Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Viestit - supermajor

Minä laitan seokseen 98 oktaanista bensaa 98% ja 2% parasta 2-T öljyä. 2,5% tai 4% bensaa ei saa seosta syttymään, on sen verran tuhti seos ja tulis kalliiksikin...
Kuinka suhtaudutte tarkastuksiin ja kuinka on sujunut, kuinka usein ja niin eespäin.
Vapaa sana / pihavahti
: 17.03.08 - klo:10:25
MYYTÄVÄNÄ:
Fosforiköyhiä maanäytteitä kädettömille tumpeloille. Hinta 160+alv/400 gramman rasia.
Kasvintuotanto / Vs: Apulannat loppu !
: 06.03.08 - klo:19:59
Viljan hintojen ollessa alhaalla säästettiin lannoitekuluissa, oli ylikapasiteettia ja nyt kun kaikki haluavat satsata suuriin satoihin, niin kaikille ei yksinkertaisesti riitä. Sama on betonin suhteen Suomessa, tasattu ennen tuonti tavaralla Venäjältä, mutta kun on pula sielläkin siitä. Sama tulee olemaan kotimaisesta maidosta ja viljasta tulevaisuudessa. Kauppa ottaa viljelijän osuuden AINA.
Männät menee vaihtoon, jos haluu kestävän. Ja paljon muutakin sitten myöhemmin. 6400:sta voi repiä tehoja huoletta.
Kulkuoikeuden nimellä ja 1 metriä leveänä, kauppakirjaan kirjattuna. Hyvin yleinen esim veneen pitopaikalle, johon ei tarvitse autolla päästä. Pätee niin kauan, kun omistat molemmat kiinteistöt. Karttaan piirrätte kulkureitin.
Vapaa sana / sepe
: 24.02.08 - klo:14:50
Kasvintuotanto / Vs: luomukonstit
: 24.02.08 - klo:12:17
Perunakin ottaa ilmasta typpeä runsaasti. Meillä typpi pudetettu 1/4 osaan entisestä ja viljelykierrossa olevat kaura ja ruis on jätetty jo yli 10 vuotta ilman apupaskaa. Kasvustot on olleet aina pystyssä ja kilomäärät ja laatu naapureita parempia. Niillä karjanlantaa ja apupaskaa varmuuden vuoksi. 4 vuotta on vähennetty ajoja viljapellolla. Pintalevittemellä siemen ja lapiorullaäkeellä perään, 1 ruiskutus ja puinti. Joskus kokeilin kynnökselle pelkkä siemen pintaan ja hyvin onnistu, melkeen paremmin kuin muut. Lämpötilalla ja kosteudella on suuri merkitys. Näin siis eloperäisillä mailla.
Täytyykö tuoda Venäjältä muutama miljoona kiloo apulantaa? On ihan käypästä ollut. Täytyypi tarkastella hinnat.
53 rekkaa tunnissa menee Suomesta Venäjälle. Vuodessa 460 000 rekkaa. Nämä siis tullattuina, ei tyhjinä. Venäjältä tulee huomattavasti enemmän tavaraa Suomeen, joten tyhjiä rekkoja on paljon. Kaikille ei löydy eestaas rahtia. Esim. tukkirekat ei vie puita Venäjälle ja tuo toisia puita takasin Suomeen.
Rekka menee kolmessa tunnissa Suomen tullista Pietariin. Hyvä näin. Eikä maksa paljoakaan. Eurot ja ruplat ja dollarit käy maksuvälineeksi.
Vapaa sana / Vs: Maailma pelastuu...
: 19.02.08 - klo:18:27
Imeytyskenttään jää vanhat sakokaivot. Ylivuotoputki menee 30 metriä pitemmäs salaojakaivoon. Rännit johtaa "imeytyskentän" johtoihin sadevedet, joista mitataan tarvittavien toimenpiteiden tarve. Ihmetyttää, jos taivaalta alkaa paskaa satamaan.
Ei tarvi sinun eläessä.
Meillä on ruiskutusvesille 50000 litran säiliö. Täyttöaika 40 sekunttia kaukosäätimellä. Siis 1200 litraa. Jämerää tavaraa on säiliöt.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5