Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 1154

Viestit - jeep

Vapaa sana / Vs: vaalit
: 07.02.23 - klo:22:53

Kokoomuksen ja persujen vaaliohjelma nojaa hyvin pitkälle juntan valmisteluun.

Suomalaiset on maailman onnellisinta kansaa. Vielä.
" Mitä sivistymättömämpi tai oppimattomampi lukijakunta ja kansa, sitä helpompi sitä on lööpeillä vedättää. Hölmöä ja omaa parastaan valvomatonta kansaa on helpompi    hallita ja valvoa. Kaikki vain tehdään."
                                       http://fi.wikipedia.org/wiki/Koulutuslupaus                                  http://www.is.fi/politiikka/art-2000009364463.html

 " Emme voi ratkaista ongelmia ajattelemalla samalla tavalla kuin silloin, kun loimme ne."
- Albert Einstein


                                                                   Sillähän ne Pisa - tulokset paranee kun äänestää kokoomuksen pääministeri puolueeksi. :)


Pelastakaa Suomen nautakarjatalous! Päättäjät.


mutta millä hinnalla tuota myytään?   ei kait pulkkina a´la valio?
http://fi.wiktionary.org/wiki/valio
http://www.youtube.com/watch?v=wYAmO4TcTQ4
Muualla maailmassa päättäjät osaa arvostaa, että sitä lihaa on saatavilla joka päivä ruokapöytään ja kansa saa nauttia hyvää ruokaa.

Suomessa on maailman onnellisimmat päättäjät

Vapaa sana / Pettuleipää päättäjille
: 06.02.23 - klo:17:44
http://yle.fi/a/3-6709997
Maistuisiko kansanedustajille? Suomalainen perinne.


Vai maistuisiko mielummin : http://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/10/25/kokeile-rakuunaemulsiota-pistouta-ja-ponzua-saat-pihvista-kolme-aivan Päättäjät, pidättekö te kansaa tyhmänä.
Vapaa sana / Vs: Kommentti
: 05.02.23 - klo:17:28
Vapaa sana / Ykkösdokumentti
: 05.02.23 - klo:17:14
Lääkkeitä terveille : http://www.youtube.com/watch?v=nM4WdU8syJ8" Lääketiede on edistynyt niin valtavasti, ettei terveitä ihmisiä oikeastaan enää ole."
- Aldous Huxley
http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009370635.html

Taas jälleen kerran Jan Hurrilta erinomainen kommentti!

Kaupunkien lähimetsät, niityt, kosteikot hävitetään ja raivataan  jotta vieraille saadaan rakentaa asuntoja. Suomen Kaupungeista yritetään tehdä massiivisia betoniviidakoita.
Ja tuo kaikki on vihreiden mielestä ilmastoystävällistä, Helsingin rannat on roskaisempia kuin koskaan,  se on sitä vastavuoroista vieraanvaraisuutta että omia jätöksiä ei tarvitse kerätä. Mikä on koto suomalaisen asema tänä päivänä täällä meidän isien ja ätien maassa, minä en tiedä, mutta ruusuiselta se ei näytä.
Nythän nuo ovat kolminkertaistamassa vieraiden määrää ja tietysti sitä  ilmaston muutosta vastaan. Kyllä se tuo ihmisten haaliminen ympäri maailmaa tänne Suomeen on sitten sitä ilmaston lämpenemistä vastaan, ja se ei sitten lisää vihreiden mielestä hiilijalanjälkeä. Kaupunkien lähimetsät ja karjatalous yms näyttää olevan Suomen vihreille se ympäristö rasite, mutta ne oikeat asiat jotka aiheuttavat ilmaston lämpenemistä, ne ovatkin sitten jees juttu vihreille. Näen Suomessa kaiken tuon ilmastovouhotuksen, niiden kaikkien p askantärkeiden ihmisten keinona alistaa Suomen kansaa omaa järkeä/tahtoa vailla oleviksi idiooteiksi.


Tiedätte että enemmistö kansasta haluaa syödä naudan, sian lihaa ja siipikarjaa joka päivä. Liha on se ykkös raaka aine ja kasvikset/juurekset on hyvä lisuke. Maito ja juustot on myös ruokapöydän vakio. Suomen päästö vaikutukset ilmastonmuutokseen on olematon.

Olematon määrä Suomalaisia, sekö saa sanella kuinka paljon Suomalainen saa syödä lihaa? Dystopia." Miksi Suomen hallituksella pitäisi olla minkäänlaista tavoitteita kansalaisten lihansyönnin suhteen? Aletaan mennä jo varsin henkilökohtaisiin asioihin."
- KeskiUusimaa

Kommentin lähde : http://yle.fi/a/74-20016129

Olen täysin samaa mieltä kommentoijan kanssa.Suomi etenee kovaa vauhtia multidystopiaan.

Jokaisen puolueen olisi rehellisyyden nimissä ilmoitettava selkeä kantansa ::) asian suhteen!Mihin h elvetin hulluuteen päätäjät on viemässä Suomea. Luuleeko Suomalaiset että esimerkiksi jenkit vähentää lihankulutusta, ei ikinä. Menkää Suomen päättäjät sanomaan jenkeille että vähentäkää lihansyöntiä, vai eikö sitä uskalleta ? Pitääkö Suomen olla kaikessa dorkamaisessa päätöksenteossa, muulle maailmalle mallioppilas. Muuten, koiratkin on lihansyöjiä.
Vapaa sana / Vs: Maailman paras koirarotu
: 03.02.23 - klo:20:10


The Dogs Of War : http://www.youtube.com/watch?v=qYfDb5oJ3ks

Hyvää viikonloppua.
Sivuja: [1] 2 3 ... 1154