Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 138

Viestit - Aatami Särkisalami

Vapaa sana / Vs: Nii
: 16.03.19 - klo:18:38
Nii.. niin kuin niinistöville jussi ja onko mahdollisesti vanhasia tapetilla ja Hauki kaloja siikajoen silakka markkinoilla kertoo Lapin Kansan tahto lehti Kittilän kirkolla.. ja että Vaivaisen poron   entisen hullun poron karaåke illassa esiintyy matit mikot ja tepot...ne laula haittama ralllaa ja kaarnat ne palla kun lnapaita keritään ja vuohie vuoleskellaaan.. lapin leu ulla...lipppsasen lissun tallissa.. Johnny Liebkindin toimesta..Frederik ja Sysimetsän Antti hammar vuori sanoo että ryysyt on rannalla ruikutta,massa..  kiinto kuutio halkoja on eri mitta kuin pino kuutio.. hmm..grilli on kioskilla kuumempi kuin moottori tie..kehä kolmonen..  katiskaan mahtuu hauet särjet sekä ahvenet   tosin hauli elää pikku särjillä kauan vaikkapa saunalammen maastoissa..
Vapaa sana / Vs: Kielitoemistosta päevää
: 16.03.19 - klo:16:51
voi voi ja ilves kissa...kärpät on rautaa ja tapparaa terästystä  se alakas olla grillaamis sesonki piakkoin ennen aprilli päivää ainakin sanoi Kisu ja sabotaasi reportaasissaankorkean paikan leirillä  Harjaavan järven maastossa  oli kuulemma puli ukot olleet nappula leirillä ja evakossaki rippi koulu aikaan.. ja joku pertteeni oli lapikkaista kärjet pois leikelly sai sandaaleissa ihan palavata kaloja  joita laiturilta kirkon kylän saituri aiturit onki....sitte aatami kävi parraaseen heinän kuivuu aikaan kirkolla  ja rovastit oli reppu retkellä.. hja ooppel rekortti oli ajettu mutksaa mehtään sinne ne yksinäisen poijjan ruusu kimppuki lensi..ja säynävoe ongimme syvän ojan suulla.kun perä moottorilla pääsi enojen vauvvat seilaamaan kohti tyhittus puntaria.. ja kunnan jauhoilla elänyt kirjuri oli yhä gummeruksen rikkaimpia rengejä...kortti ringissä ihan römppäsen veikon savotalla kävi haastattelemassa  neulikkojen haulikkojen   jousiloiden jäykkyyttä ja olivat vale sonnalla sonni kynkäänkin maastossa..mahtavat peräsimet ja pulleat purjeet oli kans..aalella ååkatessa sorroo soroisten pelloille pelossa..
Vapaa sana / Vs: Nii
: 16.03.19 - klo:16:41
mitä vanhempi honka sitä vankempi oksa...honka mänty petäjä..missä uusi vetäjä..tai veräjä....puustellin keittiöö kattelin kerran  vaan ei varat riittänneet..jospa se ranta sauna kuitenkin lämpiää haloilla  vielä 10 vuotta..
aamukaffeen aika ja aammu pillereidenkin  maailma on oitis pelastettava ja ajettava teslalla teslahan ser kehitteli vaihtovirtaa  voimalinjoille aikoinaan ja syötti puluja eläke iässä  Nikolai kopeloi ja hänen ajatusmaailma kumottiin..koska vaihtovirta on vaarallista ja sähkö autoissa pittää olla polkimet..norjassa myyvät kuulemma polku hinnoin teslojen sähkö pirssejä vaikka öljy on ilmaista....työvoima haetaaan naapurimaista ja norskit hiihtää laskee mäkeä mutta eivät osaa pelata lätkää..ilmassa on urheilujuhlan tunnetta..ja waalit on joissa valitaan  itse tietoisia päättäjiä..arkadian mäjelle.. mummot harjaa hepoja ja luudalla lakaistaan lattiaa sekä pääsiäisenä syödään kurikassa urakalla mämmiä..
kepu likonstit kipu pikkukipukin se kiusaa QWeetilässä aamun asperiini varasto kannattaa inventeerata...lumen luominen teki muuten terää..keskustelemme kohta vanhasen kanssa lähemmin lumilinko tekniikasta..
homma on sipillä hoidosa  varat ulkomaillakuulemma muuttais sinne missä on miljoonat sijoitettuinajokin Turkin slummi alue vois olla kiva loma kohde ja ottaaa vastaan pakolaisia kaspian meren rannallatai väloimerikö se on siellä suezin kannaalinsuunnalla..no sai sentään parran ajettua
Vapaa sana / Vs: sepenvaltimotauti ei uhkaa
: 10.03.19 - klo:21:44
sauna terva ja viina avittaa tautista ja vesi on vanhin voitehista...tauti kuin tauti pillereitä ja muita lääkkeitä löytyy ja mustikat avittaa kuulemma näkemään paremmin..luonto se vetää puoleensa ja niin pois päin...vaihteleva ravinto kalaa ja kasviksia..salaatti riittää kaneillekkin ...ja pukit kaalimaata vartioi.. :o ??? ::)
...Age doesn’t matter, unless you are a cheese!
