Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 388

Viestit - Toivo Tonta

Toimii myös ilman lamppua, pieni sulake vaan päävirtakytkimen rinnalle, mieluusti automaatti. Virrat voi laittaa päälle, startatessa jos ei päävirta ole päällä sulake palaa ja radion muistit menee. Ei paras mahdollinen patentti, monta kertaa piti kanavat naputella uudestaan. Nyt on kyllä muistava radio, kellolle oma maa sulakkeella.
on se äly joskus liikaa jos se on väärässä paikassa.Tavallien älytön laturi kun jatkaa sähkökatkonkin jälkeen latausta mutta älylaturi ei, vaatii uudelleen näpelöinnin, ja sama se on tyhjänkin kanssa, ettei ymmärrä pitäsladata.
Olet älytön ostanut vähä älyisen laturin ;D
Ctek ainakin jatkaa katkon jälkeen latausta.
https://www.ss.lv/msg/lv/agriculture/agricultural-machinery/tractors/wheeled-tractors/bxnbod.html

Kunnioitettava tuntimäärä, jokohan joku ostaisi uudempiakin valtuja eikä haikailisi 705 perään, ylihintaisia..

Tuo ylihintainen käsite..miten sen kukin määrittelee. Tuskin niitä "ylihintaisia" olisi jos niille ei ole kysyntää?
Muovit vielä penkissä.
Taitaa olla 705 olla ainakin parempi metsäkäytössä.
Kysyisin loimaalta ratkaisua asiaan, yli kymmenen vuotta vanhasta Multivasta ei ole katkennut yhtään piikkiä.
Valmet 20 tais olla ilman nippoja, sen jälkeen suolahden susissa on noita nippeleitä ollut, kun ei se tekniikka ole oikein hallussa.aivan kuin Sampoissa. siltikään ei kestä kun ne toleranssit on mitä sattuu ja laakereita ja stefoja laitellaan kuinka sattuu.Ja yleensa niissä on ne kekkosen aikaiset vaihtokaupassa neuvostoliiton aikaset hylkylaakerit joita on vielä laatikkokaupalla suolahden tehtaan takapihalla sateessa ruostumassa.

Kannattaa käydä tutustumassa kotimaiseen traktoriin eri vuosikymmeniltä. Ei ollut akselinippoja portaalimalleissa kun siellä osastolla on omat ölpät sisällä. Nipat tulivat vasta Kekkosen aikojen lopun jälkeen käyttöön, liekö olisivat koskaan tulleetkaan akseliputken päähän konehenkilöä vaivaamaan jos olisi Kekkonen vielä vallassa ja "kaikki hyvin" kuten silloin?
Ovat nipan laittaneet Mannheimissäkin, että ei ole ilmeisesti tekniikka sielläkään hallussa? Vartumme mielenkiinnolla evpn "asinjantuntija" lausuntoa aiheesta ;D
Lainaus
Ei ole pienintäkään poltetta lähteä metsään heilumaan moottorisahan kanssa, kun on aika sen verran arvokasta. Toki jos se jonkun mielestä hauskaa on, niin siitä vaan.
Joku maksaa siitä, että saa käydä kuntoilemassa ::)
missä lie moista teköö?     ja onko luokitukset ihan oikein?
Saattaa saada mukaan palovakuutuksenkin jos hyvin tinkii ;D
https://www.youtube.com/watch?v=cjEiJHQcUVs
Kyllä. Lähdeviittaukset on samaa tasoa. "Kuulemma..."
Nii in. Aika varma lähde kun suurimmalta osalta valtrojen omistajista on kuullu tämmöstä. Ei kai ne ny valehtele että remonttia piti taas tehä?

