Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 140

Viestit - Aatami Särkisalami

Vapaa sana / Vs: Kuhan ostin
: 13.10.19 - klo:13:11
..tuulivoimalla ennen kansakoulun opettaja koeetti hommta matkaradijoon halpaa säköä..pönntöjäkin tehtiin orakalla koskeloita  tutkittiin jakahvia römpsässä keiteltiin...pouuta riitti sai vuoleskella verkkoon puikkateita keinuhevosia ja  arkkuja naisimmeisten vaattehille..se oli nuoruusaikaa.. kyläkoulut on lahonneet jo maan tasalle..vain muioistot elää
Vapaa sana / Vs: Kuhan ostin
: 13.10.19 - klo:07:33
..hmm kuhankeittäjä.

https://www.youtube.com/watch?v=6_OWKu_AKDIKokeile myös/// sommargylling

    papuankuhankeittäjä
    halmaherankuhankeittäjä
    seraminkuhankeittäjä
    burunkuhankeittäjä
    timorinkuhankeittäjä
    oliivikuhankeittäjä
    viherkuhankeittäjä
    pikkukuhankeittäjä
    bataaninkuhankeittäjä


Vapaa sana / Vs: Ritari-Ässä
: 01.10.19 - klo:18:43
.hmm..täytyy kai viikatteet laittaa piiloon.sekä hieskivet..ainoastaan siimaleikkuria saa taajamissa käyttää..pientareen ...trimmaamiseen tulee käyttää kenties sirppiä..tahi kerihtimiä..liippa lyyssi ja..tummeli...kummeli...pinnoja kiristellään fillareissa.  ja satuloita  sidotaan..kiinni vyöllä..puuhevoisiin..,. autuaita ovat puu..päät sillä he eivät huku..kun pää pysyy pinnnalla ei pinnan alla..pölökky toloppa..ja muna...lukko,,.. tää on taas tätä..
Vapaa sana / Vs: Lukekaa, juntit!
: 22.09.19 - klo:17:36
Rinne voisi painattaa jokaiselle suomalaaselle pienen punaasen kirjan. Sakkoa sitten sille jolla ei moista mukanaan. Yrittihän Sipi jo luokkayhteiskuntaansa, Käteinen satuili vihkoihinsa, miksei Antillakin voisi olla missionsa. :)

No, ehkä tuo sakko voisi olla aiheellista vasta Rinteen toisella hallituskaudella. ::)

