Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 52

Viestit - Imme

Solumittari kun on joka lypsyllä toiminnassa, saattaa solut tosiaan heilahtaa moneltakin lehmältä helposti välillä yli tonniin ja sitten taas seuraavalla kerralla onkin esim. 300 ja seuraavalla vaikka 30,

/quote]

Solumittarit jokka asemalla tai robossa pitää hälyrajat laittaa oman kokemuspohjan mukaan niin herkäksi et turhia on 85% hälyistä, jos niistä oikeesti haluaa merkittävästi apua töihin saada tai havaintoetua verratessa elämään ilman niitä.   Meillä ollut nyt milkoscope 27 parikuukautta käytössä, kiva ainakin vertailla analyysituloksia kun on oikea mittaaja. 
Kukaan ei tiedä varmuutta uudesta systeemistä, mutta varmaa mielestäni on ettei rahaa vaihdu tuotanto-oikeuksien mukana sekä ettei rakennekehitystä voida pysäyttää..

Uskon että tämä kansallinen versio on pakollinen jos maidolle aiotaan tukea maksaa tuotantoo sidottuna.

Mutta hiukan perspektiiviä, suomen tuotanto n 2.3 miljardia,  Puolan tuotannon nousu 2012 vuonna 890 milj  ja karpaattien pikkumaissa kivoja prosentteja myös. Aika krapula krapula on tulossa 2016, on ennusteeni.
Mulle kerrottiin että yli tuhannen neliön hallia ei saa enää P3- luokkaan rakentaa. Viranomaiset tykkäävät kakkosesta.
Niin se taitaa olla. Mun lausunto on vuodelta 2008 ja paloviranomainen laittoi luokituksen.

Sinänsä aivan hemmetin typerää vaatia p2-luokkaa, kun kaikki naapurimaat käyttää eläinsuojissa p3 vastaavaa vaatimustasoa. Yks naula lisää kilpailukyvyn arkkuun.

Näitä nauloja on kylvetty sinne tänne, monet jopa oman etujärjestön vasaralla. Noista saisi joku koostaa kattavan yhteenvedon, ei taida vaan yhden ihmisen osaaminen riittää kun niitä on niin levällään. Lääkinnässä, rehulainsäädännässä, lannoitelaissa jne
Tiedän kyllä liki 10 tapausta jotka on lehmiin palannut, kerran luovuttuaan.

Tiedän myös ihmisiä joita vituttaa jokapäiväinen navetallemeno. Osassa uskallan sanoa osasyynä ettei tiedä elukoosta mitään, nyppiihän se jos ei ymmärrä mitä eläimessä milloinki tapahtuu.

Älkää ny elukoota motohon vaiha tai turvekoneisiin, sielä se leipä on keskimäärin vielä tiukemmassa. Jos kuitenkin öljynhaju kiihottaa kakkaa enempi, on ehkä sittenkin valinta helppo.
Kyllä niitä huomioidaan, mutta tautipaine on suomessa niin pieni. Ettei ole perusteltua kuin oman mielenrauhan turvaamiseksi naapurista kakkakärryä lainatakseen ensin uhrata 2pv huolelliseen pesemiseen. On niitä paskempia pestäviä ennenkuin on aidosti puhdas ja sitten sumutat virkonilla, kylvetät kalkissa ja alat lappaa kakkaa. Touhuat puolipäivää ja 1000mottia on levällään


kyllä

Mutta jos tässä on oikaistu ja jätetty se putkien "päälle" tehtävä "sokkeli" tekemättä, tai käytetty kohteeseen verraten liian pieniä paaluja yms  monia variaatioita jossitella kun ei tiedä.   

http://paalupiste.com/
En ole varma kun ei ole käynyt tuolla, mutta kuvasta voisi päätellä olevan esim. käsin maahan kierrettävät putkipaalut.

Meidän kunnassa yksi rakennus toteutettiin jonkin koerakennushankkeen nimissä -94-95 balttiarallaa. tänäpäivänä talo on ryhdissä ja samalla korkeudella. Ruuvauspaikka ei ole kyllä pohjaton savikko, uskon jonkin särkän olevan alle 5m syvyydessä. Jokatapauksessa perustuksena on käsinkierretyt paalut.

