Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 50 51 [52]

Viestit - Imme

Ysittäispyörillä traktorin suurin sallittu leveys on 3 m, Paripyöriä ei lasketa. Ylilevysvalot vaaditaan jos leveys paripyörillä yli 2,6 m. http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2000/20000359

Periaattees asetuksen mukaan suurin osa nykyisistä leikkuupuimureistakin on laittomia.
Puimuri on työkone jolle laki ei aseta maksimi leveyttä.Juuri näin, siellä tieliikenesetuksessa on jossakin kohtaan maininta että maksimimitat ei koske turvekalustoa ja sadonkorjuukoneita  plaah plaah...  elikkä jos ajat vaikka  m pöytä kiinni vilkut katolla ja jopa etuauto edessä on vika ihan ja yksinomaan siinä joka päin ajaa!
Siis onko nämä robotit niin järeitä että ne jaksaisivat hoitaa raappapihaton raappojen tehtävää poikkikuiluun lantaa siirtämiseen??? Olen luullut että ne ovat vain ritiläpihaton harjaamiseen
Vapaa sana / WIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET
: 30.03.08 - klo:19:08
Onko näihin kovin yleistä hakea muutosta. Ja onko niihin yleensä edes saanut selvissäkään virheissä päätöksen muutosta vai jäädäänkö asemiin jankuttaa väärän päätöksen oikeellisuutta.

Kyse on kunnallisen laitoksen tarpeettomaksi jääneiden kiinteistöjen kilpailutuksesta ja sen lopputuloksesta jonka perusteluissa on lopputuloksena kaikkea muuta kuin kokonaistaloudellinen edullisuus.
Takaisin asiaan: Siis virahaltijapäätöksiin haettaessa muutosta onko yhtään esimerkkiä tiedossa että hallitus olisi muuttanut viranhaltijan päätöstä.
voithan ottaa jonkun urakoimaan appeentekoa vaikka laakasiilollisen kerralla ei ole joka päivä sekoittelua.
Kasvintuotanto / Amaretto
: 03.12.07 - klo:14:06
Kokemuksianne, maalaji millä eväillä mitä tuli?
Metsätalous / Hybridihaapa
: 03.12.07 - klo:13:50
Millaisia kokemuksia näistä nyt teini ikäisitä kasvustoista on? kuutiot kiinnostaa ja onko taivaan lannoilla kasvanut vaiko systemaattisesti lannoitettu?
Joku meinasi että nämä olisivat eturivistä hallinto. Tässä esimerkkikunnassa ne ovat kaikki tulleet hallintoon ns perintöpallille. eli ei kokemusta laajemmin yhteiskunnasta, koulutus kaikilla maamieskoulu. 

Samaisessa pankissa 80 luvulla, ennen lamaa tovin aikaa, samaisessa pankissa hallituksen puheenjohtaja hommasi kaikille viidelle pojalleen 30-60 peltohehtaarin tilan.

Tää keskustelu osaltani loppukoon, vastaukset kun olivat suurelta osin ihan muuta kuin otsikkoteksti tavoitteli.

Ei tullut tietoa kuka valvoo,  milläisellä hierarkisella järjestyksellä
Joo mutta nämä ei ole olleet mitään vahvoja sukutaloja. Nuoria max 15 v tilaa pitäneitä. Kovasti investoineita muutenkin.

Itse en ole viljelijä enkä siis ostajakandidaatti. Olen vain läheltä seurannut joitakin oikeasti vahvoja tiloja jotka jääneet kakkoseksi.

Ero on siis selkeästi rahoitusperusteissa ei maksukyvyssä taikka  taakankantokyvyssä.    ;)
Onko täällä niin valveutunutta sakkia joka osaisi vastata mikä taikka kuka taho valvoo paikallisen osuuspankin (ei koivunlehti) rahoitustoimintaa ja sen linjaa sekä tasaisuutta omistajien kesken. Niinkuin suomeksi että ei hallinnon jäsenillä ole erilaisia rahoitusohjeita kuin muilla jäsenillä. En tarkoita marginaaleja, ne on aina neuvottelukysymyksiä. Vakuuksien arvostusta ja sen kaltaisiin asioihin. Meidän kunnassa viimevuoden kaikki isommat maakaupat maatalousmaasta olivat 4 kpl yli 700 000 € ne menivät kaikki OP hallinon jäsenille.

Eli kysymys oli siis kuka tai mikä taho valvoo ?
Sivuja: 1 ... 50 51 [52]