Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 125

Viestit - Guarter

Vapaa sana / Surkee tämä uusi näkymä
: 28.02.19 - klo:13:41
Tämmöiseksi tämä agro muuttu?Sekava ja surkee. Tuskinpa tulee usein käytyä, moro!
Hyvä keskustelu, totta! Parantakaa itse itsenne, määkin yritän.

Siis ihan muusta kuin c-alue syndroomasta  ;D
Vapaa sana / Vs: Vihreät maakunnissa ?
: 25.02.19 - klo:21:09
Vihreä on väärä nimi tuolle puolueelle, maaseutu on vihreää  ::) tietenkin kaupungissakin on vihreää puistoissa, siis sopiva nimi olisi Puisto puolue.

Tuulivoimaa, aurinkosähköä, puhdasta ruokaa halvalla kaikille, töitä, aarnimetsiä, susia, kasvisruokaa, hyvä halpa koulutus kaikille. Näillä on Sampo  ;D Se Sampo on maaseutu.

Ratkaisuksi tarjotaan, otetaan niiltä, joilla vähän on ja annetaan niille, joilla paljon on. Paljon jo kaikkea, myös velkaa. Suurennetaan, tehostetaan, että voidaan ottaa lisää velkaa, että voidaan edelleen polkea hintoja kaupan toimesta.

Lisärahaa maatalous sektorille ei tule siten, että jaetaan rahoja uudelleen. Rahaa pitää tulla ulkopuolelta eli kakku pitää jakaa uusiksi. Tähän sitä ratkaisua ei vain tule. Keskustellaan vielä lisää ja sitten vielä pikkuisen lisää, keskustellaan niin, että perslihakset surkastuu.
Vapaa sana / Vs: Simmut
: 22.02.19 - klo:08:32
Kuusamon juustot ovat hyviä, njam!
Vapaa sana / Vs: Al - Arabia - kanava
: 15.01.19 - klo:18:27
https://helsinginuutiset.fi/artikkeli/318498-naiden-kaunotarten-kuvilla-suomesta-kerrotaan-turvapaikanhakijoille

Kaiken tämän saa, eikä tarvitse edes kuolla martyyrinä sodassa.

Mikä suomalaisia vaivaa? Ne lyö ihteensä lekalla ohtaan jos käsketään ja vielä toisenkin kerran.

Eetun silmä on auennut, mutta kun sillä ei näe mitään, kun se on siellä kissan hännän alla  ;D
Ravinto on lääkettä! C-vitamiini parantaa keripukin ja seleeni lihasrappeuman.
Heikkilän setä on oikeassa ja totta, setä on ärsyttävä tyyppi, ehkä turhautumisen vuoksi tai sitten ihan luonnostaan.

Tämä nyt kanssa oli ihan huippu, mitä nuoret lääkäri opiskelijat tempaisi, että lääketiede olisi ainoaa oikeaa ja sallittua hoitoa. Tiede kun ei ole automaatio totuus, tiede on näyttöä sen hetkisen tutkimuksen valossa (tulokset, näyttö voi muuttua, tieto lisääntyy ja/tai rahakin tuloksiin vaikuttaa, kuten on nähty ja riippuu kuka tulkitsee, lasi on puoliksi täysi tai puoliksi tyhjä).

Esimerkki, punainen liha on haitallista? Ei ole, jalosteet ovat, tutkimuksen mukaan. Eli se mitä lisätään lihaan on haitallista.

Ja joka tapauksessa se mitä syömme ja miten itseämme lääkitsemme on omalla vastuullamme ja valintamme. Tässä välissä vedotaan, pitääkö yhteiskunnan maksaa jos esim. rokotteista kieltäytyvä sairastuu? No? Pitääkö maksaa bonusta, jos itsehoidoilla on pysynyt terveenä (= moninkertainen säästö yhteiskunnalle)?

Viimeisimmän Tiede-lehden otsikko, olisiko vitamiineista lääkkeeksi? Niinpä? Toiset tarvitsevat tieteen vakuutuksen, toiset eivät (ne hölmöt uskovaiset  ;D ).

