Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4

Viestit - Archibelago

138 €/m3 läpihintana niin kuidut kuin tukit.
https://aijaa.com/K194aP
  Eli "kilpailutatte" halukkuuden peuranmetsästykseen ja samalla varmistatte peurakannan verotuksen kohdentamisen kyseiselle alueelle. Vastikkeellista tästä toiminnasta on vaikeaa saada mutta eikö ongelma ole enemmänkin tuhot kuin raha.

Kyllä vastikkeen maksajia löytyy kunhan asiasta tiedottaa oikeilla kanavilla.
Jeba. savossa oli pakkohuutokaupassa tila jossa arvio 245000 ja paras tarjous 331000. Vahva ehkä rahastolle.  ;D
Mikäli välimatkaa ei olisi 500 km niin tekisin tarjouksen tuosta "tulevaisuuden kohteesta".  ;D
https://www.metsatilat.fi/maatilat/eurajoki/maijala-1198
Kun pyyntihinta on luokkaa 2500 €/ha ja maan valmistaminen on lopetettu...
OK, tiliväli on todella pitkä ...


edit. Hei, onko tuolla peuroja jos ostaisin tuon ja pyrkisin paikalliseen metsästysseuraan?

Palvelussa on ruuhkaa, eikä tietoja voitu hakea. Voit kuitenkin antaa ilmoituksia asiakkaittesi puolesta. Kaikkien asiakkaiden saldo ei kuitenkaan välttämättä ole ajan tasalla. Jos haluat varmistaa saldot, kirjaudu palveluun myöhemmin uudelleen.
Palvelun toiminnassa ilmeni tekninen häiriö. Kirjaudu ulos ja yritä myöhemmin uudelleen.

 :-[
Monimuotoisuuspelto, riista. Saako niittää ja jättää kasvuston pellolle?
Metsätalous / Vs: raivurin terä
: 19.09.19 - klo:20:29
V Klingan on todella hyvä terä. Varsinkin normiterää pakenevat pajut ym. varvut V Klingan nappaa hyvin kiinni. Ja menee sillä paksumpikin mutta parhaimmillaan ohkaisissa.
20 000 € palautuksia odottelen. Saisivat jo käsitellä...
Ja taas itse itselleni vastaten. Toivottavasti ei nyt mene pieleen.   ;D
 "Puun myyjä voi halutessaan pyytää verotoimistosta erityisesti puun myyntituloa varten annetun verokortin, missä ennakonpidätysprosentti on alhaisempi esim. metsävähennyksen vuoksi."
Onko kukaan hakenut verottajalta pienempää ennakonpidätystä pystykauppatulolle jota koskee metsävähennys? Kuinka toimia? Onnistuuko netin kautta? Tarkoituksena kasvattaa Metsäliiton A-osuuspääomaa mahdollisimman tehokkaasti, muutenhan ykkösprosenteilla ei niin merkitystä.
Thanks Timo! "Voit myös valita, siirrätkö verovuoden maatalouden tappion vähennettäväksi osittain tai kokonaan pääomatuloistasi. Vähentämistä on vaadittava maatalouden veroilmoituksella ennen kuin verovuodelta toimitettava verotus päättyy."

Joo ja kun vilkaisin omaverosta niin olin rastittanut kohdan maatalouden tappiot vähennetään muista pääomatuloista. Sama pää kesät talvet. Eikun Toyota kaupoille...
Ja itse itselleni vastaten:
Tappiot

Verotuksessa vahvistettu tappio vähennetään aina saman tulolajin tulosta. Ansiotuloihin liittyvää tappiota ei siis voi vähentää pääomatuloista eikä pääomatulojen tappiota ansiotuloista.

Lisäksi tappiot pitää aina vähentää sen tulolähteen tuloksesta, jossa ne ovat syntyneet. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi elinkeinotoiminnasta syntynyttä tappiota ei voi vähentää maatalouden tulosta eikä maatalouden tappiota elinkeinotoiminnan tulosta.

Myyntitappiot olisivat eri asia:
Omaisuuden myynnistä tai muusta luovutuksesta syntyneet tappiot vähennetään kaikista pääomatuloista. Jos myyntitappio on syntynyt ennen vuotta 2016, se kuitenkin vähennetään vain myyntivoitoista, ei kaikista pääomatuloista.

Jos sinulla ei ole lainkaan pääomatuloja tai pääomatuloja on vähemmän kuin vähennettäviä myyntitappioita, vähennys siirtyy seuraaville viidelle vuodelle. Myyntitappion perusteella et voi saada alijäämähyvitystä ansiotulojen verotuksessa.
Aikaisemminhan maatalouden tappioita sai vähentää ainoastaan myöhemmistä maatalouden tuloista, ei muista pääomatuloista. Tai ainakin näin muistelen, mutta muuttuiko asia Sipilän hallituksen aikana ja maatalouden tappiot saisi vähennettyä muista pääomatuloista???

Nimimerkki "Laitanko uuden Land Cruiserin tilaukseen ?"
On taas Melan avokonttorilla kiireitä. Voi ...tana, ...kele ja ...ttu eli koko keletappijengi. "Tapaturmakorvausten keskimääräinen käsittelyaika on tällä hetkellä 1,5 kk. "

Olisi ollut rahalle käyttöä mutta ei siinä mitään. Ja tykkään muutenkin kaurapuurosta ja Lidlin rustiikkisesta kauraleivästä.
Sivuja: 1 [2] 3 4