Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Viestit - viisasmies

hei ! tarkista neste taso jarrujen ja kytkimen säiliön ,moottori tilassa! voi johtua liian alhaisesta neste pinnasta! 8)
 samassa ilmotuksessa kone kesko lopettaa konemyynnin suomessa viimestään 2020! hankkija myy sitten claasin traktorit ja puimurit suomessa ja baltiassa ,mukaan lukien muutkin pohjoismaat! Kaupassa Konekesko myi 45 % Baltian maayhtiöidensä osakekannasta DAVA Agravikselle. Tämän ohella osapuolet sopivat DAVA Agraviksen oikeudesta ostaa ja Konekeskon oikeudesta myydä loput maayhtiöiden osakkeista viimeistään tammikuussa 2019 tehtävin ilmoituksin. Lisäksi osapuolet sopivat Danish Agron toisen tytäryhtiön Danish Agro Machinery Holding A/S:n mahdollisuudesta ostaa ja Konekeskon mahdollisuudesta myydä Konekeskon Suomen maatalouskonekaupan toiminnot viimeistään syyskuussa 2020 tehtävin ilmoituksin.

Konekeskon Baltian maayhtiöt harjoittavat maatalous-, metsä- ja maanrakennuskoneiden maahantuontia, myyntiä ja huoltoa. Yhtiöiden edustamia keskeisiä tuotemerkkejä ovat mm. Claas-traktorit, -puimurit ja -nurmikoneet, Ponsse-metsäkoneet, Kobelco-kaivinkoneet ja Kubota-minikaivinkoneet.

Keskon strategisena tavoitteena on kasvu kotimaan päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. ”Konekaupan toiminnot ovat kasvaneet ja kehittyneet yhdessä vahvojen päämiesten kanssa. Keskon fokusoituessa strategisiin kasvualueisiin on hyvä, että konekaupan liiketoiminnoilla on mahdollisuus vahvistua edelleen osana isompaa kokonaisuutta ja parantaa myös asiakaskokemusta”, toteaa Antti Meriläinen, maatalous- ja konekaupan johtaja.
tämä tila ilmeisesti niitä jotka lukeneet ja luottaneet pro agrian laskelmiin ,kuin piru raamattuun! varmaankin kiuruveden suunnallakin monella kiinnostusta ostaa tila ,mut,mut jos entistä velekaa riittävästi ,taitaapi olla turha mennä kysymään pankista lainaa lisää! näitä vastaavia tiloja pohjoissavo,pohjoispohjanmaa ,keskipohjanmaa ,eteläpohjamaa ja pohjanmaa alueella yksistään pop ,pankki ryhmällä yli 30 kpl ,jotka pitäisi realisoida heti!
täällä pohjanmaalla ely keskuksen tarkastaja eläinlääkärit oli yhessä mulli navetassa esittänyt et teuraaks kasvat sonnin  kaviot pitää leikata! äly hoi ! taas näitä kirjan oppineita ,pirun pilikun nussijoita!
nyt paras joulu loman ajaks, kutsut ville niinistön teille navettaan päivystämään eduskunnan joulu loman ajaks ! rotatkin lähtee navetasta nähtyään niinistön ,koska tietäävät et vihreiden politiikalla tulee varmasti näläkä! niinistölle riittää sama heinä ruuaksi kuin lehemillekin!
deutz-fahr lopettanut puimurien teettämisen  jo monta vuotta sitten porissa ,ja syynä heikko laatu! :D
onko vanteet kiinteät vai säädettävät? jos säädettävät tarkista keskiö levyn paikka keskelle! vianor ,seinäjoelle sorvaa ainaskin nuo renkaat! renkaiden merkistä ei ole väliä heittoa kaikissa !
tuo peruna lannoitteiden tilaus aika ei pidä paikkaa! naapuri tilasi perunan kloorivapaan lannoitteen ,hintaa 370 eur tonni +rahti ! ei mitään tilaus aika ongelmaa, tulee euroopasta .eu-hyväksytty lannoite ,saksan eniten myytyjen lannoitteiden joukossa! oli ollut aika suuri hinta ero yaran ja näihin ryssän lannoitteisiin! lannoiteet tuli vielä 0% verolla yhteisö kauppa!
kokeile ota termostaatti irti, ja tee 2 kpl 5mm poralla termostaatin peltiosaan reikiä! laita paikoilleen ja  tiedät heti onko termostaatti sökö!
joo niin lähti , ja claas lähtee keskolta! agridanish .com sivulla hankkija ilmoittaa claasin myynti sopimuksesta !
CLAAS ja tanskalainen Agro tullut kumppaneita Skandinaviassa
Maatalouskoneiden valmistus CLAAS on yhteistyössä yksinomaan tanskalaisen Agro Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa, lopussa sopimuksen edelliseen myyjältä.


