Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 201

Viestit - mooses

isevarmerista nyt ei ole ainakan asiakaspalvelijaksi, paree kun pysyy siinälehden varhaisjakelussa niin ei tarvi tavata ihmisiä.

eevvppeee kusitolopaksi takksi asemalle Sano mitäsanot Naorattaa  ;) ;) ;)
Vapaa sana / Vs: webbari on mooses
: 05.12.22 - klo:10:35
on tuo moosu taas aikaseen ollut vanittamassa 2.06 on ollut tänne kirjautuneena. Hienoa kun olen näin ihailtu. Moosu ei saa öitään nukuttua kun pitää minua vanittaa.

Kyllä se eevvppeetä vitu  taa tua mooses Nouse sinäki amusella ylös niin kun mooses tekkee Tuallaanen vareksen pelätti mikksi sinuva kukkaa ihhaelis Vanitaha jatkossaki tuata moosesta Ee se tietysti sinun pakko oo vaan ethän moosests  vanittamattakkaa voe olla  Sano mitä sanot Naorattaa ;) ;) ;) ;)
Vapaa sana / Vs: Seuraava hallitus
: 04.12.22 - klo:18:40
En ymmärrä tätä kepun haukkumista, uusi luonnonsuojelulaki mahdollistaa korvauksettaman suojelun, sen että metsiä otetaan korvauksettomaan pakkosuojeluun, ja sitä kepu vastustaa, ilmeisesti teille kepun haukkujille asia on yhdentekevä, no mun puolestani voitte Ohisalolle  lahjoittaa ilmaiseksi metsänne.

Jos niissä pykälissä oli joku ongelma, ne olisi voinut korjata fiksumminkin, kuin puukottamalla hallituskumppaneita selkään.  Ja jostain syystä ne tupakkiaskin kanteen tehdyt laskelmat on jo heitetty roskiin.


 Jos tätillä oes munat niin sehän oes sillon setä Sano mitä sanot Naorattaa
Vapaa sana / Vs: Raakaöljyn hinta
: 04.12.22 - klo:18:26
ja sit eivä myy niille jokka katto käyttää.   alkaa vihreäsiirto oikein kunnolla..   mutta katotaan kuin pensanhinta reakoi..    nousoo mut kui paljon.


Luoja tietää vaen ee sitä sano  mitä polttoaeneet tulevaesuuvessa makssaa Sanokaa mitä sanotta Naorattaa 
Vapaa sana / Vs: Kristilliset+Timo Soini.
: 04.12.22 - klo:16:34
Kun musti pyssyy erillään politiikan käsittelystä niin kaekki on sillon ihan hyin Vaan päästää tuallaanen musti jiohonki kohonki puolluvesseen päättäjäki niin vitu k ishan se sillon kaekki mennee Sanokaa  mitä sanotta  Naorattaa ;) ;) ;) ;)

Musti  sopisi hyvin Kokoomuksen puheenjohtajaksi. Vaan tualla mooseksella on miljoonan euron pääomatulot, hän ee oo  Trumpin kannattaja  eekä tykkää Kokoomuksen Nato-kouhotuksesta . Mustihan  haukkuu Unkarin valtapuolue Fideziä ja niskoittelee Turkille, jotta Nato-jäsenyyttä ei ratifioitaisi noissa maissa. :Musti on naton vareksenpelätti ryssän pelottelluun tuanne itärajalle  ;) ;) ;) ;)
Vapaa sana / Vs: Raakaöljyn hinta
: 03.12.22 - klo:22:25
Täytyyki ens viikol kysästä teppoilta hintaa, ollut halvin kun hintoja seuraillut.

Vi.t.t.u ei sitä lukoilia kannata ostaa vaikka halvinta oliskin.


