Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 8

Viestit - ottosetä

ottosetä luuli jo nähneensä karhisen raportissa kaiken, mutta mutta mt, 26.4, s.11, mielipide: kepun ja varmaan myös mtk.n ja mt.n eu-vaalien 1. ehdokas elsi kataisen kirjoitus: tukikatolle on haettava vaihtoehtoja  "jos tukikatto tulee, on kansallisesti tuettava niitä, joihin leikkuri osuu."

kiitos elsi..köyhä, kelkasta pudonnut peräkammarinpoika, pieni, vanha ja väsynyt ottosetä odottaa jo innolla hetkeä päästäkseen kantamaan osansa ja kortta kekoon yli 100 000e tukirahoja kuittaavien hyväksi..

kepun yhteisen hyvä periaate on kadonnut, kuopattu tosi syvälle..köyhää maalaista laitetaan taas kunnolla kyykkyyn, mutta mitäs elsi ja sipi täällä nyt tehdään, kun on jo perse maassa?
mt.n etusivu 10.9.-18

..tuntuu kyllä tosi paskalle!
toivottavasti juudakset, marttila ja kemppainen, saitte sivusta täydet kolmekymmentä hopearahaa?

joko mtk.n jäsenmaksu kerryttää s-bonusta, tai mt.n lehtitilaus..
Ikävää kun eläimiä kuolee, jos jotain positiivista, niin yks parsläävä vähemmän.


shillälailla...olipas taas harvinaisen typerä kommentti..no todelliselta mestariltahan se onnistuu..!

VEDÄ KÄTEEN
Vapaa sana / Vs: Altian osakkeen omistajat
: 29.03.18 - klo:23:12
mt 14.3.2018; itikan ja lihakunnan pellehermanni tj. "varmasti molemmat ostavat osakkeita"... täällä itäisillä mailla olisi ollut parempi jakaa osakkeisiin varatut rahat suoraan osuuskunnan jäsenille koshuna tai ihan jalluna, milloin ns. sijoittamisen ilo olisi varmasti ollut aitoa..   
Kasvintuotanto / Vs: TOS-maksu
: 02.02.18 - klo:22:23
eihän se jallu tietysti maistu, kun sky.ssä on totuttu juomaan wsop.ta

maaseutulaisessa oli 22.1 pieni juttu tos-maksun kertymän pienentymisestä, välillä 2014-17, 300 000e.. osanottoja sky :( uutinen oli varmaan vahingossa lipsahtanut ihan lehteen, kun siitä oli laskettavissa, jotta tos-kertymä on vuodessa ollut pyöreät 3 000 000e..

tos-maksun jakajat, ne wsop.n juojat, on tiedossa..hankkija, landman, boreal, berner...no sen tos.n maksajatkin on kyllä tiedossa!!

yhteisvastuun nimissä ottosetä haluaa ehdottaa, että myös heinä ja sr-nurmille voisi laskea vuosittaisen tos-maksun.. meidän höppäheinäviljelijöiden on viimein aika kantaa vastuu teoistamme!!(seitsemänteen polveen)   
Vapaa sana / Vs: 50000!
: 02.02.18 - klo:21:53
skn-50..Onnea!!
hyvä syy lopettaa tipaton tammikuu..wtf..nythän onkin jo helmikuu!!
shille sitten!
se v.n proagrian, eikun mtechin, v.n minun maatilani ei ole tarkoitettu kenellekkään v.n parkkimittarille..ottosedän viimeinen vasikka-ajo käsitti peräti kaksi eläintä..joskus niitä on tullut kerralla vähemmänkin..vanhallakin, sillä halvalla, ohjelmalla olisi pärjätty..ja hyvin..proagrian linja on; laajenna tai lopeta! maksavat asiakkaat, ne; pienviljelijät, elämäntapaintiaanit, jäähdyttelijät ja peräkammarinpojat, joihin ottosetä kuuluu ovat vain kehityksen jarruina!!

vetäkää...sanonko mihin?   
enoo koskaan ajanu kelekalla, enkä aja!
kaveri sai muinoin tosi halavalla uudenkarhean kelekan, ei pyöriny, pätki.. ihmettelyjen jälkeen vika löytyi puhki hankautuneesta johdosta, joka maadoitti itsensä jossain konekopan välissä..
Vapaa sana / Vs: viljan hinta
: 09.07.17 - klo:22:32
vanhaan, siis siihen menneeseen hyvään, aikaan, kun kaikki presidentitkin olivat Kekkosia..maajussin oli elätettävä työllään vain itsensä ja perheensä!
nykyisin, kun mikään ei enää riitä, maajussin on elätettävä itsensä ja perheensä lisäksi myös; konemyyjä, neuvoja, siementäjä, pankintäti, yhdeksän paperinpyörittäjää, vaunullinen eu-tarkastajia, kauppias, osuusteurastamon johtaja-pelle, rehukuski, koneurakoitsija..olikohan niitä vielä muitakin??

ottosetä saattaa höpertää, mutta kyllä ennen kaikki oli...   
Ylö viska....ristuksen paska!

kateellisten panettelua!! ylö viska passaa ottosetälle, siis köyhälle..paljon parempi ja nopeampi, kuin kylvövakka!!
thermoplast ja jos se ei passaa, niin keravan muovi sitten.. valikoimissa löytyy senverta, jotta asiakas voipi olla ihmeissään!
passaako arvata, koettaa kepillä kevätjäitä?  sähköt on kunnossa, mutta moottorin laakerointi on, miten se nyt meni, kaput!!
puistattaa koko ajatus!! missä ajanpatinat suditaan piiloon uuden maalikerroksen alle...no, vapaa maa, vai miten se nyt meni?
radiossa oli muinoin ohjelma, missä kerrottiin hautausmaiden vanhoja rautaristien kunnostuksesta.  kaasutoholla rauta kuumaksi ja sitten suditaan hautatervaa kuumaan pintaan..     
takapotku 405 valmetti...traktori miehille, jotka tiesivät rajansa! mittarissa yli kolomekymentä vuotta, ei tosin vieläkään vedä 5-siipisiä paluuauroja, mutta ei sellaisia tästä kinkeripiiristä kyllä löydykkään.
Koneet, laitteet ja tekniikka / korvaus?
: 30.01.17 - klo:17:13
onko yleistä tai mikä olisi kohtuu korvausvaade sähköyhtiölle, kun keskijännitelinja kaivetaan salaojitetun pellon läpi, poikki, halki?
Sivuja: [1] 2 3 ... 8