Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6

Viestit - JuntTi

Onko kukaan nähnyt/tehnyt järeää siilon täyttöruuvia. Kanuuna mallisen näin jossain juutupessa amerikoista. Jos valmistaisi  n. 10 metrisen kanuunan, miten sen toteuttasi? Saako ruuvi kierrettä ostaa valmiina mistään?
soitin lehti ilmoituksen perusteella, tilatukioikeuksia myytävänä. Hinta 2x arvo +alv eli reilu 200eur x 2 +alv... melkein 550... 10 ha... 5500eur joo kiitos ei!!
(alueC2)
onko yleistä että nuo pikkukannet tärisee irti?
näkyy käytetyissä pulttivirityksiä ja sikalexiä.
ei elevaattori ehkä niinkään murskaa siementä, pohjaruuvi niitä rikkoo. Viljaruuvit yleensäkin.
oisko jäänny "kyntörulla" nollille, aamusella heräsi toimimaan, kun pyörittelin nupeja laidasta toiseen. nyykkä halus pitää vain vapaan lauantai illan ;D

ykköskyntötraktori tuo TSA... toksia avuista!!
2 asentoinen on tuo keinukytkin ylösalas, ei ole niinku valtusa. pitäneekö resetointi kokeilla... asennon tunnistaa kun mittarissa ilmoittaa korkeuden 0-100. epäilen tuota asentosäätö potikkaa, sillähän se herätetäänki aina käynnistyksen jälkeen.

Kurjaa joutuu vallulla kyntään :-[
TS100A -05 nostolaite pimeenä, vilkuttaa ohjekirja valoa kyynärnojassa. ei vikakoodia mittaristoon. nostolaite toimii ulkoa lokasuojan napeista. sulakkeet ehjät.
ohjekirja neuvoo: asennonsäätö virheellinen, mutta sama mitä kääntää ei tapahu mitää.
ylösalas nappi rikki vai säätöpotikka???? huomena mittaan...
MT-Peite himankalla teki pressussuovet minulle joku vuosi sitten, hinta oli edullisempi kuin nivalan ressunliimaajilla.
Kasvintuotanto / Vs: Rypsit puituna?
: 02.10.10 - klo:21:02
viikolla puitiin puolet, 4ha-->180 mepu täyteen. 12.5 puinti kosteus reilu 8h kuivurissa ja oliki kosteus enään 7%. ensi viikolla loput 4ha.

onko tuloksia tullu näytteistä, minkälaisia tämän kesän rypsit on?
http://www.ergokahva.fi/tuotteet.htm


Onko kukaan hankkinu tuolta etukuormaajan ohjausta?

Kuormantuntevaan LS malli BC-60/2 1640,-...tilinpäätösostoja jo tässä mietin ;D
Paljon maksaa valtun XT-60?

Keskon Shellin vastaava donax tai joku 480eur/200l kotio.
Kannattaako sekaantua yleisöljyihin, kun nehän ei sovi kunnolla mihinkään?
Niittokonetta JF3200 pyöritetty 540 rpm ulosotolla, kannattaako kääntää kulmavaihteet aisassa ympäri että pyörittäis 1000:lla? Pelastuuko maailma tai nivelakseli?

noo, onko sitten ollu ongelmia nivelakselin kanssa? Eipä tuon kokoinen kone nyt vielä liikaa vääntöä tarvi 540 kanssakaan, kunhan nyt ei aivan mitätön akseli ole

350 kuhnia ajoin kyll 1000rpm asennossa

Ei tarvi ei, mutta kyllä se tonniperällä ajettaessa nivelakselin ikää silti pidentää... Siis kannattaa kääntää. Kaksoiskulmavaihteelta eteenpäin maailma pysyy entisellään.

Ei onkelmia akseleiden kans, luin vain ohjekirjaa ja näkyy olevan mahdollista kääntää tuo kaksoiskulmavaihde toisin päin 1000:lle. 16 pulttia siinä on yli 60kg rautaa, ei näillä helteillä innosta :P 10 vuotta tuota vissin pyöritetty jo 540 ja akseli ok.
Itelläki tosiaan eco vallu niin pienemmillä kierroksilla tulee 540.
Koneet, laitteet ja tekniikka / 540/1000
: 30.07.10 - klo:19:22
Niittokonetta JF3200 pyöritetty 540 rpm ulosotolla, kannattaako kääntää kulmavaihteet aisassa ympäri että pyörittäis 1000:lla? Pelastuuko maailma tai nivelakseli?
Molemmin puolin niittävällä Lelyn Splendimolla on nyt alkukesä niitetty ja ainakin työn teko sillä on lystikästä. Karhe tulee mallikkaaksi ja leveäksi jätettynä ei tarvitse loirotella paalaimella.

Lelyssä omaperäinen teräpalkki, semmosista paloista koottu, tangolla yhteen niputettuna.
Öljyn tilalla rasvaa. Käytettynä ei kovin kalliita.
eestinmaalta on löydetty monta hyvää niittomurskainta (ja yksi romu), hyvän muutaman vuoden vanhan pöttingerin 3,1m leveän hinattavan saa kotiin saakka reilusti alle sen kymppitonnin ja samoihin hintaluokkiin löytyy myös käytettyä kuhnia. Aina ei suomen valikoimat ole ainoa mahdollisuus.
;D

 ;D Mikä naurattaa??
Sivuja: [1] 2 3 ... 6