Paljon olet porukkaa tavannut :o
Vapaa sana / Vs: Hiihto.
: 23.02.20 - klo:16:10
Lainaus
Suomalaiset käyttivät aikoinaan pervitiiniä .
Joo, ne kisat olivat kansainväliset kovapanos ammunnat, sääntökirja oli ohut, vastustaja ei kunnioittanut sitäkään.
Eikö XT60+ ole raputtomiin, eikä pelkkä hitec sitä vaadi?
Valtra transmissionin luokat löytyy

Luokitukset: Valtra G2-08 • API GL4
Soveltuu käytettäväksi: MF CMS M1145 / M1143, JD JDM J20C, CNH MAT 3505 (MS 1209 / MS 1207) / MAT 3525
Autopowr vaatii just tuota JDM J20C, itse käytän Shell SPIRAX S4 TXM
Spiraxia olen joskus autopowerissa käyttänyt, paikasta riippuen jopa kalliimpaa kuin Hy-Gard.
Melkein kymmenen vuotta vanhaa ja googlen itsensä kertomaa..
    Googlen energiankäytöllä voisi tuottaa jatkuvasti virtaa 200 000 kotiin. Yhteensä Googlen energiankäyttö vastaa noin neljäsosaa yhdestä ydinvoimalasta.
    Yksi Google-haku vie yhtä paljon virtaa kuin 60 watin valon polttaminen 17 sekunnin ajan. Toinen tapa laskea sama asia: verkkohaun tekeminen sata kertaa on sama kuin joisi 1,5 ruokalusikallista appelsiinimehua.
    YouTubella voi katsoa videoita kolme päivää samalla energialla kuin mitä tarvitaan DVD-levyn tekemiseen. Lukemaan sisältyy DVD-levyn valmistus, paketointi ja kuljetus.
    Gmail-sähköpostin käyttö vuoden ajan on yhtä tehokas kuin pullopostin käyttö kerran. Tämä on jo hieman outoa, mutta Gmail käyttää 2 kilowattituntia sähköa vuodessa. Samalla energialla voisi juoda viinipullon, laittaa siihen kirjeen ja heittää sen mereen.
    Googlen hiilijalanjälki on... nolla. Google sanoo, että kaikki sen käyttämä energia ei synny tuuli- tai aurinkovoimalla. Mutta Google korvaa kaiken ostamansa hiilidioksidia tuottavan energiansa rahoittamalla viherhankkeita muualla. Yhteissaldo Googlen mukaan on, että sen hiilijalanjälki on nolla.
https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/kuusi-yllatysfaktaa-googlen-energiankaytosta/22fb4d97-b459-39b7-8f3c-581eac0f4f09
Eikö XT60+ ole raputtomiin, eikä pelkkä hitec sitä vaadi?
Valtra transmissionin luokat löytyy

Luokitukset: Valtra G2-08 • API GL4
Soveltuu käytettäväksi: MF CMS M1145 / M1143, JD JDM J20C, CNH MAT 3505 (MS 1209 / MS 1207) / MAT 3525
Laita niiden öljyjen speksit vierekkäin ja vertaa.
Kumpi on uudempi, minkälaiset työt yms.
Tuli tuossa käytettyä tuota neuvo2020 rahaakin, energia-asioissa. Tuommoisen 3 kw systeemin takaisinmaksuajaksi omalla tilalla tuli 60 vuotta. Ja eihän koko homma toimi, jos verkkovirta on jostain syystä poikki. Pitäisi olla akusto sen varalle, jos ystävällisen naapurimaan hakkerit tai ohjukset rupeavat rajoittamaan sähkönjakelua. Sitten kun sähköauto saadaan vaivattomasti kytkettyä aurinkosähköhimmeleihin rupeaa asia kiinnostamaan.
Puulämmitys ja vastukset varaajassa, eikö sillä kesällä saisi puita ja työtä säästettyä?
Nii, en sitä tiedä, mut nää vanhat navat on tosi vankkoja  esim. verraten samanikäisiin velsoihin jotka tosi kuppasia muutoinkin rakenteeltaan.
Velsoissa ei olis hitsaus saumat kiinni jos ne olisi huonompaa kuin Weckmannin alamäki lurut ;D
Kummatkin kestää varmasti sen mihin ovat tarkoitettu, muutama kuorma syksyisin pellolta viljaa, katon alla säilytys.
Sivuja: [1] 2 3 ... 388