Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 372

Viestit - zetor8045

Ei oo viritysten kanssa ollut ongelmia vaan lähinnä päinvastoin.. Saatu päästölaitteet lopullisesti kuntoon ja kone kulkemaan pirteämmin :)  Maksimitehoja ei ole edes yritetty hakea.
On. Mallilla ei väliä. 3 sarjaan tuli päivityksiä , niissäkin  kaikissa teholuokissa sama voimansiirto. T4 voimansiirto on huomattavasti vahvempi.
Huoltomiehen mukaan T4 loota on myös helpompi purkaa jos sattuu hajoamaan.
Ei kaivinkoneen normaali telappukaan kovin hyvin pidä liukkaassa savessa jos vetää joutuu.. Joku D11 pillari oli hyvä kone kyntöön 😄 
Ei näytä ainakaan vielä nelivetotraktori olevan. Tiukassa paikassa ei pyörinyt kuin toinen etupyörä tyhjän päällä.
taitaa nykypäivän  ainoat nelivetoiset olla itäblokin koneita jollei sitten levylukoilla ota länsikoneeseen etuaksilaa :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Deutsit on aina pienemmät hammaslukolla ja isommat levylukolla.. Ei niitä erikseen kuulu ruksia.
Nykyaikaiset maalämpösysteemit taitavat usein mahtua OK-taloon johonkin sopivaan paikkaan - hakepannu harvemmin. Eli lämpökanaalia tuskin tarvitaan eikä hakevarastoakaan.

Kaverin maalämpöpaketti muistuttaa aika lailla kaappimallin pakastinta ja taitaa asua jossain kodinhoitohuoneessa tms. Putkimies kyllä mainitsi että tuollaiset kompaktit, integroidut paketit ovat kamalia huoltaa jos sinne tarvitsee vaikka jokin osa vaihtaa. Lattiatilaa se vie varmaan noin neliömetrin. Varaaja oli kai ennestäänkin.
Jaakääppipakastimen kokoisia ne oli 1980 luvullakin.. Toki jos haluu ison varaajan niin kyllähän se tilaa aina vie 😅

Olen nähnyt toisenlaisenkin rakennelman - siinä kompura oli latttialla ihan erikseen omalla jalustallaan ja putkia oli vedetty ihan kylmäkoneasentajan toimesta ympäriinsä. Oliko peräti erillisellä moottorilla ollut kompura..? En muista enää tarkkaan, mutta jotenkin sellainen osista paikanpäälle rakennettu kokonaisuus kuitenkin. Ruokittiinkohan sillä kahta rakennusta, mahdollisesti, ehkä se oli tavallista isompi laitos sitten.
80-luvulta sekin oli... ilmeisesti toimi hyvinkin pitkään, ellei vieläkin. En tiedä kun talon omistaja on vaihtunut eikä sitten ole juttua aiheesta ollut.

Isot kylmäyksiköt ovat melkoisia laitoksia. Esim tuollainen ruuvikompura ammoniakkikäytöllä, 400 kW / 1,1 MW :

http://tinyurl.com/j4esusw
Nii saahan sen koneen ilman varaajaakin joten se on sellaisen matalan jääkaapin kokoinen. Just naapuriin pistettiin viime vuonna semmonen 12kw kone ilman varaajaa ja viereen tuli 2,5kuution eristetty varaaja jossa on lämminvesikierukka sisällä.. Puupannu jäi sähkökatkojen/roskanpolttoon..
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Direct
: 28.10.16 - klo:09:01
Toi takuuaika on sitten kumma juttu.

Toisesta asiakkaasta: On ykkösjuttu, että vaikka omavastuut kasvaa niin takana kalliita remontteja, jotka menis tähän lisätakuuseen. Vaikka jotakin omavastuita on?


Toinen mielipide: Jotain noissa pitää olla vialla kun takuulla paikataan?
Onko KIA viallinen kun takuu on 7 vuotta nyt järki käteen salesman.
KIA sitoo takuullaan asiakkaat kalliiseen merkkihuoltoon, eikä kelpaa ihan minkä tahansa firman huoltoleimat.
300€ 20tkm välein ei oo paha hinta 7 vuoden takuusta. Ja 10tkm saa kyllä itse vaihtaa öljyt. Kaveri just valitti kun käytti nissanin takuuhuollossa ja maksoi 600€ 😁
Milloin alkaa maasähkölämmöllä säästöjä tulemaan kun aikoinaan kerroin esimerkki tapauksen jossa maasähkölämmön investointi kustannukset olivat lähes 30 000 euro ja nyt on vuosi kulunut viime talvi lauha ,mutta sähköön meni rahaa 3000 euroa ?.

Ja nuosta sun lukemista on taas totta 40-prosenttia, niinku yleensä.