Tuosta lehtijutusta, artikkelin sanavalikko kertoo toimittajan olevan itse osallinen valiitamisessa. Ja minusta siltäosin kuin harja on näkyvissä, se on suora .
Vapaa sana / Vs: Moccamaster
: 04.03.13 - klo:08:49
Moccamasterille ääni, vaikka varmaankin on sieläkin alettu tehdä keveempiä malleja kun näkyy olevan tarjousmalleja 99 hinnalla usein.

Kestää kauan, sopivan kuumaa, nopeasti ja taitaa ylivoimasesti parhaiten saada "varaosia"
Naurettavan hurskas ja lapsellinen ajatus ettei ole väliä onko joku doupannu. Huippu-urheilu on jokatapauksessa sadasoasa tai tuhannesosa taistelua puhtaanakin. Onko se ero 10m tai 100m matkalla mutta kuitenkin antaa etua.  Uskon että jokaista vituttaa jos naapuri tuottaa samanlaisia kauroja/maitoa/kananfileitä mutta saa niistä 70% (kullan ja hopean arvostusero) enemmän rahaa, koska ostaja makaa myyjän eukkoa. Ja tästä ei muut tiedä mitään. Yksi vain voittaa vuosikymmenestä toiseen kaikki lisämaakaupat ja ostelee palatseja välimeren kallioilta.

Muut vaan huipputasolla jatkaa puurtamistaan 24/7 jotta saisi perushomman hoidettua.  Mutta joillain eri säännöt, ei se mitään
Kyllä itse suosin pelti kovavilla pelti. 120mm saa 30 €/m2 pihaan. Riittää 2m jako sekundääreissa.
http://www.konehalli.com/index.php/fi/biolampoe/monioeljypolttimet/malli-hp

Tuo 125 malli on sama jota myydään myös Master nimellä

105 privat label modifaatio Krollin eräästä kaminasta, jossa ei ole puhallinta.

Valmistus näillä kaikilla samassa majassa.

Suositus kuitenkin vaativaan käyttöön ilmalämmitin automaatikalla, moniöljypolttimon kanssa. 
Mistäs me muut voitas tälläistä tilata? Oliko sentää havupuuta?
Valiosa tuommonen johtaja ois saanu potkut jos joka vuosi tulee miljoonia takkiin ja joka ei aattele kun vaan myynti voluumia. Toisaalta tanskan talonpojat joutuu lykkäämään urakalla Suomeen rahaa kun rehutehtaat kans tekee tappiota

Eikö 2012 ollu hänellä ensimmäinen vuosi tuolla pestilla, ja tulosparannus oli kaiketi selvä 2011 verraten
Jos tekee min. 40 cm patoja, ei tarvitse kaatoa. Mitä enemmän saa negatiivista kaatoa, sen parempi on.
Tästä hiukan tarkentaisin. Niille joilla ei ole lietelantakokemusta. Siis jos on 400-500mm kynnykset sillä päästään n30m patoväliin ilman suurempia riskejä et alkaa lanta "pohjaamaan". Toki on pidempiäkin. Kokemukseni mukaan -70/80 luvun navetoissa tehtiin aika säännönmukaisesti vastakallistusta ja oleellisesti matalampi kynnys (100-150mm, tai padotus, joka taas toinen juttu) Nykyisin ei niin tavallisia, johtunee yleistyneistä elementtikuiluista kun lementtien tekeminen on helpompaa kun kaikki samanlaisia ja kynnysversiot erikseen.

Suomeksi siis mitä korkeampi kynnys, sitä pidempi voi olla kuilu. Vastakallistus ajaa samaa asia kuin korkeampi vesitiivis kynnys. Kynnyksen pudotuspuolen tiputus tulee olla niin korkea että kuiluissa liikuvat laatat/paakut tippuu tai katkeaa eikä jää niin et toinen pää jää padonreunalle ja toinen lilluu massassa. 

Näin siis kuivalantahistorian omaaville, omana kommenttinani.
Voisi kertoa mullekin.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 52