Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - vellu pirinen

Lähettääkö eri hakupalvelut edelleen laskuja palveluista joita ei oikeasti ole koskaan tilannut. Nyt tarjottiin palvelua, jolla irtisanotaan
kaikki sopimukset, joita oikeasti ei ole tehtykään. Käykö tässä niin, että jos jättää tämän "suojelurahan" maksamatta, niin laskuja alkaa tulemaan erilaisista hakufirmoista. Onko kellään kokemusta
Tuon jauhepuolen takiahan se Maitomaa omistaakin puolet puljusta.
[apaalla. Mutta onhan se kiva opetella kaivamaan pikku kuoppia joita ei itse osaa tasata kuten ammattilainen.


Eihän siinä ole kuin kaksi vipua...
Itellä N:ssä oli johto hankautunu ohjaamon läpiviennissä, jolloin antoi tuon vikakoodin.
Mikä ajaa ihmisen siihen tilaan että pihanurmikon ala on hehtaariluokkaa ???
Ite ainakin katselin kerran kasvimaata, että pitäs kai tuokin taas muokata, muokkasin ja sain loisto-idean:
kylvin timotein kasvimaan paikalle. näin se nurmiala vaan kasvaa...


Makuasioita tietysti, enkä edes tiedä mistä tai missä se Kuusamolainen lypsetään ja valmistetaan.
[/quote]

Lapinlahdelta sinne rahdataan raakamaitoa ihan niin kuin muihinkin ei- valiolaisiin laitoksiin :o :o :o

Kuinkahan moni on todellisuudessa lopettanut KM:n, saattaa olla jonkinlaisia lukemia..
[/quote]
On voinu kato käydä levikissä, itsekin peruin sähköpostilla tilauksen, ja yhden TM:n luettuani pyysin vielä
edellisen kustantajan palauttamaan jäljellä olevan tilausmaksun.
kiirettä vitostiellä!   

Kaikkien rekkakuskien tuntema paskakuski jontikallaan heti Siilinjärven pohjoispuolella osaa ainakin olla tientukkona, v...tu sipulipellon kohdallakin monta levennystä, mutta ei kun vedetään jonoa perässään. Siinä on mies valinnu asuinpaikkansa luonteensa mukaan... >:( >:( >:( >:( >:(
En oikein käsitä miksi se koko on niin suuri ongelma. Piha-alueiden puhdistamisessa lisäleveydestä ei koskaan ole haittaa. Jos vähänkään aikoo hyödyntää samaa traktorikantaa lumitöissä mitä kesällä varsinaisissa töissä, on tuollaiset isot lingot täysin omiaan sellaisten perään. Jos traktori jo yli 270 leveä(plus peilit) niin ei siitä oikein mitään iloa ole jos linko mahtuu tyyliin takarenkaiden väliin...
Pitää olla pienet senssit jos ei ko. koon traktorilla sovi edes kulkemaan ja peilit kolisee oksiin, sinne ei kyllä minkään suuremman liikennevälineen tarvitse kuvittelevan kulkea.
Tuntuu noille isoille lingoille vaan olevan kysyntää. Mutta pitäähän ne pikku mökkitiet ja kadut jonkun aurata, sillon kai vaan pitää tyytyä pienempään linkoon. ...jos siis sinnekään ei muuten mahdu.

Koneet työmaan mukaan. Eipä sillä 285:lla siivota rivarin pihassa esim. 2 auton välissä olevaa tyhjää parkkiruutua, omilla 90 ja 100 heppasilla, n 250 leveillä lingoilla ja 3 metrisillä alue- ja nivelauroilla en ole kokenut noitakaan ongelmiksi.
Viljatilan isäntä käy suurella egon pönkittäjällään työntämässä rivarinparkkipaikan keskeltä pari laisia, laskuttaa puolesta tunnista ja kiroaa minut joka puolta pienemmillä ja vanhemmilla koneilla laskutan saman hinnan(tosin asiakas saa ahtaassa pihassaan paljon enemmän aurattua aluetta samalla rahalla).

Itse en todellakaan ymmärrä, miksi isoilla 6-koneilla tuppaudutaan taajaman lumihommiin, en minäkään lähde urakoimaan noukinvaunu tai maanajohommiin pienillä traktoreilla, samoin omat vähäiset sarkaojat voin siivota muuhun käyttöön hankitulla 3 tonnin kumitelaisella, mutta en minä sillä "ryskäkaivuihin" lähde
 
No,hyvä että mulla tuo peltikeula vm 2003.

Kyllä se suunnanvaihtajan mopoautoon tarkoitettu laakeri särkyy nuista alkupäänkin A- sarjalaisista, jos vähänkin enemmän on peruuttelua :'(, Vituttaa monen päivän remontti muutaman euron laakerin takia
Kateellinen kannattaa olla vaikka haudankaivajalle, sekin rikastuu myymällä haudoista löytämiään sormuksia ja kultahampaita... ::) :P ::)
.Vähän hämäävä kun pyörät aika lailla leveämmällä kuin auto eikä valoja. :o

Normi junttimeininkiä... peilitkin varmaan käännetty eteenpäin :o
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Arla
: 28.09.13 - klo:13:31
[. Ei mitään rakettitiedettä, mutta kaikki rekkauskit eivät myöskään ole rakettitieteilijöitä...

ei ole kyllä kaikki junt... maidontuottajatkaan( "On se maito nyt jo jäähtyny kun tankinkorjaaja kävi, ei se ollu eilenkään yli 20-asteista, kai sen voi ottaa kyytiin...")

Eikä ole kyllä kaikki junti...maanviljelijät rekkakuskejakaan päätellen niistä urpoista, joka peilit eteenpäin sojottaen vetävät 100 metrin jonoa valtatiellä perässään.

Oikeasti, olethan laittanut selkeät ohjeet tankkihuoneeseen kuskia varten, lokakuun alussa voi maitohuoneessasi käydä sellainen kuljettaja (sen 30 vuotta ajaneen sijasta... ah tämä ihana tarjouskilpailu), joka ei ennen ole käynyt edes paikkakunnallasi.
tätä laitajutskaa on lopiiseilta kysytty ja sanoivat, jotta jos perävaunun laitakorkeus on yli puolet pyöröpaalin halkaisijasta, ei tarvitse erikseen sitoa. viimmeviikolla mopopoliisin kanssa yhdessä tupakoitiin tuolla levikkeellä, eikä tuo kuponkia antanut. täysperä oli lastattu, tosin vain yhteen kerrokseen, eikä sidottu.
Minkähän takia rekassa(umpi- tai avolaitainen)kuorma on sidottava. Varmaan tulee sakko jos on umpikontissa paperirullat tai puuautossa pölkyt sitomatta, vaikka ovatkin laitojen sisässä.
Onko kukaan hankkinu keräävään harjaan uusia takapyöriä. Rotella, siis Valtralla maksaa useita satasia! Tuon mallinen pyörä on varmaankin käytössä jossakin teollisuudessa, eli vois kuvitella löytyvän huomattavan paljon halvemmalla jostakin...
Sivuja: [1] 2