Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 49

Viestit - Tonniperä

Ettei täällä vain lerppa------set huutele kateuttaan? :P
Kasvintuotanto / Vs: onks tullu vettä?
: 21.02.20 - klo:00:25
Julistan sen nyt, ensi kesästä tulee edellisen "talven" kaltainen; kalsea ja märkä.

https://yle.fi/uutiset/3-11218514 millainen kesä seuraa talvea, jota ei tullut Etelä-Suomeen?

"Talven" aikana huuhtoutuneet ravinteet sentään saavat loistetta ja lämpöä aikaan.... vöhöriäästen mielissä - kun Itämeri loistaa myrkynvihreine levineen. Ja syyllisethän me jo tiedämme. ::)
Vapaa sana / Vs: sepeä ottaa turmelukseen
: 18.02.20 - klo:23:31
Maitohyllyn mittaamisesta ja kilpailijoiden mustamaalamisesta ei kuitenkaan tekoäly anna pisteitä.
Vapaa sana / Vs: Rasvatkaa äkeet
: 18.02.20 - klo:23:28
Siis viljelijä evp ei olekaan evp?
Valtiolta perustulonsa saavalla on helppo lähteä kevättöihin. Viljatilinkään kanssa ole niin nuukaa ja halkokauppaakin voi tehdä omakustannushintaan, agronettiä lueskellessakin eurot juoksevat pankolle. ::)
Vapaa sana / Vs: Rasvatkaa äkeet
: 18.02.20 - klo:23:17
Joko Sorkkis on rasvannut haikaran pesävärkit ja kiikuttanut ne katolleen?
Ja Tampereella talot sortuvat... eikö joku jauholakki olisi voinut tarjota perämetsäänsä/pellonnurkkaansa pakkolunastettavaksi halvalla jottei lietelammen rannalle olisi tarvinnut epätoivossa rakentaa?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-tampereella-eero-87-joutui-evakkoon-valtavan-mutavyoryn-reunalla-keikkuvasta-kerrostalosta-insinoori-pitaa-tapausta-vakavana-mahdollista-etta-talo-lahtee-liikkeelle-jos-maapera-tarpeeksi-vettyy/7730874
Minä kun olen luullut että Muujussi ei täällä ole oikein tykännyt näistä saalistushinnoittelevista vesirajaan ampuvista yhtiöistä... mutta voinhan toki olla väärässäkin tästä "järkimiehestä". ;D ;D


"Amazoninkin tavoitteena näyttää olevan monopoliaseman saavuttaminen omilla markkinoillaan. Tästä hyvä esimerkki on vaippaverkkokauppa Diapers.com. Amazon kiinnitti huomiota vaippakauppaan vuonna 2009 ja pian yhtiö teki sivustosta ostotarjouksen. Kasvussa ollut vaippasivusto kieltäytyi tarjouksesta. Tämän jälkeen Amazon pudotti omien vaippojensa ja muiden vauvatarvikkeidensa hintoja kolmanneksella.

Pian Diapers.com huomasi myyntinsä ja sitä myötä kasvunsa tyrehtyneen. Sijoittajat alkoivat kaikota, ja yhtiön oli pakko harkita myyntiä.

Viimeinen naula diapers.comin arkkuun lyötiin syyskuussa 2010, kun kesken kauppaneuvotteluiden Amazon julkisti Amazon Mom -palvelun, joka tarjosi alennuksia ja ilmaiset toimitukset vauvatarvikkeista.

Amazon nieli omalla palvelullaan arvioiden mukaan yli sadan miljoonan dollarin tappiot hallitakseen vaippamarkkinoita. Ja lopulta Diapers.com myytiin Amazonille."

Analyysi: Kiitos Jeff Bezos miljardilahjoituksesta, nyt maksa verosi https://yle.fi/uutiset/3-11215159
"Europride" ja "Burka Songs"... kaksi sanaa kertoo paljon Ruotsin tilasta nykyään. Ja meidän on muka seurattava tätä maata kaikessa petteriorpomaisin, kirkkain silmin, ohhoijaa. https://yle.fi/uutiset/3-11202802
Vapaa sana / Vs: 2,4 tuntia!
: 13.02.20 - klo:23:07
Radiossa tänään kun kuuntelin kokonaista 10 minuttia, Ylellä ilmastonmuutos - pakolaiset - ilmastonmuutos... muilla kanavilla ruikutusta Helsingin lumettomuudesta ja naisjuontajan jääkaapin sisällöstä.

Enpä enää juuri jaksa kuunnella kuin podcasteja.
Pääministeri Stefan Löfven (S) mainitsi maanantaina SVT: n aamustudiossa Lähi-idästä tapahtuvan maahanmuuton tärkeänä selityksenä antisemitismiin Ruotsissa.
Erikoisen näköisiä nämä (juutalaisvihamieliset) ruotsalaiset nykyään.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/81df1fe4-6e6b-4ee1-a0cb-04f0a158703c
Vapaa sana / Demuloisten työnvastaisuus
: 13.02.20 - klo:22:49
"Nyt hallitus hakee ulkomailta lisää ihmisiä Suomeen tekemään töitä. Jos Suomi tarvitsee työntekijöitä, hakekaa niitä Itäkeskuksesta! Täällä on jo paljon ulkomaalaisia, niin miksi ei ensin heitä työllistetä, Mohammed ihmettelee."

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9d402ed8-55da-43e1-9d75-ee26cde0d8ac
Ja jos tuenhaku rassaa niinku henkiselpuol ni jättää kevääl hakemat, näin jos niiku oikein kokoomuslainen on.
Siinähän tälle Ilkka-herralle hyvä konsti jolla saa kunnon hajuraon alempiarvoisina pitämiinsä ihmisiin. Nokkaa pystyyn ja pitsikaulusta tiukemmalle jottei keppuleita enää näy. :D :D
Vapaa sana / Vs: Onks toi
: 11.02.20 - klo:23:24

Vain VeetiEemeli pakotettuine tekoirvistyksineen puuttuu iloisesta kuvasta... sitten onkin etelän jauholakin asiat hyvin kun tuon poppoon kanssa pääsee kuvaan.  Valtakunnassa kaikki paremmin kuin hyvin ja voisulaa virtaamassa pankolle. ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Sivuja: [1] 2 3 ... 49