Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Viestit - Tbs

https://www.agripalvelu.fi/sundstrom_sr_500__sr_540_puhallinsuojainpaketti

Toi on hyvä. Yli kymmenen vuotta päivittäistä käyttöä ilman ongelmia.
Toinen ongelma mikä pitäisi saada tässä samassa yhteydessä kumottua on liikennetraktorin työkonekäytössä vaadittava ammattipätevyys. Eli lumikuskilta pitäisi nykyään löytyä ammattipätevyys. Lt kortin suorittaminen on ihan ok juttu, mutta käyppä 280 tunnin ammattipätevyyskoulutus pelkän auraamisen takia.
Ruiskun päivitys kanssa edessä, amazonen ug2200 todennäköisesti tulossa. Triplettiin pitäisi vielä suuttimet päättää, mitä teillä muilla on käytössä normi viljan ja öljykasvien ruiskutuksessa?
Koskettaako täällä ketään lomitusuudistuksessa kohta, että lomaoikeuden saadakseen täytyy päivittäinen työaika olla väh. 4 tuntia? Eli yrittäjäpariskunnan ollessa kyseessä, jotta molemmat olisivat lomaoikeutettuja, täytyy tilan työaika olla vähintään 8 tuntia. Meillä ainakin jää 35 lehmällä alle 8 tunnin, pitää sitten laittaa vaimo työttömäksi, että itse saa edes lomaoikeuden.
Eikö siinä Vipun kartassa ole mitään koordinaatteja??? Tarkotus oli gepsillä hakea kasvulohkon nurkkapisteet jotka olisi sitten nähnyt vipun kartalla pistää paikalleen.

On tää taas sieltä jostain syvältä.
JD:n tehdas on todennut, että kansipahviongelma on yleinen moottoreissa, varsinkin koneissa joita säilytetään/käytetään pakkasessa. Heille tulee kuitenkin halvemmaksi jatkaa moottorin takuuta kansipahvin osalta, kuin alkaa käyttämään laadukkaampaa tiivistettä.

Lainaus mmm.fi sivuilta.

Viljelykierrossa olevalle nurmelle ja pysyvälle nurmelle maksetaan vuodesta 2015 alkaen samoja maataloustukia. Poikkeuksena tähän maatalouden ympäristösitoumuksessa maksetaan korvausta vain sellaisille pysyville nurmille, jotka ovat maatalousverotuksessa maankäyttölajiltaan peltomaata. Tällä hetkellä pysyvinä laitumina ilmoitetuista noin 16 000 hehtaarista tällaista alaa on noin 1600 hehtaaria. Jatkossa pysyväksi nurmeksi luetaan myös varsinaisella peltomaalla olevia nurmia, joista valtaosalle voidaan maksaa korvausta ympäristösitoumuksen tilakohtaisesta toimenpiteestä. Ympäristösitoumuksen lohkokohtaisten toimenpiteiden osalta eri toimenpiteiden ehdot ratkaisevat, voidaanko kyseisestä toimenpiteestä maksaa korvausta pysyville nurmille.


Miten tuo pysyvien nurmien korvauskelpoisuus, on oikeutettu ympäristökorvaukseen, mutta käytännössä, onko mitä toimenpiteitä joiden perusteella se voitaisiin oikeasti maksaa?
Oliko tässä vielä niin, että jos lohko on ollut jo nyt vuodesta 2010 nurmena, niin se olisi sitten automaattisesti pysyvä nurmi. Eli näiden lohkojen osalta peli on jo menetetty, ellei saa jotain erityislupaa viljan kylvöön. Ja kuinka niiden lohkojen osalta, joiden viljeljä vaihtuu, saako uusikaan viljelijä kylvää viljaa lohkolle, joka on toisella ollut pysyvänä nurmena?
Eikö jontikkaa saa sähkölohkoilla? 30-sarjalaisen sai ainakin.
Epäilen että täällä ei onnistuisi.

En minäkään keksinyt mikä homman juju on, mutta varmaan itse sen tietävät.
Riittävin reunaehdoin voi varmaan toimiakin, kuten

- ajomatka on lyhyt
- koukkuvaunu on muista syistä olemassa
- lainsäädäntö sallii,  verotus ja vakuutuskäytännöt tukevat
- vapaa kapasiteetti ja kuljetustarve kohtaavat, esim yrityksen autokapasiteetti ei satunnaisesti riitä ja vastaavasti traktori on sopivasti vapaana

Tuskin tuolla mihinkään ulkomaan reiteille lähdetään.
Konttifirmalla on varmaan kaikenlaista kalustoa erilaisiin tarpeisiin. Ehkä lähimmällä ajetaan mikä hommaan sopii ja ehtii.

Voisin kuvitella, että kulkee tuo koukkukärry paljon huonommalla tiellä kuin autolla kulkisi.
voi perkule!   tuollainen olis hyvä?  miksie mikään virma tuota tollasta?   olis paljon kätevämpi kuin joku rytömönkkäri ja silti maastokelpoisempi kuin joku triali!

Tuolta tilaamaan: http://www.rokon.com/
Jatketaampas tähän samaan, onko kellään vielä kokemuksia tosta snowekin alueaurasta. Siinä kun on toi laukaisu toteutettu uudella tavalla. Vois toi nivelauran vaihtaa suoraan aulaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10