Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - Höylä

Kuka selvittäisi maallikolle mitä palkkioita ja paljonko saa lihanaudoista, emolehmistä ym.

Maallikolle aikamoinen sekamelska koko lihanautojen tukijärjestelmä. Kiitokset jo etukäteen jos joku viitsii selvittää.
Merkillistä että tulos yli kaksinkertaistuu mutta osuuspääoman korot pysyvät ennallaan. Perusosuudet 6 % ja lisäosuuspääoma 5 %.
Taitaa se S-ryhmästä tullut Taavi halpuuttaa täälläkin. Missä ovat hallituksen metsänomistajajäsenet?
Perustetaan Prismoja Venäjälle jotka sitten lakkautetaan. Suomessa tuottajia kuritetaan kuin vierasta sikaa. Näyttöjen perusteella Taavi on hallitukseen valittu ettei omistajat ja puuntuottajat saisi liikaa hyötyä.
Metsätalous / Vs: Veroilmoitus.
: 07.03.22 - klo:06:03
Jos maksat alvia tms. liikaa niin kyllä se siellä säilyy. Verottaja käyttää rahoja sitä mukaa kun maksuja erääntyy.
Omenaa ja voit vuokrata puolet pelloista pois.

Maa-Artisokka luomuna, ei tarvitse vuosikausiin tehdä mitään, se leviää ja kasvaa itsekseen. Aloitus vaatii juurimukuloiden istuttelua, sinne tänne. Mahtava rikkaruoho, ja kasvaa korkeaksi, jopa 3 m. Voihan sitä myydäkin, jos viitsii.

-SS-
Mistä maa-artisokan mukuloita saa? 😂
Keskiviikkona näytti olevan webinaari Metsäliiton voitonjaosta.
Puolivuotta käynyt neuvotteluja tuulimylly-yhtiön kanssa ja siellä porukka vaihtunut. Nyt kun kolmas reaktori on viime yönä saatu käyntiin. Niin sellaisten viipperien tulo Suomeen vähenee, joten ei kannata niiden kanssa kauheesti otella. Jos luppaavat että rakentavat sun maille myllyn ja maksavat siitä 30 000- 50 000 Euroa kannattaa sun jatkaa neuvotteluja. Muuten pysy kaukana..Jokainen tuumylly joka nousee Suomen maalle nostaa tietyn porukan profiilia ja ne ovat ne jotka eivät pidä Suomalaista ruuantuotanto minään.
Niin ja per vuosi.
Kannattaa varmaan muodostaa Oy joka vuokraa alueen tuulivoimayhtiölle. Ettei joudu ainakaan itse maksamaan tuulivoimalan kierrätyskustannuksia.
Eevertti, lisääntyneiden yhteydenottojen mukaan ja perusteella puolustusvoimat olisi höllentämässö otettaan kaakossa.
Huonoa on se että rahat ovat kiinni pitkiä aikoja. Jos vuosi sitten olisi saanut osuuspääomissa olleet rahat käyttöön niin pörssissä olisi tehnyt 10 vuoden osuuskorot vuodessa. Helposti. Nyt ne olivat pienenevällä korolla osuuskunnan hyvänä.
Saa nähdä ottaisiko rahat pois jos vaikka pörssi romahtaisi uudelleen. 🤣
Uudella hallituksen jäsenellä sijoitukset Metsäliitossa 0 euroa. Mihin osuuskunta tarvitsee ulkopuolisia? Onko jäsenistö niin tyhmää vai huono itsetunto?
Minä olen tätä pyrkinyt noudattamaan. Ilmiö jonka perusteet pitäisi sisällyttää jo äitiyspakkaukseen...  ;D
Vrt osakesäästötili äitiyspakkaukseen.
Jos tavoitteena on saada verottaja häviämään niin myy vähemmän.
 ;D
Kaakkois - Suomi
Metsäliitto ehti ennen kilpalijoita päättämään investoinnista, ja kontrolloi nyt pohjoisen Suomen puumarkkinat.

Luuleeko joku edelleen että tämä on hintamielessä hyvä uutinen metsänomistajalle.
Tuo 66,5 euroa/m3 oli Metsäliiton tarjous.
"Jos esim ostetaan 1000 ha metsää 4000€/ha, sitten hakataan siitä 20 ha/v, josta voidaan saada 400 000€ tuloa eli 10% tuotto pääomalle."

Muuten hyvä mutta 4000 €/ha ei ole sellaista metsää myynnissä josta saadaan 400 000 € myyntitulot vuodessa vuosikymmenien ajan. Tuo 20 ha on esimerkissä ilmeisesti avohakkuuta ? 50 vuoden kierrollahan voisi avottaa 20 ha vuosittain jos metsän ikärakenne olisi tasainen mutta tulisiko tuo 400 000€ niistä 20 ha avoista? 20 000€/ha? Siinä ainakin laskelma mättää ja pahasti.

4000 €/ha voisi ostotilanteessa toteutua jossakin Kainuussa, ainakin 1000 ha kaupassa mutta:
" Jos ajatellaan uudistushakkuuta, joka on tavallaan metsän suurin sadonkorjuu ja tehdään 80–100-vuotiaassa metsässä. Voisin sanoa, että Kainuussa päätehakkuissa yhden hehtaarin tuotto on 8 000–9 000 euroa"
Sivuja: [1] 2