Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 37

Viestit - paalipoika

Meillä vedettiin aikanaan DB 1210 väderstad 4,5 metristä äestä, taavetissa oli 72 heppaa. Ei se kovaa mennyt, mutta eihän äkeellä kuulukkaan mennä kovaa, vaan tehdä tasainen kylvöalusta, nyt vedetään 805 valmetilla samaa äestä ja menee oikein hyvin. Takapotkulla oli ylämäessä kääntyminen kaikkein haastavinta. Kun ei ole varpajyriä, niin vauhtiakaan ei tartte olla paljoa.
Onko joku muukin lukitus ratilla kuin mutteri? Ei liiku mihinkään lyömällä, repimällä taikka kaksi jalkaisella ulosvetäjällä rattia rikkomatta.
Ei naksahda. Tällä on 9800 mittarissa ja jonkun verran kuormaus hommaa. Onko oikea ja vasen kätinen vipu sama, ei kai?
Ei tule nuolta, ei koodeja, ulosoton kuva vilkahtaa
Elikkä Valtra  8050 hi-tech lakkasi liikkumasta eteen päin kerta laakista, ilman varoittamista. Pakki toimii kyllä. Onkos ideoita mikä ois vikana?
Mitä muita kanavia on hankkia Jeantilin lantavaunuun osia kuin Kjelmann? Meni pohjakuljetin mykkyrään todennäköisesti väärään suuntaan pyöriessään.
Kaikkein järkevin, helpoin, halvin ja nopein ratkaisu on: unohdat koko muokkauksen, kylvön ja koneet. Aitaat se pellon niille lampaille laitumeksi. Aikaa myöten siitä tulee kaunis pelto kun lampaat ovat hyvin kaikki ruokaisia. Juolavehnä joka tapauksessa valtaa sen kylvöksen. Toki jos tarkoitus on päästä puuhailemaan, niin tämä on todella huonoratkaisu
Mulla oli hetken joku Multivan äes, ei kauaa. Uuden äkeen ostin ensimmäisellä 100 hehtaarilta meni eka piikki ja sen jälkeen joka äestyspäivä. Sitä ennen oli Väderstad 15 vuotta ja nyt taas jo 7 vuotta. Näistä ruotsalaisista ei ole mennyt yhtään piikkiä, kärkiä kylläkin. Multivaan ei tarvinnut vaihtaa erikseen kärkiä kun piikin mukana sai uuden😃😃😃
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 09.04.19 - klo:10:06
Kyllähän johtoryhmäläisille osalle tuli verokortti käteen ja osa siirrettiin muihin tehtäviin
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: quicke
: 09.04.19 - klo:10:03
Vila kiinnikkeessä on 30mm tapit, ei väänny. Kunta 500 on 50mm tapit. Sillä antaa jo kauha periksi ennen kuin tappi vääntyy. Euron tapit on noihin verrattuna ihan naurettavat. Euron yläkorvake on kyllä parempi kuin vilassa.
Mitä huonoa siinä kippihäkissä on? Siis kerran olen nähnyt kun sorkanhoitaja työskentelee, hoidettiin yhden astutussonnin sorkat silloin oli kippihäkki. Oli näppärän näköistä. Itse olen pulttipyssyn kannalla jos emolla on sorkkien hoidon tarvetta, vaiva kun periytyy hyvin.
Ja jos öljyn on extra maxsissa niin äkkiä
on kesällä liian kuumat öljyt, jäähdytys teho on pienempi silloin kun normaalilla tai vähän pienemmällä määrällä
Tarkoitus hankkia mökille ilmalämpöpumppu? Mitäs pitäisi huomioida? Laadukas kone ja asennus sekä hinta. Mutta mistä laatu koostuu?
Vapaa sana / Vs: Toimiiko ?
: 27.02.19 - klo:20:42
Paska! Kovin sekava käytettävä ainakin kännykällä. Mainokset hanurista. Tuskin suurinta osaa käyttäjistä haittasi se aataminaikainen versio, kun ei taideta muutenkaan kulkea kehityksen huipulla kun täällä notkutaan
Hakusessa etukuormaimeen lantatalikko, ennen kaikkea hyvä ja kestävä. Noin 2,2-2,5 metriä leveä varustettuna yläkouralla. Kuormataan kestokuivike pohjaa ja pellolla sitten patterista. Kuormaimena city- Valtra, nostotehoa siinä on noin 3500kg.
Sivuja: [1] 2 3 ... 37