.. Maon syömä omena ...omput alkaa olla valmiita..parhaat saa naapurin puusta..yö myöhäällä..kauriit niitä hämärässä napostellee..
Vapaa sana / Vs: Lukekaa, juntit!
: 22.09.19 - klo:06:02
,,,niin piti sanoman jotta repikää siitäsanoi päätalo kun oli vale paskalla ja haizi  zonta   siellä niemi kallian kallion vai mikä se on ponttooni lautta...
Vapaa sana / Vs: Lukekaa, juntit!
: 22.09.19 - klo:05:41
lukeminen on opiskelua..ja matkailu avartaa... satunnainen matkailija  lukke eepoksia kalavele... kele kalevalan kankahilla..ja sitte aamu lääkket met otamma veeti eemelin ja reiskan kanssa..ja uitto miehet oli yöllä keksineet porrikoukun ...kun pää kassu ja kallio herrko oli käestäneet..tiiliskivi romaani..kreivi Lindgreeni  luki muikku lehteä  joki järven parkkuu kilipailuissa.-.
Vapaa sana / Vs: Ketkä juo eniten?
: 21.09.19 - klo:21:49
juotava on jos on jano..toisinaan heteveden äärellä on jo jono...kun suot kuokitaan..jaq lakat katoaa..
Vapaa sana / Vs: syssymmällä
: 21.09.19 - klo:18:42
Hyv'ä pojat jatkakaa..harrasteita.elämä on ikään kuin keihään kaari vaan se joskus korkealle liitää..tapsaa sekä olki hattua lainaten..katellaan miten mondon kantti kestää..seipään kanssa..sepalus sisu ja kkkkkkkkkkkkkkkkkarjaa.....kuu kiurusta kesään..oliskohan ilta kaffeeen aika....noccka masteri ja perko laattori käyntiin..
Vapaa sana / Vs: poliisitiedote
: 21.09.19 - klo:07:12
..joo se kuukkeli on jätkän lintu..se tulee syömään kädestä leipää kun kävelet vaikkapa Kittilän levillä..taviokuurna ja suorastaan .. suorastaan kaunis laulu ääni..kuului venneen tekokurssilla..  se kuulemma aloitetaan veden tyhjennys tapilla se soutu venneen rakentaminen..ja airot on sekä mela..saapi   nähhä miten se Danieli Stååhl limmppuva nakkaa...turkkulais taustainenkiekkomies..joooppa joo aamu saiakalle ja ilta tuimaan uimaan..
Vapaa sana / Vs: syssymmällä
: 21.09.19 - klo:00:38
.jjoo pimeällä uskaltaa kirjoittaa akronettiinki...naapuri nääs nukkuu...koska aamulla pittää mennä kaupan kassalle myymään lumijojen talakkunaa.kai sitä pri karhu oluttakin on eläkeläisellä varaa ostaa..halot tosin jäi ostamatta..se on tuo tuli kumma eläjä..siteeraan  pylykäs konstaa...tikkulootassa se assuu.. ja palaa kun on tervasta....mutta misssä se ne väli ajat  on.....Huovinen se osasi olla kirjailija......ja metsäteknikko...peätalon herkon poika..oli tiiliskivi kirjuri...ja kyllähän niitäkin aa pee see kirjoja jotku ..lukkee yhä...vonkaamista  uittoa...niittoa..niitä hommia harrastellaan..ja kiviä pyöritellään..kivinen pelto ja perunamaa..lupsakkaa lauantaita...lakkaa met haemma satamasta mikäli sade lakkaa..
Vapaa sana / syssymmällä
: 20.09.19 - klo:19:09
Tuli se syksy tänäkin vuonna....miten lienee mallasohra kasvanut..Wesilahdella...vesikielellä..joo  joo..ryskä hommia varmaankin riittää.....ja viikattehet vesakoita niittäää..alakaa vattu savotta olla finnaalissa...puolukkaa ja karpaloa saa poemia..nauriit ei kasvaneet.. vaan eipä niitä ollu kylvettykkäään.ja raparperistä sai yhen sadon..sieniä kyllä tuntuu kasvava.. mukavata perjantaeta..sitte..Keron karhuille..ja poro erotuksiinki..
Vapaa sana / Vs: Mietin.
: 05.05.19 - klo:10:06
..mitähn minä miettisin...joo aamukahvia ruottin temokraatti  soitteli ja oli pahoillaan kun ei päässyt yliopistoon ja kirosi kerjäsi avustusta...mitä lahjakas mamu oli saanut kovia sotia oli mamu läynyt taistelemassa  arpi naama oli jo koulutettu mutta opettivat vielä puhumaan maan kieltä..   mamu  sai  töitäkin...ulkomaan pelle...mutta ei ottanut kantaa persujen peltohommista...kannokossa kohisi...tiiliskivet lenteli..muurin rakensi trumppi mutta ilman muurin teko lupaa joutuikin purkamaan..muurin...jhuttua riittää mutta tositekoja puuttuu...korejalaiset ammuskeleeja uhkaileee..jappaanilaisten  saaristova..ai niin ne aamun asperiinit pitikin ottaaa...koetan ottaakosken korva..lappuja.
Vapaa sana / Vs: Haaskaa vappuva
: 01.05.19 - klo:20:56
tämä on tätä taas  illalla puhatto hiljenee..hevosille kauraa ja vettä..isäntä emäntineen saunomaan..lypsy jakkara on aamulla taas tarjolla..robotti toimii tai ei toimi...
Vapaa sana / Vs: Haaskaa vappuva
: 01.05.19 - klo:11:15
 8) :o..saimaa kessu kameli...matti taneli..kaneli flanelli paitaa jalvasta jaffaa..maan muokkausjyrsinkin saa kohta hai pakkaa niin saarginan vanki naapurissa ostaa lisää nitroja..niillä kuulemma on Belliä monia litroja..tuskia vaa..n..ja likööriä tutuille..wetwraani rekat on kuulemma koolla ja porshe laivue tuli aamu neljältä vastaan..peltiä on vanhaa ja uutta taas koolla..ja vahaa kuluu vahatessa..
Vaahteramäen Eemeli on puhunut..
Sivuja: [1] 2 3 ... 140