Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - temppi

Mulla ei ole lähellekään kulutus ensimmäisenä ongelmana vaan noilla teineillä jotka kauhistelevat mönkkäreiden kulutusta verrattuna mopoautoihin, ihan siksi alkoi kiinnostamaan miten asian laita ns aikuisten oikeasti on.

Kaupunkiolosuhteissa mönkkärin n.60kmh vs mauton n. 40kmh on ihan eri asia, mautot ovat tukkeena, mönkkärit harvemmin.

Meinaatko jotta lämpöhyttimönkkärillä ei tarkene talvella ilman pilkkihaalareita?
Teinille mopoauton vaihtoehtona mönkkäri lämpöhytillä.

Onko kaikissa tieliikennemönkkäreissä aivan jäätävä meteli? Onko jokin malli, joka olisi hiljainen ettei tarvi vastameluluurit päässä ajella? Lisä-äänieristys olisi vaihtoehto, mutta onko siitä noissa mönkkäreissä käytännön hyötyä, onko joku toteuttanut tuollaista lisäeristystä? Tarkoitan tässä ihan oikeata lisä-äänieristystä enkä mitään "laitetaan pari A4-kokoista bitumipalaa jonnekin".  Minkälainen käytännön  ero on diesel vs bensakoneiden melutasoissa?

Entä kulutuspuoli, tuossa on jollakin Canamin Maveric, jolle vissiin soppa maistuu ihan reippaasti maantieajossa. Onko diesel-himmeleissä yhtään järkevämpiä kulutuslukemia?
Harman/Kardon on ollut vuonna miekka ja kilpi sangen pätevää kamaa, mutta nykyään menee sinne massalaitepuolelle. Itsellä on jemmassa parikin vanhaa H/K:ta ja uudempi niistä vuosimalliltaan jotakin vuosituhannen vaihteesta, painaa kuin synti, ääni on varsin hyvä, virtaa riittää jne. Itse en pidä uusia hookoita juuri minään, mutta se on vain minun oma mielipide.

Itse katselisin tuohon hintaluokkaan esim Onkyon tai Maranzin lippulaivamalleja. Joku haukkui Audysseyn, mutta se on varsin toimiva. THX nyt on mitä on ja se löytyy noista lippulaivatuotteista, halusi tai ei. Tuollahinnalla saa monelta merkiltä (poislukien highend merkit) top-of-the-line tuotteen joten kauheasti ei voi mennä pieleen.

Ei herneitä, mutta jos agronetin palstalla kysytään, että mikä vahvari pitäisi ostaa tuossa hintaluokassa, niin veikkaan että kysyjälle riittää vallan mainiosti tonnin kone. Ellei sitten hinnalla haluta päteä Essolla :)
Sivuja: [1]