Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6

Viestit - maitoa

Tässä tulee vaan persnettoa... 2300 päivä maito, tähän pohjoisen maitotukilisä ja mehevä jälki tili :o
Nähtyä. Onko lelyn tuleminen heinäkoneissa saanut asiakkaita suomen olosuhteisiin... Vaan onko jokin euroopan hullutus noi koneet. Olivat aika näyttävästi vaan markkinoimassa. Kiinnostas kokemukset kyseisen virman tuotteista ja palvelusta... Itteäni kiinnosti paalain käärin yhdistelmä. Mahtaisko olla urakka hommiin. vaan saako sillä vain vahinkoa aikaseksi.
Jaaha mitähän noihin laitteisiin sanoisi. Mitä itse olen seurannut eri robottien käyttäjiä ja ns apulaitteista tulevia hyötyjä. Jotenki yleis kuva on että Lely tilalliset selviää vähemmällä värkkäämisellä ja karja terveempää ja tuottoisaa. VMS näitä erilleen vedettäviä vetimiä ja soluttajia. Erinäistä kikkailua että saadaan joka ikinen desi talteen: työllistävä vaikutus. Kun perus lypsy homma on hallussa ja navetan olosuhteet automaattilypsyyn tehdyt pärjää ilman lisävärkkejä. TÄMÄ on asia johon sokaistutaan lypsyrobotin tultua tilalle ja siitä se ongelma kierre yleensä sit alkaa!
Valtion tukemana Renkinä 31800 nettona ::)
Palaan asiaan, kun voitan seuraavan jättipotin lotosta :P :o
AnttiX Asennus on pieni kustannus jatkoa ajatellen... Miettisin vielä kerran 8)
Ja ainahan jos kovin omatoiminen niin kyseiset laitteet saa asennettua vaikka itse? ;)
Lämitin sauvat ovat kärähtäneet jos ei ole saanut venttiilijumin vuoksi tavaraa pösilöön?! :o
Toivottavasti antavat vain rohkaisevaa viestiä ulospäin...
Näitä on suunnitteilla jo useampia 2-4 vuoden sisällä löytyy jo useampi tämmönen yksikkö ;)
onko jollain kokemusta jcb ruuvaamiseen. Hydrauliikka tarvis kierroksi lisää?! Loppuu voima rehupihteissä apetta lastatessa.
Maatalous kaupan suunta? Onko kesko ja s-ryhmä jäämässä jalkoihin? Mitäs olette mieltä...
Arla laski luomulisää viimeksi syyskuussa ja sitä ennen toukokuussa.
Mitä tekee valio? ;)
*Luomumeijerin tuotanto Juvalla uhkaa ehtyä, kun juvalaiset ovat päättyneet napit vastakkain Valion kanssa. Valio on päättänyt lopettaa luomumaidon myynnin Juvan Luomu Oy:lle elokuun lopussa. Valio lopettaa myös tuotteiden oston Juvalta.

Luomutuotannon päättyminen olisi surullinen juttu, mutta ainakin Valio näyttää päätöksensä tehneen. Yhtiö ei hallituksessaan siunatusta ratkaisusta hevin peräänny.*

Onko tämä valion luomu strategiaa?
 ::)
Suunnittelijapa vetää kaikkia nenästä ja laskee et toi kestää juuri laitetakuun yli ja sit napsahtaa... ::) On siinä isännällä tekemistä :)
Sivuja: [1] 2 3 ... 6