Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4

Viestit - Archibelago

Tuon hinnan voisi melkein maksaa metsistä

Metsistä voisi maksaa 30 000€.
Tuo laatuero näkyy muuten keltaisten ja niitä vanhempien valmettien ja VolvoBMvalmetin x05 -sarjan laadussa, Volvolta tuli paljon osaamista.

Jaa... Eikös sitä enää muisteta millaista sutta ne ekat vuodet oli?

Ehkä kuitenkin parempaa kuin 02-sarjalaiset?

Ja kun tietääkseni Multivan alihankkijat on kaikki Lounais-Suomen alueelta, virulaiset ei tee sinne mitään. Olisitko saanut saksalaisen vaunun tehtaalta lippiksiä ja fleecejä?

Siitäkös se heikko laatu johtuukin?
Kannataiskohan vaatteet ostaa eri kaupasta kuin koneet?

Ittellekin Aritermillä väittivät että ei ole mennyt keltään muulta alatiiliä 35+ kattilasta, mut olipahan kuitenkin langanpätkiä valettu vahvikkeeksi takuuseen tulleisiin tiiliin. Kaikenlaista paskapuhetta.

Ulkolaisten työkonevalmistajien eduksi voi laskea sen, että he yleensä testaavat tuotteensa paikallisilla käyttäjillä, ennen vientimarkkinoille lähtemistä. Tai ainakin näin aiemmin on monen tavaran kanssa toimittu.

Niinhän ne väittivät paikallisella Nissankauppiaallakin ettei näistä 2002- pickupeista oo muilta koneita hajonnut...  :)
Ihan omassa luokassa on Junkkarin ruiskun puomisto ja ruiskun runko. Jos ajoi vähän nopeammin niin ilmavirta alkoi taivuttamaan puomistoa  ;). Onnekis oli helppo vääntää käsin takaisin. Lähes kaikki saumat oli hitsattu "vierestä" ja maali päälle. Tällainen  tapaus oli ainakin vuosimallissa 99 niin ja raitisvesisäiliön varsi vääntyi kun laittoi  vettä täyteen

+1
Tästä herää ainoastaan yksi tärkeä kysymys:

Kehtaako mäntyharjun maamiesseura hakea EU:n aluetukea vain tanssilavan myyntihinnan  ja Katri-Helenan, Antti Tuiskun, Paula Koivuniemen yms. keikkapalkkioiden verran, vai hakeeko se saman tien tukea myös baarikaappien täyttämistä varten?

EU-tukeahan on tuossa tapauksessa miltei pakko hakea kreikkalaisen Ouzon ja ranskalaisen Pastiksen ostamiseen.
Tai vaikka privaattikäyttöön. Mäntyharjun oma poika, Mr. Lothar varmaan keksisi jotain käyttöä?

http://www.huutokaupat.com/fi/v/50422
Paljos tuosta huudettiinkaan silloin huutokaupassa? Ehdin jo unohtaa vaikka ilmaisia korotushuutoja heittelinkin.  :D
Paljonhan noissa kiinteistöissä on kiinteistövero vuodessa?


Onko huoli aiheellinen ? Olen kaupunkilainen ja vain käymässä täällä.

Kun 10000 m3 kuusitukkia muuttuu 55 €/m3 --> 8 €/m3 hintaiseksi ei paljon turpaa naurata. Varsinkin jos kyseessä on omat puut. Pelkästään yhdellä yhdistyksen toimihenkilöllä oli muutama viikko sitten 80 000 m3 kirjanpainajan vuoksi hakattavia leimikoita.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288588965500.html?ref=etsa-tf-promo5

Kesäasukkaat eivät ole pelkästään toivottuja kylien vilkastuttajia-
Mitä Norjassa tullut käytyä niin melko jyrkkiä peltoja. Virolaisia työntekijöitä tiloilla niinkuin Suomessakin. Ohjelmaa ei tullut katsottua.
Päättynyt, tarjous hylätty
Taitaa huutokauppa venyä?
Sivuja: 1 2 [3] 4