Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 52

Viestit - Imme

Millaista hintaa ihmiset on maksaneet ajosilppurikorjuusta.  Kiinnostaa karhotuksen ja silppuroinnin hinnat.
Noissa kuvissa oli niin kostiaa etta vain uhmakas mussoliini lastaa kuormat noinkin tayteen. Ihmehan se kun 25tn kuorma uppoaa kostiaa peltoon
http://www.nettikone.com/massey-ferguson/mf-590/1188347 Missähän ne uudet maalit ja tarrat on? Kaupassako?

Tää on turhaa poskisolismia, millaisia ilmoituksia vallumies on kasaillut?  Ei niistä sivupelleistä, maaleista ja muusta tarttis luetelle jos ne paikalleen olis viskastu. Kerrottiin mökkikoneen etsijälle et saa tästä uuden näköisen mukanatulevin tervikkein. Eihän noita enää kukaan AGronet ammatti palstan lukija ostele !!!
En kyllä ajatellu sohasevani tälläiseen pesään.

Asiallisia jäsenten puheenvuoroja ei ole kuitenkaan ilmaantunut kehumaan. Ääneen puhumani ennakkoluulo on näemmä monen kielenalla ollut.

Tuo karuselli teema on kyllä oikea ja 11 hetki. Ei jossakin +4 kpl robopaikoissa ole mitään taloudellista järkeä kuluneella elonkaan laskuopilla. Lypsyaseman ja karusellin kannattavuusraja on monipalkeisempi asia.

Tä? Olipa sekava aloitus..

Weijolle kyllä heti osui ja upposi, se ei selvinnyt oliko kommentit jäsenyydestä kokemusperäisiä.
Mites jäsenet on tykänneet?

Yrityksen tavoite on jalo ja kannatettava. Mutta epäilyksen siemen ennen jäsenyyden hakemista (Voihan olla ettei myönnetä) on perustaja-aktiiveissa.

Onko informaatio vilpitöntä ja riittävän laajaa materiaalihankintaa erilaisien strategioiden & ratkaisuiden mahdollistavaa tienä onnistumiseen.  Perustajat kun profiloituneet valmiiksi. Ja heillä on kabinettinsa ympärillä tukemassa joka käänteessä heidän ratkaisujaan oikeina joskus jopa ainoina oikeina. Kuorosta moni agromiehenkin ääni on nuotinkupeesta erotettavissa, Ojala mm.

 Kysymys onkin siitä, onko pelko huomata olevansa jäsen "kultissa" joka toimii perustajayrittäjien kaupallisten tavoitteiden yhtenä markkinointikanavana aiheeton?
TYKKÄÄ   

Osaaamattomuutta alkaa tuollaisia lupailemaan.
Konekustannusten laskusta.

Muuan karjatilalliseen törmäsin taannoin jolla oli mielenkiintoinen ja kustannustehokas lietejärjestelmä. Hänen navetasta tulee lantaa noin 4000m3 vuodessa ja siitä omille käytetään alle puolet.  Muut menee kylän vastaanottajille. Lietekuviossa hänen pumppusekoitin ja vanha traktori on altaanreunalla ja muut ajavat isännän kärryllä kakat omilleen tai talon maille. Kustannus tästä on tankillinen löpöä sekoitin/pumppukoneeseen ja sen kunnossapitovastuu. Lietevaunun kulut hoitaa ajajat.   Kustannustehokasta ja joustavaa.
Itse en ole kyllä puhelinmyyjän suosikkiohde, ikinä en ole mitään ostanu.

 Yleensä vastaan sivistyneesti kiinnostumattomuudestani mutta joku sukkien tarjoaja soitti ja lupasi lähettää veloituksetta ekan kuun sukat joku viikko sitten, jotenki napsahti ja aloin nauraa ja kehotin hommaamaan jonkin luovemman työn, ja luuri kiinni.
[/b]

Onko muka niin että myyvät samaa tavaraa kuin muutkin mutta tuplahinnalla  ??? ::) ???

En kirjoittanut vain tuosta otsikon yrityksestä, vaan yleensä koko toimialasta. 
Tämä on baltian kautta suomeen yltänyt tapa keskieuroopasta jossa ei ole valtion tukemia roo organisaatioita. Tarkoitus on saada tilat sitoutumaan yhteen tavarantoimittajaan terveysrehu ja rehulisäaineiden suhteen. Tätä tarjoaa likimain kaikki "terveusrehu ja taikapulveri"  tuottajat muualla maailmassa.

Asiakkaan vapaa ja neutraali tiedonhankinta tarkoitus jättää varjoon. Mikäli tilanne tuotannon tunnusluvut kunnossa ja henkilökemia pelaa roo inimisten kanssa, vahvasti uskon ettet juurikaan saa asiasta mitään lisäplussaa viivanalle. Nykyiset rumelanit ja seleeniherkut vain vaihtuu kyseisen palvelun tuotteiden pakkosyöttöön.  Suurille tiloille joille tuotemyynti on kymmeniä tuhansia euroja "saa" tavallisesti tämän kaupallisen palvelun veloituksetta.  Tuotteiden kate% kun liikkuu 60-80% välillä näiden yritysten tilinpäätöstietojen perusteella,  liikevoitto  on jopa yli 50% liikevaihdosta....Jossakin olisi varmaan tutkittua tietoa tehokkuuden laskusta ajomatkan kasvaessa. Onko kahden tai useamman vaunun välienajossa käyttäviä  silppurivaunujen omistajia foorumilla?
Apilakselta aukes maailma kun lantaluukusta näkee taas naapuriin?  kakkakeonko ajoitte patteriksi.
Kasvintuotanto / Vs: www.konehalli.com
: 16.04.13 - klo:08:43
Sementtiä olen tuolta miettinyt monesti, nyt tuossa mainittiin suomenkielisellä sivulla 5,5€ alv0 ilman rahtia :-\  Viime viikolla ostin Bauhoffissa 10 säkkiä euron halvemmalla sisältäen alv:n, joku ryssä toi ne kyytiin jostakin pannuhuoneesta kun oli melkein kuumia säkit ::)

Kyllä kotisivulla lukee et toteutunut rahdillinen vertailuhinta 5.5€ säkki

Ja tuote itsessään 94 e/tn (2.7e/40kg säkki)
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 52