomi.fi/uutiset/ministeriosta-tyly-arvio-vasemmistoliittoon-kytkeytyvasta-avustusjarjestosta-kanavoi-itselleen-suuria-summia-lain-vastaisella-konstilla/c7601467-7e91-4644-afb1-4a1b03a82225

Aika pieniä rahoja. Toista se on muilla. Puolueen velatkin häviää siinä rytäkässä kuin tuhka tuuleen.  Nyt kuulemma toisten pitääs vielä eurot palauttaa.

https://yle.fi/uutiset/3-11019520
Vapaa sana / Vs: helsinki-fakta
: 20.10.19 - klo:08:50
Se on Jääfarmarinkin ruvettava piikkaamaan Hirvaskankaan ABC:lle uutta oviaukkoa jotta kaekki pääsee tarpeilleen. ;D

Sateenkaariväelle ollaan valmiita järjestämään yliopistoihin vessoja https://yle.fi/uutiset/3-11004132
mehän emme käy kiistämään sitä tosiasiaa että meidän on käytävä keskustelu siitä pitääkö muunsukupuolisen nähdä pitkä rivi urinaaleja astuessaan abc.n miesten vessaan. mehän osaamme kuvitella sen mielipahan ja ahdistuksen minkä rivi valkoisia urinaaleja aiheuttaa itseään sukupuolineutraalina pitävälle  ihmiselle. tästä olisi hyvä jonku lähestyä s-ryhmää ennenkuin joku ihminen ahdistuessaan tekee pahaa itselleen :o :o :o :o

Kepulaasilla hirvee huoli kusiränneistä. Toivottavasti persut ajaa lain, että kepulandia ABC: lle on laitettava kusirännit. Muuten kulttuuri tuhoutuu. Siinä on sitten hyä mittailla mulukun pituutta ja vaihattaa kuulumiset. 🤣🤣🤣🤣
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 2412