Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 3 [4]

Viestit - Archibelago

Metsätalous / Vs: Hoitamattomat metsät
: 23.07.13 - klo:11:42
Tuli käytyä autolla muutama kymmenen kilometriä ennen näkemätöntä seutua.Katselimme uusia marjamaita.

Niitä ei juurikaan näkynyt,vaan tienvieret oli täynnä metsiä,joista ei pysty edes läpi kävelemään. Olikohan tuolla perukalla rikkaita isäntiä,kun metsät näytti lahoavan pystyyn.Aika laajalti niitä rikkaita isäntiä tai sitten isot tilat kun muutamalla kymmenelle kilometrille pystymetsiä riitti.
Metsätalous / Vs: Kannattaako raivaus?
: 22.07.13 - klo:09:07
Silloinkun fiiliksen saa päälle niin mukavin on. En oikein jaksaisi kävelysauvojen kanssa mitata maantietä.  ;D
Metsätalous / Vs: Kannattaako raivaus?
: 22.07.13 - klo:06:25
Niitä harvoja hommia jotka kannattaa. Aloittelevien motoyrittäjien remontteja seuranneena huomaan olevani onnenpekka kun ainoat metsätalouden koneeni ovat raivaussaha ja istutusputki. Mikäli raivaussaha sattuisi piiputtamaan (mitä ei kyllä ole tapahtunut) niin saha Stihl-myyjälle, muutama olut, sauna, hyvät yöunet ja aamulla saha olisi taas iskussa.  :)
Tollasen kaivurin kun varustaa sellaseks että sillä vois oikeesti jotain mettässäkin tehdä on äkkiä rahaa palanu sellaset 20-30k€
35k€ ylöspäin alkaa saamaan ihan oikeita mettäkoneita millä tekee ihan täysillä vielä töitä.

Siitä voi sitten jokanen laskea että lähteekö leikkimään kaivurin kanssa mettäkonetta vaiko ostaa siihen hommaan ihan oikeen koneen.

Vai antaako urakoitsijan hoitaa sekä työnteon että koneeseen tulevat remontit?
Nesteen pienkonebensiinillä ollut nämä omien laitteiden murheet. Ja eri paikoista eri aikaan hankitulla tavaralla joka ei ole ehtinyt seistä varastossa ainakaan omissa nurkissa kun on suoraan käyttöön ostettu. Itse sekoitan hyvällä 2-t öljyllä 98 bensiiniin tästä lähin sahabensat. Tuo pienkonebensa vaan olisi ollut niin mukavan kärytöntä.
En ole ikinä pienkonebensaa käyttänyt joten en tiedä sen käryttömyydestä. En tiedä muista Stihl-kauppiaista mutta paikallinen luottomyyjä liimaa aina sahan kylkeen tarran 98 E 2,5% ja tuolla seoksella on menty menestyksellä. Ei karstoita eikä leikkaa kiinni, sahat toimii hyvin. Käryä en ole huomannut kun painan senverran kovaa vauhtia eteenpäin  ;)

ProRahastus päässyt taas "neuvomaan"..Sama kävi minullakin mielessä. On tehty niinkuin PA on neuvonut?
Olisi varmaan halvempaa repiä kaksikymppisiä takkatulen ääressä kuin harrastaa maataloutta.

http://www.huutokaupat.com/fi/v/46330
Sivuja: 1 2 3 [4]