Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - Terhi135

Kiitos vastauksesta. Ymmärränkö siis oikein että pelkkiä tukioikeuksia ei voi pelkästään vuokrata? Eli olisimme pitäneet omistuksessa olevan pellon toimettomana ja vaan vuokranneet tukioikeudet. Näin jos peltoa joskus halutaan myydä, arvo säilyy? Entäs ennakkoperintä, olisiko tämä ollut yksi tapa pitää oikeudet ja pitääkö perijän viljellä ne pitääkseen?
Hei,

Sain juuri tietää että vanha isäni on myynyt peltonsa tukioikeudet pienellä summalla. Tukioikeuksiin liittyvä maa ei ole enää vuokralla eikä peltoa ole monista syistä tarkoitus vuokrata tai viljellä. Peltojen arvo on siis romahtanut nyt. Ostaja vakuutti isälleni että tukioikeudet menettää joka tapauksessa joten se kannattaa myydä. Itse en tiedä näistä asioista tarpeeksi mutta olen tutkinut asiaa ja oikeuksia olisi ilmeisesti voinut vuokrata joten niitä ei olisi menetetty. Osaako joku auttaa että onko näin? Kiitos!
Sivuja: [1]