Ei hyvää päivää noita SAShan lukuja! Tosta sun esimerkistä kun silloin puhuttiin niin väitit että hakelämmitysjärjestelmän saa muutamalla tontulla. Ja niinkuin silloin joku valisti niin sillä muutamalla tontulla saa jonkun rännikourusta taivutellun kattilan ja polkupyöränketjusta tehdyn stokerin. Enää ei puutu kun hakesiilot, kanaalit ja kai toi kattila jonkun rakennuksen ympärilleen tarvitsee. Tohon 30 000€ maalämpösysteemiin kuuluu kaikki!

Eli onko edes 40% totta SASin luvuista taaskaan!
Tuohon 30 th ei kuulunut lämmönjako verkosto eli kanaali,putkisto pattereille eikä patterit.
Olihan tuo tiedossa että maasähkölämpö kuluttaa sähköä roimasti kun häntä opastin mutta ei halunnut kuunnella kun rahaa oli.8000 olisi uusinut pannun ja stokerin.Myös maasähkölämpö koneet vaativat tilaa tuollakin kaksi konetta ja varaaja eli entinen pannuhuone tuli täyteen.
On ihme käsitys että maasähkölämpö kojeet eivät vie tilaa eiväkä kanaalia eivätkä pattereita tai lattiaputkia.
Jos sun kaveri on tyhmä eikö osaa säätää laitetta ja maksoi vielä ylihintaa systeemistä niin sille minä en voi mitään..
Nykyaikaiset maalämpösysteemit taitavat usein mahtua OK-taloon johonkin sopivaan paikkaan - hakepannu harvemmin. Eli lämpökanaalia tuskin tarvitaan eikä hakevarastoakaan.

Kaverin maalämpöpaketti muistuttaa aika lailla kaappimallin pakastinta ja taitaa asua jossain kodinhoitohuoneessa tms. Putkimies kyllä mainitsi että tuollaiset kompaktit, integroidut paketit ovat kamalia huoltaa jos sinne tarvitsee vaikka jokin osa vaihtaa. Lattiatilaa se vie varmaan noin neliömetrin. Varaaja oli kai ennestäänkin.
Jaakääppipakastimen kokoisia ne oli 1980 luvullakin.. Toki jos haluu ison varaajan niin kyllähän se tilaa aina vie 😅
Eihän niiden arvo ole mihinkään kadonnut vaan ihmiset ovat liikenteessä muuten vaan välinpitämättömiä 😅
Multivoissa samat ongelmat.. Kyl pitää latviasta tai kauempaa kärryt hakea.
Kytkin, öljypumppu ja paljon uusia hiluja lootaan sekä nopeutus niin oli joku reilu 4000€ töineen muutamia vuosia sitten 8045 crystal zetkaan joka on siis sama kuin tuo finn-ursus..
Sain väliaika tietoja esimerkki tapauksesta josta aiemmin tuolla edellä kirjoitin.
Syyskuusta - Huhtikuuhun alkuun on sähköön mennyt 2500 euroa eli kovasti maasähkölämpö syö sähköä.
Nyt vielä koko kesä niin ei taida 3500 euroa riittää ja vielä tuonti sähköä.
Oli isäntä pettyneen oloinen ja tuumasi että olin oikeassa kun häntä varoittelin että ei ilmainen investointi eikä säästeliäs sähkössä. Investointi oli huikeat 27 000 euroa.
Se on ku laitetaan amatöörit asialle.. 
Noissa topdowneissa on vielä sellainen juttu että pienin on 2,6m ja toiseksi pienin 4m. 2,6m on niin olemattoman kapea että paripyörien kanssa tuskaista ajella ja toi 4m haukkaa varmaan äkkiä sen 250hv  :-\

Eniten houkuttaa noiden monikäyttöisyys. Jos vaikka kynnökseltä onnistuisi suoraan uuden nurmen kylvö biodrillillä, niin olisi se aika paljon tehokkaampaa kuin äestys 2-4x+kylvö+jyräys. Ja sitten tosiaan noi riistapellot ym. roiskittavat kerta-ajolla.

Koeajoonhan toi pitäis saada että näkis onko siitä oikeesti mihinkään.
3m kultivaattori ottaa jo sen 240hv.. Horschin 4m lautas/kultivaattori ottaa sen 400hv eikä ees viel liiku kunnolla jos syvään meinaa laittaa..
Cifarellin paras malli ollut jo vuosia käytössä noissa hiekoitussepelin harjauksissa käytössä.. Kätevä puhdistaa myös puimuria :D
On muuten aika julma vetään äestä :)
Pito on ihan tajuton mutta heppoja sais olla hiukan lisää :)
Tehoa saa sen ++600 pelkällä ohjelmalla 😅 
Sivuja: [1] 2 3 ... 372