Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 18

Viestit - msan

Itsellä nyt käytössä Lexmarkin mv-verkkolaser ja HP:n officejet wifi-monitoimilaite. Laserilla tulostetaan suuret määrät edullisuuden vuoksi. HP:llä taas pienempiä määriä väreillä. HP ei paljoa häviä nopeudessa ja mustekulutkin edelliseen Epsoniin nähden järkevällä tasolla. Täys väripaketti on luokkaa 150 euroa mutta sillä tulostaa noin 1500 sivua. HP:llä pystyy tulostamaan myös kännykän tiedostoja eli ei aina tarvitse konetta aukaista vaikka sähköpostin tulostukseen. HP:llä on myös oma sähköpostiosoite, johon lähetetyt tiedostot laite tulostaa automaattisesti, eli ei tarvitse olla saman wifiverkon yhteydessä.
Mulla on Soneran Multi-sim, jolla on sama puhelinnumero kahdessa puhelimessa. Toinen vähän kestävämpi on työkäytössä ja hienompi muulloin. Mukava liikkua kylillä kun puhelin ei haise paskalle. Muilta operaattoreilta ei ilmeisesti nykyisin tuollaista saa.

Itsellä Elisan multi-sim samasta syystä. Työpuhelimena paremmin haalarin taskuun sopiva ja parempi isommalla näytöllä muulloin. Nykyään ei enää multi-simiä saa, ei edes Telialta. Huono puoli Elisalla on, ettei tekstarit tule työpuhelimeen. Telian multi-simissä tekstarit tulee molempiin.
RC-vaihteiston kohdalla on joskus samaa ongelmaa. Huoltomies suositteli vaihteiston kalibroinnin yhteydessä "kalibroimaan" pakkoja ohjaavat karat. Normaali vaihteenvaihdossa karojen keloille annetaan virtaa vain hetken ajan. Jos välissä on jotain roskaa, kara ei menekään pohjaan vaan jää välille. Kalibroinnissa keloille syötetään virtaa pitemmän aikaa jolloin kara menee varmemmin pohjaan ja mahdollinen roska häipyy. On toiminut ainakin RC:n ensiapuna
Omassa M-sarjalaisessa oli sellainen naputtava metallinen ääni. Vika paikannettiin säätötilavuuspumppuun. Muistaakseni jokin osa oli kulunut sieltä säätöpuolelta.
onko tuo todella kympin vimonen?   milloin sitten lopahtaa 8?

Siis on viimeinen päivämäärä jolloin saa Windows-7 ja Windows-8 päivittää veloituksetta Windows kymppiin. Jatkosta ei sitten taida olla varmuutta kuinka Win-10 päivitykset jatkuvat, ovatko maksuttomia?

Käsittääkseni 10 on viimeinen windows-versio joka asennetaan perinteisellä tavalla. Tulevaisuudessa järjestelmä toimii päivitystyyppisesti ja muuttuu lisenssipohjaiseksi eli joutuu vuosittain maksamaan lisenssimaksun.
Ei taida kalibrointi auttaa, kun alueet vaihtuu mekaanisesti, ei pakoilla kuten PC:ssä. Liekkö kuin vanhat öljyt perässä? Ne vaihtamalla vois näkyä, että onko tarvista katkaisuhoitoon.
Jokunen kerta kertonu kuinka tarkka rauch mds on,ilman elektroniikaa. Netistä säädöt, se määrä mitä tarvii ja tasasta tuli.