Tämän jälkeen Tanskan Agro tytär- olettaa markkinoilla vastuun myös palvelun ja varaosien saatavuus täydellistä CLAAS tuotevalikoiman kussakin kolmessa maassa. CLAAS määritetään tukemaan asennuksen ja käyttöönoton sekä tukku- ja jälleenmyyjäorganisaatio yhdessä tanskalaisen Agro.

"Meillä on kunnianhimoisia tavoitteita Skandinaviassa ja jatkamme toteuttaa kasvustrategiaamme myynnin. Olen iloinen, että olemme löytäneet kumppanin Danish Agro, jonka kanssa olemme hyvin, sekä kulttuurisesti ja strategisesti", sanoo Jan-Hendrik Mohr, jäseneksi CLAAS johtokunnan ja vastaavien myynti ja markkinointi.

Myös konsernijohtaja Tanskan Agro ryhmä, Christian Junker, katso paljon potentiaalia paljon.

"Olemme erittäin tyytyväisiä käsitellä CLAAS. Näemme joitakin merkittäviä rakenteellisia muutoksia tulee tapahtumaan koneiden myynti Skandinaviassa. Koska vahva, kansainvälinen maatalouselinkeinoa Skandinaviassa ja Baltian alueella olemme varmoja, että voimme myös täällä voi olla suurta koneita kumppanin viljelijöille ", Christian Junker toteaa ja jatkaa:" CLAAS on hyvin hoidettu, perheyritys, jolla on pitkä rata kirjaa valmistaa korkealaatuisia koneita. Molemmat yhtiöt jakavat samat arvot, ja olen varma, että voimme harjoittaa hyödyllisiä ja luottamukselliset kumppanuus ", hän sanoo.

Danish Agro varmistaa kattava myynti- ja palveluverkosto Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa ja luottaa nykyisten ja uusien jälleenmyyjien sekä kokenut myynti- ja huoltohenkilöstön kun näin.


Takaisin alkuun
© Danish Agro · Privacy · Evästeet
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: claassi
: 11.02.16 - klo:17:30
kuulkaapas poijat! keskolla on samanlainen jälleenmyyjä sopimus kuin saksalaisilla jälleenmyyjillä! tehtaalle on aivan sama kuka claasin puimurit myyvät! kunhan tehtaalla on töitä! sitten tuosta hinnasta! uuden averon 160 430 pöydällä samoin varustein  kuin keskon tuomat koneet , hinta saksassa 76000 eur tax free vero %0. tucano 320 samalla  430 pöydällä samoin varustein kuin keskon koneet ,hinta 91000 eur  0 verolla , tucano 430 ,490 pöydällä , hinta 116000 eur 0 verolla! tämä hockenheimin jälleen myyjä myö 5 kertaa sen määrän puimureita vuodessa kuin kesko suomeen ja baltian maihin ! ps, tokihan voitta tukea keskoa , jotta voi myödä tanskalaista juustoa pirkka nimellä suomalaisena ja tanskalaista sianlihaa suomalaisena! valinta on teidän! :'(
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: claassi
: 10.02.16 - klo:14:11
kyllä kannattaa ostaa tucano! muuten kysyppäs tarjous claas hockenheimin alue myyjältä! traktorpool sivuilta löydät yhteys tiedot! säästät noin 100 000 euroa + alv 0% kun ostat ohi tämän  vessapaperi pellen johtaman keskon! tekevät mielellään suomeen tarjouksen ! olen itsekin kysynyt ja päätynyt positiiviseen ratkaisuun! kun kesko yrittää kusettaa suomalaisia viljelijöitä -kusetetaan myö viljelijät vessapaperi pelleä! ;D
eihän noita päätä ja suolia tarvitse lähettää honkajoelle! ilmoitat vaan eläinrekisteriin että sudet varastivat jaloittellemassa olleen eläimen laitumelta! susia on nyt joka puolella suomea riittävästi! sinä hän et saa lähteä jäljestämään sutta ,koska sinulla ei ole suden kaato lupaa! ;D 8)
eilen tuo hannu kottonen julisti parantavansa maailman ja euroopan, sikalat kiinni silloin kun hän haluaa! oliko nyt niin että hannu pojan, kerttu ja muut kaverit ei oikein tykänneet,pitäisi alkaa pitämään sikaloita tyhjänä,vaikka on miljoonien euron velat hoidettavina sikaloista! kyllä tuon nokian kummitehtaan saappaan käyttö on perusteltua ,tuollaisen sammakko suisen johtajan ojentamiseen! minusta saman kumisaappaan kosketuksen saisi antaa tälle keskon vessapaperi pellelle ,mikko poijalle! ja tämä sok taavi heikkilä saisi kokea saman! ps noita johtajia on kyllä tarjolla pienemmäläkin palkalla! tähän asti ruuan halpuuttamisen on vaan maksaneet viljelijät ,eikä kauppa! toivotetaan hyviä tuuletus viikkoja noihin johtajien vaihto aikeisiin! 8)
Sivuja: [1] 2 3 ... 5