Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 14

Viestit - härski 77

moro! mistähän voisi vika löytyä kun loppui kaikki liikkuminen,ainoastaan kun poleksii pyöreää poljinta lattiassa herää hitaasti liike.sama myös ajon kanssa.useamman kerran polkiessa muuttuu liike melko nopeaksi mutta maahan painettaessa täysin voimaton.

joskus epäitiin esiohjpainetta tai tai sen varoa  mutta oireena oli ettei kone jaksa eväänsä heilauttaa ja  hippu löytyi päävarosta joka kielii jostain kalliista  fh 130 oli kone
Otin tuon ylemmän variaattorin pään, eli olkikelan akselilla olevan irti. Olkikelan akselilla ei ollut väljää ja akseli on muutenkin ehjä.
Ulommassa variaattorin puoliskossa taas kiilaura on pari senttiä väljä, joten puoliskot pääsevät liikkumaan pyörimissuunnassa toisiinsa nähden. Liikettä voit tulla puoliskojen välillä ainakin 5 senttiä hihnan kohdalla. Kyllähän tuo ihan järkeen käy, että se voi remmiä syödä.
Muuten puoliskot kulkee suorassa, eikä mitenkään vinossa.
Eikä sieltä muuten mitään pronssiholkkeja vastaan tullut.

tere 500 sampon varaattrin pyörät ja hihna käypi noihin 2000 sarjasiin keskiö jos väljä nin sorvarilla olen käyttänyt 500 keskiön teettämässä käypäseksi    hihnapituus 1930mm sama myös 500 mallissa  meillä löytyy purkuosina variaattorin osia ja keskiöitä ks nettikone..
Pöytä irti, syöttökuljettimen ketjut liitoksesta auki. Sen jälkeen alarummun saa etukautta pois. Kumit saa sitten pujotettua pois ja uudet tilalle. Kun rumpu on pöydällä, niin kannattaa samalla vaihtaa rummun laakerit. Ne on kestovoidellut ja laakeripesät pistehitseillä kiinni; pistehitsaukset saa poraamalla auki.


-olinpas vielä hitaampi...

tere. juuri näin liukasteeksi  fairyä silikonian putkiliukastetta  tms ni helpottaa asennusta   ja samalla kattoo yläakselin rattaat ja laakerit sekä ketjut nekun kestävät
noin 2000-2500 tuntia  kun ottaa samalla kolatunnelin pois nin näkee kelankin  ja varstat tuntuis kestävän n3000 h jos miinaan aja mutta oli ne sitte ihan loppu.
Mie voisin olla myös innokas tilaamaan toiselle akselille uudet lautaset. Jos OFA:lta saa hintatietoa.

Saisikohan noihin viron mvtavaratalon lautasiin porattua reiät, jos esilämmittää porauskohdan ?
Voi tietysti mennä karkasu piloille..


tere.nyt tuli italian toimitus 26kpl 920eur rahteineen  oikeita ovat 560*45*120*11 eli 35 eur kpl
Ne patterit kannattaa ilmata niin että kierto ei ole päällä.  Ja putkiston ja pattereitten täyttäminen tehdään niin että termostaatit on suljettu ja patterin alaventtiilin sulku ja ilmausruuuvit on auki. Onnistuu yksinkin, mutta silloin saa ravata edestakaisin patterin ja pannuhuoneen väliä

joo tämä yritys seuraavaksi  ja eilen vaihdoin yhden patteritermarin eikä ollu jumissa eikä likainen.
Kasvintuotanto / asiakirjavalvonta
: 24.11.18 - klo:23:46
tere.. mistäs tuossa talvivalvonnassa on yleisesti sakot saatu , ite viimeksi typpiylityksessä 10kg.  nytte valvonta päällä ja viime viikolla kasvipeite valvonta jossa kosahti kun tiekunta eräällä lohkolla levitelly tieojamaat pellolle.
kesällä aiemmin kosahti luonnohoitopelto kun kuulemma lian rikkaruohoinen yms häröä.

mitä tarkoittanee nuo ympäristösopimuksen ehdoissa edellytetyt asiat.
kompostointi aiheutti eniten sanomista kun patterit liian pitkään  kasalla.

