Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 27

Viestit - Kattivaara

Vapaa sana / Vs: Hoskonen
: 16.09.20 - klo:15:15
Joko Saarikko on antanut Hoskoselle kurinpalatuspuhuttelun?
Vapaa sana / Vs: Al holi
: 11.12.19 - klo:05:02
Ottavatko Pekka ja Antonio yhden perheen luokseen asumaan? Heillä on iso talo Kulosaaressa.
Kulmunin pitäisi kysyä Väyryseltä neuvoa. Paavolla oli 35 vuotta sitten melkein jatkuvasti samanlainen tilanne päällä. Rinne on vielä aika heikko vastus Koivistoon ja Sorsaan verrattuna.
Vapaa sana / Vs: Mikä on paras juoma
: 03.10.18 - klo:04:53
Mielipide varmaankin 1960-luvulta, mainion dokumentin kohdassa 19:25: "Koskenkorva on paras juoma Pyynikin sitruunasoodan kansa."
Alkukausina työtehtäviä oli enemmän. Ehdokkaiden osaamattomuudesta tehtiin jonkinlaista huumoria. Onko joku pahoittanut mielensä?


Maajussi-Tuomolle kaverit ovat tärkeitä. Toivottavasti ehdokkaat näkevät heidät ja kunnon kännissä, siinä varmaan tulisi reaktioita.
Yle kirjoittaa pääministerin erehtyneen turvapaikkahakijoiden motiiveista. Vaikuttaa siltä, että Ylellä on poliittinen agenda. Onko valtiollisella yleisradioyhtiöllä velvollisuus olla puolueeton ja luotettava uutislähde ? Yle näyttää olleen aika pitkään harharetkillään. Lainaus wikistä (Eino S. Repo)
"Revon johtajakaudella yhtiössä toimeenpantiin useita uudistuksia. Yleisradiolle, jossa oli aikaisemmin lähetetty vain STT:n sähkeuutisia, perustettiin Ralf Fribergin johdolla oma uutistoimitus.[1] Samalla voimistunut vasemmistolainen opiskelijaradikalismi sai jalansijaa yhtiössä. Repo antoi runsaasti tilaa nuorille toimittajille ja heidän yhteiskuntakriittisille ohjelmilleen, mikä herätti syytöksiä Yleisradion politisoitumisesta ja toi sille pilkkanimen ”Reporadio”. Yleisradiota myös syytettiin vasemmiston suorasta tukemisesta vuoden 1966 eduskuntavaalien aikana."

Olisiko viisasta ajaa koko laitos alas ?

https://yle.fi/uutiset/3-10383235

Ennen Suomen ja Neuvostoliiton ikuisen ystävyyden edistäminen nyt monikulttuurisuus ja veganismi.
Vapaa sana / Vs: Arman karjakkona..
: 13.04.18 - klo:05:32
Eikös mies ollut karjamestari? Ja karjakko- ja karjamestarinimityksiä saivat käyttää vain vaativan näyttökokeen (suullinen, kirjallinen ja käytännöllinen osa) läpäisseet henkilöt?
Vapaa sana / Vs: Koiranliha
: 12.04.18 - klo:15:17
Kiinasta kun tulee ministeridelegaatio asiaa ajamaan, niin koiranlihatuotanto alkaa alta aikayksikön.
Parhaita kasvatettavia lajeja tuskin on vielä edes löytynyt. Pitäisi löytää laji, mikä pärjäisi kylmässä ylivuotisten rehupaalien sisällöllä.
Pitkäaikainen kalanostaja oli käynyt syksyllä tervehtimässä Linkolaa. Lähipiiri alkaa olla jo huolissaan, miten pärjää mökissä. Tehometsätalous saa yhä kovaa kritiikkiä. Linkola täytti 7.12 85 vuotta.
Tuo Luonnonperintösäätiön keino suojella metsiä on erinomainen. Ostetaan vapailta markkinoilta käypään hintaan ja ylikin, säätiöidään ja suojellaan. Alue tulee suojelluksi vapaaehtoisesti, myyjä on tyytyväinen ja suojelu on pysyvää. Lisäksi varoja ja metsää tulee lahjoituksina. Parissakymmenessä vuodessa on suojeltu jo liki 1500 hehtaaria, mitä voidaan pitää merkittävänä määränä kun kyseessä ovat valikoidut kohteet.
Pentti Linkolalla oli jo haave hankkia valkoselkätikkasuojelumetsä, mutta Anneli Jussilasta suojelualueita pitää olla paljon enemmän.

Olen lukenut Pentti Linkolan äsken ilmestynyttä elämänkertaa. Asuinpaikkojen läheisten metsien hakkuut olivat saaneet Linkolalle aikaan syviä masennustiloja, sairaalareissujakin on tullut. Kuhmoisissa Linkola oli hakannut vanhan asuinpaikkansa Vierulan tienvarsipuihin 25 kg 5 tuuman rautanauloja, jottei niitä pystyttäisi kaatamaan. Sakkoa tuli 6200 markkaa. Linkolan ystävän, kirjailija Matti Pulkkisen mielestä tämä oli tragikoomisen avutonta touhua, ei ollenkaan yhteiskunnalliseksi vaikuttajaksi haluavan tasoista.

Luonnonperintösäätiö on saanut Linkolallekin arvokkaan vaikutuskanavan. Pikkuisen Linkola on harmitellut kun kaikki perintörahat ja vanhuudenvarat ovat menneet suojelumetsiin, kunto on alkanut heiketä.
Mitenhän ketjun aloitusviestin linkin Hannalla nyt menee? Vanhemmat eivät ainakaan ole enää elatusvelvollisia.
Sivuja: [1] 2 3 ... 27