adjöö.. kannattaa sanoa kunhommat on ohitse..maailmaa saa koettaa parntaa..omilla TAVOILLAAN KUKIN TAHOLLAAN......päätä särkee ja muuta..lopetellaan hulluttelu.. ajetaan sitte vaiikka pa parta kunhan ei omaa kaulaasentään leikata...liian syvältä....rahamiehillä on ajatuksia mutta onko tunnetta  asioihin ja maassa jalat..adios maaailam..
jopas taas rasistinen maa antaa kommenttien elää kävisitte ahavenanmaalla onkimassa särkiä
mikä se semmmonen sote oikein on..sosijaalinen   temokraaattiko lie vaiko..mikä..soitimella teert ja pyyt sekä  matteen kutemiset...kutuharjulla päin ketuttaa ketuilla..kekkos slovakia on yhä kartalla....juhani sipilä sen sijaan osasi selostaa kun kaija mustonen luistelijaveikko kankkonen luisteli....nykänen nykäsi oluet ja anto neitien nukkua sekä harjoittelihypyn tyylikkyyttä nyt variste harakkain tyylikäs lento on uusiutumassa vanhaan leivon lentämisen..elikkä toisinaan historia palaa..mutta ei mäki hyppyyn kentie..s..
Hevoset / Vs: eettinen filtteri
: 09.03.19 - klo:15:22
korpi niemi..ja masa...iso kasa matteja kuulemma etuskuntaan pyrkimässä..vanhas matin puuhat on kanssa sahamiesten porukoissa esllä ja hevosella pääsee ja rahalla saa muonaa vaiikapa kauroja pollelle liikasen evakkorekeen..onse yhäkkin tuo tuli kumma peijjainen kun nokipannulle tulen sytytät ja sen sammutat...niin konsta pylkkäsen repussa se piilossa on..satulassa on taas hevosmiehillä morsian.. sanoi kelan anssi..opettele politikoimaan ja hanki kunnon parta veitsi sipilä
Hevoset / Vs: eettinen filtteri
: 09.03.19 - klo:14:30
taas joku kettu tytär suivaantui ja meni paikallesen maamieskoulun ruunan raanun sytyttämmään tuleen..liekkö hevonen palanut poroksi ... lehdet kertovat errä tyttärellä kelejutti  kun koulussa ottivat äjy puhe elimen  taka varikolle niin ei saanu  laittaa kuvija fasseen..pitänekko sitte alkaa kainuhevosta nikkaroimaan..Kvinnerstan oppilaille  äyräpään puisto kemistien lapsosille ellei peräti Törrön tiluksille saakk kuskaisi pavosen heskaa...hyv'vää sunomis iltaa.. se oli se tämä puutyön opettaja sitkeä laipuri..
vae semmosta hommoauutta suoleen kun vanha puuta vuoleee...puupoäät on autuaita net ei huku kun pää pyssyy pinnalla..muutosta elämää saa ja vaihtelu virkistäääsanoi mummo kun kissalla pyyhki pöytäää
pettävällä jäällä sateisella säällä eemelikö täälläon vaillaaamun kaffia ja asperiinejä..aatami joi eilenkin oluen ja niitty viskiääng likkööriä mustikka soppaa omasta mettästä..ja oman lehemän maituva..se se on aituva  ja sitten pitkää piimäää..eemeli ei ossaa lypsää..eikä syödä kypsääporua..hohhoijjaa äly minne menit hiusten kanssakalju pää eikä järkee särkee tärkee..mualiskuukin on jo...mualaisliitto äss ämm peeee katsoo  että persottaa äänestää persuja jytky..hommia..
Vapaa sana / Vs: Seefeld.
: 02.03.19 - klo:18:35
Hyvinhän se Kallan joukkue hiihtelijoo isä per jutteli kumman hyvää suomea...ja eero Mäntyrantakin aikoinaan hiihti ja oli syntynyt ruåttin puolella ihan kuin joku keke ruusperi...äitee oli ruåttisssa ja synty...kuulemman joku Zlaatanikin on ruottalainen ja mainostaa aasialaista laatu kuljetus trktori jota kootaan kiireen vilkkaan.. jöteporissa...ja siellä on vuohi jeltsiinikin telkkarissa ihmettelemässä missä ne ladut meneee..ja tämä ameriikan maan pesru se tekkee kallista muuria..iliman rakennus luppaaa..kuulemma..joo ja saunan lämmitys ennen huommisen pitkää hiihtomatkaa outellessa..jos laittais mänty niemen halot takkaan.. pe.rkele..yrjö teppo ja sirniö.. ;D
mr seefeld oli Eero joka poroja hoiti..joo..ja Pellon Ponsi ja Teura järvi..katellaan..
Sivuja: [1] 2 3 ... 138