Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 210

Viestit - Moottoripolkupyörä Man

Vapaa sana / Vs: mitä miljardilla saa?
: 27.06.22 - klo:18:30
Dynamosta on haittaa, jos sieltä ei tule sähköä silloin kun sieltä pitäisi tulla. Siitä on haittaa, jos sieltä tulee sähköä, kun ei pitäisi tulla. Verkonselvittelijä siellä tokaisee sitten että "En ollut näitäkään varauksia pyytänyt ja ne tulivat minulle yllätyksenä."
Vapaa sana / Vs: Ylen kolumnistit
: 27.06.22 - klo:16:38
Siirretään eduskunta, ylen putiikki ja ministeriöt vaalikauden ajaksi vuorotellen Savukoskelle ja hesaan. Monet asiat järjestyisivät. Asiakohtaiset tapahtumat olisivat aitoa sinikäyrää vaalikausien mukaisesti. Hesan voi vaihtaa aina välillä vaikka Kauhavaksi.

Voin lyödä vetoa, että tällaista demokratiaan sopivaa pakan sekoitusta tultaisiin vastustamaan voimakkaasti poliittisten ja ideologisten seikkojen vuoksi. Silloin nähtäisiin todella, kuinka demokraattinen kansanvalta ei saa olla vääränkaltaista kansanvaltaa.

Vapaa sana / Vs: Elokapinan pasijaeset
: 27.06.22 - klo:16:23
Ranskassa paikalliset elokapinalaiset liimasivat kämmenensä asfalttiin. No ranskalainen poliisi vaan repäisi kädet irti ja tyhjensi kadun. Tuskissaan kiljuva liimatukka partaoletettu ohitettiin huomiotta, et "jaa jaa jaa huuda sinä vaa". Isot propsit Ranskan poliisin käytännönläheisyyudelle.

https://youtu.be/nLo7-VZzaKE

-SS-

Jalkapallolähtöinen suhtautuminen on pesiytynyt myös ilmastoharmistujiin.
Onhan teillä puolueeton Alfa TV. Ei maksa mittään.

Hyvä kanava, johon ei hukata tolkuttomia määriä veronmaksajien rahaa.👍👍👍
Ilmaisia lounaita ei ole.

Onko Sepe sitä mieltä, että journalismin pitää perustua politiikkaan, eikä totuuteen? Nythän nämä kaikki Suomen kanavat perustuvat poliittisiin tai yhteiskunnallisiin näkemyksiin.
Vapaa sana / Vs: mitä miljardilla saa?
: 27.06.22 - klo:16:05
Vuosi taaksepäin tästä päivästä.

Maksimituulituotanto 3188 MWh/h.

Keskimääräinen tuotanto 1135 MWh/h.

Hienolta näyttää.

Mutta...

... minimituotanto 4 MWh/h


Eli aika rajua säätövoimaa tarvitaan. Yksikään Olkiluodon tai Loviisan vanhoista reaktoreista ei riittäisi tähän. Aurinkovoiman voimapulssit ovat vieläkin rajumpia. Tosin ne ovat helposti ennustettavissa. Yöllä ei pidetä valoja päällä. Lisäksi Suomessa syyskuun ja huhtikuun välinen aika ovat aika skeittiramppia, jossa sydäntalvi on pohjalla. Ja kyseessä on tuotantoennuste, joka perustuu tuotantokapasiteettiin. Paneelit lumesta harjattuna, tiedetään, tiedetään. Näinhän kaikki tekee.

Voiko schutzstaffel sanoa, millä yhteiskunta saadaan pyörimään, jos sähkönkäyttö lisääntyy ja samalla sähköntuotanto ajetaan alas? Siinä nimittäin ei auta Sepen keskeneräiset kuopat tai miljardin myllyt.
Vapaa sana / Vs: mitä miljardilla saa?
: 27.06.22 - klo:13:53
Ilman samankokoista säätövoimaa, tuulivoima on kuin onkin homojen ideologiavoimaa. Kun myllyt pyörivät, pakasta vedetyt, usein keltaiset huomiovaatteet ja päällikköleikin valkoiset puhtaat kypärät päässä, katkotaan avausnauhoja.

