Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - ränkkä

Metsätalous / Vs: Tähän on tyytyminen?
: 05.04.14 - klo:15:08
Hiljaista on Lahtosen sivuillakin.... palkka työstä saatu ja työ suorittettu, pientä purnaamista vielä ja eläkepäiville;)
Metsätalous / Vs: Tekeekö MTK väärin?
: 05.04.14 - klo:15:05
Ei kai havukuidun menekki niin huono oikesti ole kuin kirjoitellaan, mäntykuitu menee kuitukohteiltakin hyvin kaupaksi ja kesäharvennuksista upm/mg tuntuu jopa nokittelevan...yhdistyksen puita taitavat vältellä ja siitä saadaan aikaiseksi "kuidun huono menekki".....
Robottia vaihdettaessa kelpaako vanha kone vaihdossa vai onko itse myytävä eteenpäin?
Metsätalous / Suuri Savotta päätös
: 29.03.14 - klo:16:22
Palstalaisia käräjöimässä? Kommentit päätöksestä? Lahtonen voitti kuitenki ;D
niin edelleen ponttina se että eikö käsinkiinnitys olisi mukava ominaisuus?
Onko mahdollista ajattaa ensikoita ennen poikimista robon läpi harjoittelemassa? siis että onko siihen yleensä aikaa ja miten jos poikiva hieho on vaikkapa toisessa navetassa? eikös väkisin joudu ottamaan ainakin toisinaan poikineen suoraan kylmiltää roboon lypsettäväksi? "sit se vaan lypsää sen"....??vähän kuulostaa vaan liian helpolta.... luulisi että eläin kuitenkin on varautunut tuossa tilanteessa ja tuskin patsaana seisoo kopissa.....hä?
Lelyä katselin taannoin, tätä seuranneena en voi olla kommentoimatta. Ihmetytti se seikka että kun 2 tai 3 on kiinnitetty jo oikein ja viimeinen ei löydy niin irroittaa pahimmassa tapauksessa jo kaikki onnistuneet kiinnitykset, aloittaa alusta ja vaikutti aika hitaalle tämmöisessä tapauksessa. Toinen seikka oli se että ei voi kiinnittää lainkaan käsin, onhan se varmasti tarpeen esimerkiksi kun ensikko ensimmäistä kertaa robolla...??? Saisko tästä lelymiehiltä kommenttia? Roboista en mitään tiedä kun vasta hankintaa kypsytellään, eli mielenkiinnolla seurataan keskustelua ;D ja väriä ei tunnusteta mihinkään suuntaan, avoimin mielin koitetaan saada omat silmät auki....
Minne matkaa käytetty kone/kenellä myynnissä?
Sivuja: [1]