Jos et lukkoilja saakkaa ostaa niin ryssän ölijyähän se on jatkossaki tua muittenki virmojen ölijy Muilla kun ee oo sitä ölijyvä eoroopassakun ryssällä Mutkan kaottase ryssän ölijy tullee jatkossaki tankkeihin Kun sitä kierrätettään vähän niin sei sitte mukamas ennää haese ryssälle Samasta reijästä se kuitenki jatkosaki tullee Otahan lypssikki asijoesta selevää ennen kun kovinn uhoot Usko huvikses Sano mitä sanot Naorattaa
Onhan se kepuloiselle kamalaa, hallittu alasajo, kepu tappoi heti.
Yrittäjä peruskepulle kirosana.
[
Kyllä oot polonen räpistelijäSano mitä sanot Naorattaa


Mutta koska taloutta on vaikea puskea kasvuun julkista velkaa väkisin leikkaamalla, ehkä olisi parempi yrittää hillitä velkaantumista taloutta kasvattamalla."

Lähde : http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009075642.html 8)
http://www.youtube.com/watch?v=IwtTEPd20I8
Mikä on kun ei taidot riitä ?

Se on jurrikin tua kun eeuu ohjaelee suommen sätky ukkoja ja teettää lissää yhteistä velekaa Sanokaaa mitä sanotta Naorattaa
Sinipunaa pukkaa, ja voi sitä ulinaa ja peppukipua mitä siitä perskepujen suunnalta seuraakaan. ;D

Perrsse kepumitäs se pittää sisällään Sano mitä Sanot Naorattaa  ;) ;) ;) ;)
 
Apinas polonen se on tua
mot.  ;Varssinaenen perrssekepu
Sano mitä sanot Naorattaa  ;) ;) ;) ;)

säälittää tuo eevvppeen  osa, ei ole kivaa eevvppllä tänä päivänä. Mut jatkakoot valitsemalla an tiellä, se on kurainen ja kuoppainen, eikä johda mihinkään.Evp surkija räpistelijä Ee ummarra edes mitä vahavemmat vaattii Sano mitäSanot Naorattaa ;) ;) ;) ;)
Vapaa sana / Vs: Lawrovin paita.
: 28.11.22 - klo:09:24
Lawrov vetäisi paitan päällensä Balilla. Hieno paita. Simokin haluaa tommosen. Kyllähän Simo tietää miksi Lawrov tykkäsi Pekkaa kätellä ja halasivatkin metian näkemättä. Hieno mies tuo Lawrov.

Se on ua lavvrrov aena lavrroy Sanokaa mitä sanottaNaorattaa
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009227082.html

Ainakin jos pyrkii presidentiksi, pitäisi  kouhottajilla vaikea asia, jos pitäisi myöskin vikaa komoomustasta kouhottajasta  itsestä löytää.Sano mitä sanot Naorattaa
[
mutta miksi persujen pitäis maatalous pelastaa?     eihän muutkaan sitä tee..

Jospa kalastelevat ääniä, kuten kokoomustia on tehnyt vuosikymmeniä.
Toteuttavat kokoomustan  linjaa, vaalien väli voidaan unohtaa ja kaupan päälle kuseskella kokoomustien silmille.
Vapaa sana / Vs: Hyvä Ukraina
: 27.11.22 - klo:20:18Sanoppas kommunisti mitäs  hyvvää tuassa limktyksessäs on ukuraenalle Sano mitäsanot Naorattaa
Ryssä palaa kotiinsa Ukrainasta "tuliaisten" kanssa.

Vaen tua musti polionen se näkkee ryssän kaekessa mikä akrossa  liikkuu Musti on naton variksenpelätti joka pelottellee itärajalla ryssää Sano mitä sanot Naorattaa
Vapaa sana / Vs: saamelaislaki
: 27.11.22 - klo:05:40
Hesarissa ainakin iso juttu miten saamelaiset ihmeissään kärnän itin kepuloiset olettavat edustavansa ikäänkuin olisivat saamelais

Ukkopolonen ootko eres käönny ikinä lapissa
Sivuja: [1] 2 3 ... 201