Kun on kylmää ja pimeää, samat ihmiset design-tuoleissaan kiittävät polttovoiman tuomaa lämpöä ja sähköä. Fingridin välilehti selaimessa on suljettu ja maailmaa ylläpidetään instan postauksilla kahdenkymmenen euron kaivorahoituksista köyhille, mutta niin kivoille Afrikan kärsijöille.

Suuri uhka takaraivossa on sähköauton akkutakuun loppuminen. Jälleenmyyntiarvo on nolla ja uusi pusla pitäisi ostaa. Pusla model ryssä on haaveissa, mutta ensin pitäisi saada vihreiden puoluetukea, jotta olisi käsiraha hankintaan. Ja kun se kipsinvärinen renkaansurmaaja  taas leviää mökkireissulla itämerelle, voidaan hyvillä mielin soittaa knuuttilalle ja päteä. Takaluukusta ylle vedetyt yllättävän puhtaat huomiovaatteet koreilevat taas hukkalämpövoimalaitoksen sivutuotteena sosiaalisessa mediassa, kun saaristomeri on pelastettu.
Ruotsilla on tuo kotiutus mennyt mönkään. Tanskalaiset yrittävät ainakin kotiuttaa tehokkaammin. Onko se sitten sitä, että laitetaan kaikki merikontteihin ja lähetetään kotimaata kohti. Kuinkas sisämaavaltiot? Kuinkas sinne saadaan palautettua kotiin? Jos ne merikontteihin sulloo, niin tuskin siellä kukaan on enää kysymässä jatkoyhteyslitteran perään. Mutta eikö se ole rasismia ja kansanryhmän vastaista toimintaa. Jos ne merikontteiin sulloo, niin tuskin siellä kukaan on enää kysymässä tällaisiakaan. Mutta eikö hirveä määrä ruumiita tuota vaikeuksia toisessa päässä. Se on totta. Kyllä se tuottaa. Nykyisillä konttihinnoilla tyhjäkin kontti pitää ottaa joskus paluurahtina mukaan ja kontin tyhjentäminen ja pesu vievät turhaa aikaa. Siksi varustamot ovat alkaneet käyttämään sellaisia kontteja, joissa on ovet molemmissa päissä. Niitä sitten matkan aikana huuhdellaan ovet auki vuoron perään jonkun ketjun päässä meressä. Tämä taas vaatii lisää työvoimaa ja se on kallista. Kyllä se kotouttaminen tosiaan vaatii rahaa.
Hirveästi ei kannata tökkiä mitään jännitettä mihinkään, jos virtaa ei rajoiteta mitenkään tai sen rajoituksesta ei ole varmuutta.
Vapaa sana / Vs: Huvikseen katsonut.
: 23.06.22 - klo:15:54
Helpot tulospalkkiot Merjalle jälleen syksyllä. 8)

https://www.talouselama.fi/uutiset/te/d071ed3b-ca92-4cac-9c6c-1f2b03012574

Saahan yritys mainostaa itseään. Mitä väärää näet siinä?
Areena on hyvä. Eilen katsottiin viimeinen jakso "Pysäyttäkää Nyqvist". Aika hyvin tehty ennen Ukrainan sotaa.
https://areena.yle.fi/1-60954349

Areena olisi muuten hyvä, jos siellä ei olisi hirveästi sitä täyttä paskaa. Tiededokumentit olisivat hyviä, jos ne eivät aina perustuisi ilmastonmuutokseen, itämereen tai natseihin. Tiistain pikku kakkosen kiintiötransunkin voisi heivata pois. Ja kun aina on joku ohjelma, niin sinne pitää saada se kiintiöneekeri näkyviin. Hankalaksi tilanne muodostuisi, jos vaikka pitäisi olla aina kaikista mahdollisista kansanryhmistä joku kiintiöihminen esillä. Ei onnistuisi Teijan keittiössäkään ilman kauheata härdelliä. Eikä edes onnenpyörästä tulisi mitään. Lopputekstit täyttäisivät koko ohjelman, kun kaikki mordvalaiset ja esperantolaiset täyttäisivät ohjelma-ajan.

