Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 56

Viestit - Lemmy

Ei tuollaiseen Valluun sitten saisi sepitettyä jotain levynkappaletta, joka tukisi sen pultin toisen pään. Vaikka kuormaajan sovitteisiin integroituna.
Vapaa sana / Vs: Ihmisarvo
: 15.01.20 - klo:20:50
Ihme höpöttäjä. Onnekseni en ole filosofien kasvattama, ei voi olla kuin kiitollinen.
Vapaa sana / Vs: Huima biisi!
: 05.01.20 - klo:22:20
Vapaa sana / Vs: Agronet lopetetaan
: 04.01.20 - klo:23:18
"Jokisella on omat kana-aiheiset sivut, joilla on 13 000 seuraajaa. Nyt hän pelkää, että nekin poistetaan.
– Suoraan sanottuna pelottaa, häviävätkö nekin sivut, joihin olen nähnyt vaivaa ja aikaa todella laajalti."

Tuon takia tällaisille paskafoorumeille ei pitäisi kirjoittaa yhtään mitään. Sitä ihminen tuottaa sisältöä jollekin monikansalliselle yhtiölle, joka tienaa mainostuloja. Mutta kirjoittajalla ei ole mitään oikeusturvaa tai omaisuudensuojaa omiin tuotoksiinsa, vaan kaikki voidaan heittää rojukoppaan, jos huvittaa. Sama näiden kotisivuntarjoajien kanssa. Joku maksaa tilasta ja kirjoittaa sisältöä, joka saattaa jonkun kämmin tai sabotaasin takia mennä hukkaan. Sitten kun sisältöä on paljon, tilan tarjoaja voi kiristää hintaa mielensä mukaan, koska kirjoittaja menettää sisällön, jos ei suostu kiristykseen. Kaikki on koodattu silleen, ettei sisältöään saa itselleen turvaankaan. Kaikki tuotokset pitäisi olla itsellä siinä muodossa, että ne saa tarvittaessa ladattua uudestaan sopivaan paikkaan.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 04.01.20 - klo:22:49
Luken satoennustehan oli koko kesän ainakin 10 prossaa pienempi kuin mitä sittemmin toteutunut sato, vaikka monet vinkui ennustetta liian suureksi.
 
Ostaja tietää mitä ostaa ja myyjä tietää mitä myy :)
Ja kun joku tarvitsee viljaa, niin kai se silloin on siitä valmis maksamaankin. Ja jos se kerran sen viljan tarvitsee, niin kai se sitten vie sen samantien käyttöönsä. Sen takia en ymmärrä, että mikä tässä kauppatavassa olisi vanhanaikaista, vaikka kaikenlaista ihmeellistä sopparia on nykyään tapana tyrkyttää.
Siinä on kyllä  kunnon työmies ollut karkeine kourineen ohjaamassa, jos alta tuhannen tunnin on ratti noin kuluneessa kunnossa?
Vapaa sana / Vs: Huima biisi!
: 31.12.19 - klo:21:46
Eihän kukaan vaadi käyttämään viljelysuunnitteluohjelmaa. Ja jos sillä maailma mustenee, menee kiukuttelemaan vaikka jollekin, jolla edes on sellainen ohjelma.
Kasvintuotanto / Vs: Mitä peltoon 2020?
: 21.12.19 - klo:23:05
Kun jossain sanottiin, että herne pitäisi kylvää syvään. Niin voisko kylvää harvalla rivivälillä lannoitevantaiden kautta vai tuleeko siitä jotain haittaa?

Muuten tulisi kauraa, rehuohraa ja leipävehnää. Kuivaheinänurmea on myös. Rapsista taukoa nyt ainakin.
Vapaa sana / Vs: Valtun etuakselivamma
: 21.12.19 - klo:00:23
niin, monesti olen miettinyt jotta jos pitäisi  nimetä joku laite jota mahdollisimman paljon käytettän vastoin sen suunnitelleen insinöörin ajatuksia

Niin tuo etujousitus on kiinnitetty vastoin sen suunnitelleen insinöörin ajatuksia.

Maatalouden ykkösfoorumi????
Sivuja: [1] 2 3 ... 56