Tiede on hyvästä, mutta tieteen ei tule olla kiristyssilmukka ihmisten kaulaan ja tyrannian välikappale, kuten lääketiede/lääketeollisuus haluaa olla.
Kauppa, S-KAUPPA, ottaa yli neljä euroa/munakilo, tai viisi!!!  :o oli nääs kaupassa yli 7euroo/ Kilo.
Herättää suuria ajatuksia, sais pukee keltaiset liivit päälle puolustaessaan kananpojan kasvattajia  ::)

Luomun kysyntä on kovaa, joka kauppareissu jotkin luomu hyllyt tyhjänä.

Lidlissä muuten kotimaiset luomu munat 4 euroo ja rapiat ja siinä on jaettavaa riittävästi.
Hyllyt tyhjinä?? Eikö kannattaisi harkita tuotantoa, jos todella saisi tuollaisia markkinahintoja. Luomu pyörisi omillaan, ilman tukia ja olisi samalla huippukannattavaa. Miksi yhtälö ei toimi?

Nyt olet ajatuksen huipulla. Niin, miksi yhtälö ei toimi? Miten on mahdollista, että kauppa ryöstöhinnoittelee (saa ryöstöhinnoitella)ruokaa, erityisesti luomuruokaa?

-Sitä ruokaselvitystä odotellessa  ::)-

Lainsäädännöllisesti olisi oikein, näin ympäristön, mehiläisten ja kukkasten säilyttämisen hengessä, säätää asetus KAUPOILLE, ettei luomutuotteista saa ottaa SUUREMPAA KATETTA kuin tavanomaisesti tuotetusta vastaavasta tuotteesta. Luomutuotteiden menekistä huolehtiminen siirtyisi siten tuottajalle, eli he hinnoittelevat tuotteet (kate siirtyisi tuotantoportaaseen paremmin). Nykyinen systeemi ei toimi, eikä ole oikeudenmukainen. Ja toki tukimäärää voisi jatkossa alentaa. Häviäjä olisi kauppa, voittajia tuottaja ja kuluttaja (kohtuullisemmalla hintatasolla ja tukien vähenemisellä, huom. sama hinnoittelu kaikissa luomutuotteissa = valveutunutta kuluttajaa käytetään hyväksi).
Kauppa, S-KAUPPA, ottaa yli neljä euroa/munakilo, tai viisi!!!  :o oli nääs kaupassa yli 7euroo/ Kilo.
Herättää suuria ajatuksia, sais pukee keltaiset liivit päälle puolustaessaan kananpojan kasvattajia  ::)

Luomun kysyntä on kovaa, joka kauppareissu jotkin luomu hyllyt tyhjänä.

Lidlissä muuten kotimaiset luomu munat 4 euroo ja rapiat ja siinä on jaettavaa riittävästi.
Noista Azorien karjakoiria pennuista (vai tulevista pennuista?) oli aika vasta ilmoitus Maaseutulaisessa. Harvinaisia ovat ja hienoja!
Vapaa sana / Vs: Rokote tyhmyyteen
: 04.12.18 - klo:10:19
https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=7626&i=MSD_M-M-RVAXPRO

Tuosta voi alkaa tavaamaan, rokotuspäätöksessä ei ole mistään pikkujutusta kysymys! Että pikkusen pienemmillä otsikoilla voitaisiin uutisoida ja varsinkin syyllistää vanhempia, jotka päätyvät rokottamattomuuteen. Huom. haitoista alkaa oikeustaistelu, joka on täysin kohtuutonta, näille luottavaisille vanhemmille.

Täytyisihän tämä teksti, haittavaikutukset, lukea lääkärin ääneen vanhemmille ennen rokotusta ja sen jälkeen vasta vakuutella, ettei haittoja ole ja miten hyödyllistä on rokottaa, eikö niin??

Huom. hyönteisten pistojenkin haittavaikutukset voivat ilmetä vasta vuosien kuluttua, kuis näin? Ja rokotteiden ei?? Tyhmyys? Mitä se on?
Vapaa sana / Vs: Rokote tyhmyyteen
: 03.12.18 - klo:09:12
Tuhkarokko rokotus on aiheuttanut kuolemia, tuhkarokko ei, vaan tuhkarokon jälkitaudit.

Onko oikein ajatella, kun rokotus tappaa enemmän kuin itse tuhkarokko (olikohan Britannia, tarkistan myöhemmin), että uhraus kannatti ja on ok?
Sivuja: [1] 2 3 ... 125