Tuon lauseen voi allekirjoittaa vaikka joskus vaakan pois jättäminen on harmittanut. Mutta parikymmentä vuotta levitetty ilman anturihäiriöitä :D
on se aika outo ilmiö kun nyt tänä vuonna on tullut vastaan mooonta merkkiä ja mallia joissa nuo elektroniset järjestelmät alkannu vihoitella.                     vuosia hyvin toiminu vortin mark 3:sen mittaristo temppuilee ja nyykkäri voorti polttaa sulakkkeita kuin leipää mittareilla.   kiva ehtiä vikaa kun ei mitään hajuakaan mistä moinen.   korjaajallakaan.
Tuo Voortin mittarivika on tyyppisellainen. Kahden piirilevyn väliset hyppylangat irtoavat juotoksistaan ja discovalot alkavat välkkyä. Kolvi kouraan ja tinaa johdot takaisin niin loppuu vilkkumiset
Itse vaihdoin Ylön(Junkkarin) kärryyn järeämmän ketjun. Tahtoo vain olla että "sulake" löytyy sitten muualta. Rakenne on vähän turhan kevyt hankalammalle tavaralle ja virittely ei johda haluttuun tulokseen.
Nivelristikoista lähtisin vikaa hakemaan. Laajakulmanivelessä toinen ristikko paskana epäilisin. Kannattaa korjata ennenkuin särkee enempi
Samsungin Xcover voisi olla vaihtoehto muuten mutta ainakin kahden ensimmäisen version ongelmana on ollut ajan mittaan täysin riittämätön muisti. Laitteet vain menevät täysin tukkoon ettei auta kuin täys resetointi ja sekin vain hetkeksi. Uusi kolmas versio on tulossa, toivoa saa että nämä ongelmat olisi saatu poistettua. Itsellä vaihtui Xcover Motorolan Moto G-malliin ja on huomattavasti parempi puhelin. Mikrobitin vertailussa pärjäsi hyvin ja sen perusteella ostin. Kamera ei tässä kyllä ole kummoinen mutta parempi kuin xcoverissa. Samsungin puhelimiahan rasittaa androidin päälle asennettu helvetin raskas käyttöliittymä, joka vie turhan paljon tehoa( ja akkua).
mutta kun kattelee noita dokumentteja töllöstä niin tuleepa mieleen että onko kustannukset tuolla euroopassa ihan samaa tasoa kuin meillä?   epäilen, kun kattoo esim. noita irkkujen navettoja, ei pahemmin tartte kyllä suunnittelua ja ympäristöönkään ei satsata satasia asvalttikenttiin, kulkuväylät nyt on asvaltilla mutta sitten lantalat katotta ja edustat mulloksella  jne...
Irkuilla perustuu laajaperäiseen laitumeen perustuvaan tuotantoon, eikä siellä tuotostaso ole kauhean korkea.
Kannataisi yleisesti Suomessa keskittyä muiden kadehtimisen sijaan kehittämään omaa tuotantoa kannattavaksi.
Irlannin kilpailukyky ei perustu suuriin tuloihin vaan pieniin menoihin. Joulu-tammikuussa lehmät on ummessa ja helmikuussa poikimakauden alkaessa alkaa myös laidunkausi. Ja kun raiheinänurmien uusimisväli on 25-30 vuotta niin kustannukset pysyy tehokkaasti kurissa. Saa siinä suomalainen maidontuottaja kilpailla kalliiden kustannusten kanssa.
Itse hankin aina komponentit ja kassan itse. Saa parhaan hinta/laatu-suhteen koneen. Markettimikroissa on vakiona kaikenlaista ylimääräistä tauhkaa että on jo valmiiksi hitaampi. SSD antaa mukavasti potkua käynnistykseen ja muutenkin eivätkä ole enään niin hinnankiroissa. Wintoosan 8-versio toimii jo kohtuullisesti mutta win 7 on vielä hyvä vaihtoehto, jos sellaisen suostuvat vielä myymään. Intelin i5-prosessori on minimivaatimus, jos meinaa sen 5 vuotta vähintään pärjätä
Itse olen harkinnut jonkun tälläisen windows pohjaisen tabletti-kannettava yhdistelmän hankkimista. Läppäri on monesti turhan kookas ottaa mukaan ja webbisurffailu menisi ilman näppäimistöäkin. Tarvittaessa sen saisi sitten kiinni mikäli tarvisi tehdä enemmän jotain kirjallisia juttuja. Mikäli jollakulla on kokemusta näistä niin mielellään kuulisin lisää.

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/23845/dtxhf/Asus-Transformer-Book-T200TA-11-6-Touch-Atom-Z3775-2Gt-64Gt

Rouvalla HP:n pikkuläppäri, josta saa näytön irroitettua tabletiksi. Näppärä kokouskäytössä kun voi kirjoittaa pöytäkirjan suoraan ja tulostella kun kotiutuu. Mutta windows on muuten vähän turhan raskas pikkukoneen raudalle. On meillä sitten myös Samsungin tabletti joka pyörii huomattavasti paremmin mutta kirjoittaminen kosketusnäytöllä ei ole yhtä helppoa kuin "oikealla" näppäimistöllä. Virrankulutukseltaan oikea tabletti kyllä hakkaa windows-läppärin selvästi. Tuon HP:n etu on kyllä sitten yhteensopivuus usb-laitteiden kanssa
Onko se betonissa säästetty raha sen vitutuksen arvoista, mitä sen kuormalavan kiskominen pehmeällä aiheuttaa?
Sivuja: [1] 2 3 ... 18