Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 34

Viestit - Moottoripolkupyörä Man

Vapaa sana / Vs: miljoona heikkotaitoista..
: tänään kello 12:09
Jaaha.

Vähän heikkotaitoisille nyt tietoa tiiviissä paketissa.

Digidigi on käytännössä ykkösiä ja nollia. Sähkössä se usein meinaa nollaa volttia tai viittä volttia. Voit rakentaa melkein mitä vaan käyttämällä loogisia portteja NOR tai NAND. Ei mennä tarkemmin em. asioihin, jotta asiat eivät muuttuisi monimutkaisiksi.

Tämä on digiä. Kaikki muu, jota väitetään digin olevan on valeuutisointia. Ja siksi täyttä paskaa. Käytännössä homoa.
Vapaa sana / Vs: Tubettaminen
: 19.08.19 - klo:15:46
Monista tekniikan aloista sun muista on esittelykanavia tai opetuskanavia. Ne ovat kyllä yllättävän hyviä.

Sitten kun se menee ammattimaiseksi, astuu kuvaan raha ja sitä kautta mainostulot. Ja sitten kanava ei enää ole täysin puolueeton markkinavoimista. Sisältö pitää olla hyvää ja perusteltua, jos on ideologinen tausta.

Kuitenkin aika iso osa on täyttä hössönhössöä. Eli paskaa.
Kohta Irak hyökkää Suomeen ja vie loputkin Karjalasta.
Ei sitä kannata viljellä, jos halvempaa valkuaista saa ulkomailta. Näinhän se vaan menee. Jos kuluttaja haluaa keeneistä vapaata sapuskaa, siitä pitää maksaa ja sitä kautta raaka-aineen hinta lähtee väkisin nousuun.

Onko keenivapaa ideologia sitten niin vahvaa, että Suomessa gmo vapaalle elintarvikkeelle olisi markkinoita.

Ja ymmärtääkö kuluttaja, että keenejä se syö kokoajan, jos ei osta keenivapaata sapuskaa.


Toinen asia onkin se sitten, että Suomessa annetaan siimaa aika paljon, kun keeniviljely on täällä niin tabu.
Mut olihan se hauskaa kun tractor pullingissa oli se Yön Timo niminen raktori. Kukakohan sen tajus, kun Hot Hunteriksi piti nimi muuttaa.
Jos vuokraa pellon edes vaikka viideksi vuodeksi miljoonalla, niin aika innostaa panostaa maan rakenteeseen. Lyhyet vuokraviljelyjaksot lopulta pilaavat pellot Suomessa. Niistä vedetään viimeinenkin vapaa ravinne.

Hömppäile siinä sitte se pari vuotta.
Millaiseen tapahtumaan kokoontuvat ihmiset eivät ole turhia ? Pitääkö jengin katsoa jonkin pyörivän esineen kuljettamista milloin minnekin ? Jalkapallo on muuten käsittämättömän suosittua siihen nähden, mitä hyötyä siitä on.
Sitten keksimisestä: Viimetippa on varmasti hyödyllinen. Vahingossa, sivuseikkana jne. on syntynyt isoja juttuja. Mikroaalto, malarialääke quinini, penisilliini, röntgensäde, sydämentahdistaja... https://www.sciencealert.com/these-eighteen-accidental-scientific-discoveries-changed-the-world
Jotta hyödyllisiä keksintöjä syntyisi enemmän, pitäisi kai saada sivuhavaintojen määrää kasvatettua. Kenties ihan minkä tahansa asian tutkimista pitäisi edistää (paitsi sikojen siirtämistä - se on jo keksitty).

Ihminen on varmastikin turha silloin kun menee kuuntelemaan tuollaista paskaa. Muussa tapauksessa tilanne on avoin. Silloin ihminen voi itse määrittää tulevaisuuden. Mutta tuollaista jos kuuntelee, peli on menetetty.
Ei ihan onnistu viljelykierto noin yksinkertaisesti. Tai onnistuu, jos jostain tulee siihen raha.
Vapaa sana / Ihmiset, jotka ovat turhia.
: 17.08.19 - klo:11:07
https://www.is.fi/viihde/art-2000006207508.html

Kuinka monta kuurakettia jäisi keksimättä, jos tätä ihmismassaa ei olisi olemassa? Ilmastokin pitäisi, jos muutama miljardi pohjasakkaa tuhottaisiin kaasuttamalla.