kyllä ottaa otsaan kun viljellyillä ei mitään sanomista vaikka aika heikko kesä olikin ainakin hiekkamailla.joteskin vaan tuntuu siltä että ei ne oikeasta viljelystä mitään välitä.
tere.. olisko kellä ideoita mikä ongelmana patterilinjassa  kun talo kolme kerrosta  ja kattila (jämä halko 60) kelllarissa ja avopaisunta vintillä   ja ongelmana ettei yläkerran pattterit ilmaannu eisitte millään. testattu alipaineela patteri täyteen ja ei vaan kierrä (pesin jo patterit sisältä ja paljon mustaa pois)  25-40 danfoss imupuolella kierrossa  yht 14 patteria järjestelmässä  ja järjestelmä  pitkään (5v) käyttämättä  ja nyt täytetty varaaja 3m3  ja kattila toimii hyvin uusin termarinki vanhan scanian mallinen  ja pari patteriventtiiliäki kokeeksi ja nyttemmin ymmärrys loppunut jotta mikä vikana  vai onko danfoss tehoton ????
Kaikki tietää jos viisi vuotta ollut käyttämättä niin termostaatit on jumittuneet. Kiertovesipumppukin voi olla ettei käynnisty enää, murisee vain konkan hajotua.

 joo ajankohtainen aihe tämä taitaa olla alkupakkasilla. no tämä talo on ns vuokrapaikka missä asuu yks hupiukko  ja pari patteria laitan vielä saunalle kiertoon kun oli linja jäätynyt poikki koeponnistuksessa huomasin.. mutta patterivenntiilejä pari jo vaihdoin ja ne patterit toimiikin osittain.. ite epäilen tuota imupulella olevaa danfossia 25-40  olisko teho liian pieni  ,, no kokeilis ottaa patteriventtiilit pois seuraavaksi .   ja on avopaisuntassa vettä ja aattelin tulpata patterita täyttäessä tuon ylivuodon  hetkeksi. joten etsin liittimiä  seuraaviin yrityksiin..  kun alipainepumpulla imettiin vesi yläkertaan ja patteri lämpii ja hetken päästä vain toinen pää on enää lämmin  joten on se vissiin tulossa se vika???
tere.. olisko kellä ideoita mikä ongelmana patterilinjassa  kun talo kolme kerrosta  ja kattila (jämä halko 60) kelllarissa ja avopaisunta vintillä   ja ongelmana ettei yläkerran pattterit ilmaannu eisitte millään. testattu alipaineela patteri täyteen ja ei vaan kierrä (pesin jo patterit sisältä ja paljon mustaa pois)  25-40 danfoss imupuolella kierrossa  yht 14 patteria järjestelmässä  ja järjestelmä  pitkään (5v) käyttämättä  ja nyt täytetty varaaja 3m3  ja kattila toimii hyvin uusin termarinki vanhan scanian mallinen  ja pari patteriventtiiliäki kokeeksi ja nyttemmin ymmärrys loppunut jotta mikä vikana  vai onko danfoss tehoton ????
Kysy suoraan Ofasilta Italiasta. Minä kysyin Tempon muokkariin osia sieltä ja ne vastasi sähköpostiin. En tosin ostanut sieltä,että hinnoista en tiedä. Lähettivät kataloginkin spostitse.

tere. nyt sieltä italiasta lähestyi sähköpostilla joku joka kyseli vat numeroa  ja osoitetta nimeä yms  lähettäjän nimi oli Alina Costea uskaltaiskohan tuolta asiaa tiedustella pidemmälle.
tere. mistäs löytyy ofas 20-13  mallin lautaset  eli 560mm 6 pulttiset isohampaiset
kun ei agri-kymiltä eikä muiltakaan suomalaisilta eikä virosta vai oliko kertakäyttökone :(
Jonkun olen kuullut moittivan myös Cat ja NH orggis
Varaosahintoja,
Doosanin varaosat mielletään edullisiksi,
Hitachiin ja Kobelcoon ei kuulema tarvi niin
Ei kukaan tiiä.

tere. fh 130.3 ollut 8vuotta ainut alkuperäisvaraosana  on ollut kääntömoottorin jalusta 900eur  muuten tarvikeosaa yms letkuja mm tiivisteet ja ketjut.
Mittasitko kelan saamaa jännitettä?

tere mittasin 12v ok ei vissiin amp.riitä testaan vielä h4 polttimolla jaksaako syttyä  ni selviis onko johtosarjassa vika mutta eikös tuossa joku boksi anna käskyä ptoolle..
Koneet, laitteet ja tekniikka / nh 8560
: 07.07.18 - klo:23:45
 nh 8560 mitä mahtaa maksaa kansiremppa kun tiiviste mennyt ja vesipumppu  (käynyt kuumana)
Koneet, laitteet ja tekniikka / nh tm125
: 07.07.18 - klo:23:43
tere. laittelin päivällä kaverin tilalla tuommosta kun ei pto pyörinyt   ja kelalle virta tulee kynän mukaan  mutta ei riitä vetämään karaa päälle  joten sitte pika ohitus että agronic saatiin pyörimään ,,, virta katkaisijalla kelalle 20a sulake väliin ja nyt kytkee ja jarrukelalta liitin irti  ... missä vika ???? vaihdoin kelojen paikkaaki mm 4wd..
Sivuja: [1] 2 3 ... 14