Kaasutus olisi tässä tapauksessa pyrolyysiä, jolla saataisiin raaka-aineita ja puhdasta hiiltä varastoitavaksi. Eli nyt agron antiantisemitistit ja kotimossadit huom., tässä ei ketään kaasuteta hengiltä vaan vasta tappamisen jälkeen.

Mutta näin teoreettisesti, jäisikö yhtään kuurakettia keksimättä, jos näitä ei olisi.
Eri merkin HD-lukitteen ohje irrotukseen oli 300 astetta. Eikä paljon vähemmällä lähtenyt. Kannattaa miettiä missä normi kierrelukitetta kovempaa käyttää, ettei polta konetta, tiivisteitä tai laakereita.

300 menee jo jossain tapauksissa päästölämpötilojen puolelle, eli ajatusta tosiaan tarvitaan ettei rauta muuta ominaisuuksiaan.

Nämäkin päästöt jos voisi ehkäistä, niin ilman laatu olisi paljon parempi.
Mikrosievertit ovat nousseet 0,11:sta  vasta 2:een. https://youtu.be/hCXfHdhpV_0

Ei niillä ole muuta lukua antaa. Niiden tarkemmat keikerit varmaan posahtivat samassa nuotiossa.
Vapaa sana / Vs: SATO / TUET
: 16.08.19 - klo:17:26
Kun lukee Maastullia    isännät ilmoittaa   sadoksi ruista  huonommilla lohkoilla   10 tonnia  , paremmat on vielä puimatta.  Alue   A ja B.   Kun mennään    C tuki alueelle   ohran sadot keskimäärin on 5-6,5  tonnia/ ha.  Pitäisi miettiä sitä minne tuet maksetaan   Ohra  tonni  tehtaalla   140 ekee.    ruis    180  -190  ekee tonni tehtaalla.  Tuet voisi siirtää    esim   C alueelle.   A ja B  alueella vielä  vehnä toinen vaihtoehto  joka myös antaa runsaan sadon.

Nyt ei oikeen kyllä mikään osunut kohdalleen.
Kyllähän hybridit pukkaa satoa, kunhan pysyy pystyssä ja talvi ei ehdi tulemaan päälle kaikkien koktailien jälkeen.

Rukiin hintaan niillä ei ole merkitystä. Jos ruista myytäessä viivan alla oleva luku ei nostata riemunkiljahduksia, on parempi olla myymättä sitä.

Jos kotimaista ruista käytetään brändinä leivonnassa, niin huonolla tonnihinnalla siitä tulee pula. Ei kukaan sitä viitsi huvikseen viljellä. Tai ehkä jutussa oleva suulberi niin tekee, koska hinnalla ei ole niin väliä.
Yleensä Kubotassa on tosiaan se kolme pyttyä. Eiköhän se jostain syty palamaan, jos vaikka ruiskutusputket ovat poikki.
Voihan sitä uutisoida ja kun kaveri tykkää olla parrasvaloissa, niin mikäs siinä. Todellisuuden kanssa ei sillä ole mitään tekemistä, kun  ei olla riippuvaisia massista. Sitähän kaverilla riittää.

Ala-Tikkurilan shellille ei ole jäänyt yhtään apulantasäkkiä, kun ruis kasvaa. ;D

Mutta tavallisen viljamiehen arjesta uutisointi on kaukana. Toivottavasti nyt kaikki jutun lukijat sen ymmärtävät.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.488413


Viljelykierto on kunnianhimoinen ja on kaikille hyvä esimerkki, jos vaan muillakin jusseilla olisi siihen mahdollisuus.
Sivuja: [1] 2 3 ... 34