Tämä tällainen ihmisryhmien loukkaamatta jättäminen on mahdotonta, koska aina on joku joka ei pääse mukaan. Kiintiöihmiset erilaisista ihmisryhmistä ovat sitä suurinta syrjintää, koska silloin kuitenkin aina joku mielensäpahoittajaihmisryhmä laitetaan etulyöntiasemaan. Samalla joku epämuodikas, epäsomeilija tai muuten vaan hesan ulkopuolinen ihmisryhmä joutuu syrjityksi, jolla taas ei ole mitään väliä.
Vapaa sana / Vs: Hirvi kivääri
: 23.06.22 - klo:14:09
Mutta ne padit. Jos ei oo pateja ei voi ampua. Älkää aliarvioiko patien osuutta. Mustajärven pateja pussit pullollaan... kuinka kumpujen kätköistä mullasta maan...
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 23.06.22 - klo:14:04
Ei lainkaan niinkuin rokote, tuo SSn antibioottivertaus on hyvin osuva. Samanlailla turhaan tapetaan elinympäristön hyviä ja huonoja mikro-organismeja ja ajaudutaan koko ajan kauemmas luonnollisesti tasapainoisesta ja resilienssistä systeemistä.
Siitä hieman lisää kärjistäen voisi sanoa että sama kun kävis vähäsen kemoterapiassa varmuuden vuoksi kun 30 % todennäköisyys syövälle anyway.

Ei oikein voi verrata antibioottiin. Jos jonkin tauti pääsisi valloilleen, se olisi mahdollista taannuttaa viljelykiertotoimenpiteillä. Ihmisten keskuudessa ihmisten täystuho ei ole kuitenkaan tarkoituksenmukainen. Luonnossa ei ole tasapainoa. Siellä on jatkuvasti erimerkkisten atomien varausten liikehdintää. Vihreidenkin pitäisi se ymmärtää, että luonnonmukaisuus tarkoittaa ainaista taistelua elintilasta. Ja sitä tilaa yritetään säädellä eri työkaluilla.

Miten tämä liittyy apulannan hintaan? Ei mitenkään. Ja toisaalta liittyy paljonkin, jos apulantaa ei tarvita niin paljon esim. maaperän sopivasta olomuodosta kasvien kasvuun liittyen. Sopiva olomuoto voisi olla elävien asioiden symbioosia siten, että jokin kasvi kasvaa hyvin.

Liittyy apulannan hintaan sillä, että tautiainekäsittelyt käytännössä ovat muodostuneet apulantakäsittelyiksi, sisältäen kuitenkin riskin resistenssistä.

Antibioottien käytössä tuntuu monella olevan vaikeuksia havainnoida sitä, että suuri osa ihmisistä ei oikeastaan koskaan aktiivisen elämänsä vaiheessa oikeasti edes  tarvitse elämän pelastavaa antibioottilääkitystä. Antibiootit ovat ehdottomia hengenpelastavia lääkityksiä kirurgian ja esimerkiksi sodankäynnin ohessa. Tekopolviasennukset ja lihavuusleikkaukset vievät hautaan suurella todennäköisyydellä, kun vaan ahkerasti bakteereja opetetaan kestämään biosidejä.

Kannattaa lukea FRAC - vuosiraportit, varsinkin viljakasvien taudinaiheuttajat liikkuvat lajista toiseen. Resistenssiä on, ja " korkean riskin" tuotemerkkejä myydään maatalousneuvonnan ohjeissa, näytetään jossakin päin Suomea löydettyä ruskolaikkua pienessä oraan lehdessä, ja nyt sitten kaikki ympäri Suomen mars -mars levittämään fungisideja terveeseen peltoon ?

Lääkkeille vastustuskykyiset sieni-infektiot ovat laitoksissa tappajia jo nykyään, ja niiden vastusutkyky erilaisia biosidejä vastaan on lisääntynyt lisääntymistään.   Arvovaltaiset tiedejulkaisut ovat julkistaneet huolensa juuri tästä, että kasvinviljelymaataloudessa vain lievän sadonlisän - tai kasvivuorottelun ja viljelytekniikan laiminlyönnin seurausten - vuoksi vaarannetaan mahdollisesti ihmishenkiä tulevaisuudessa, koska vastoin oletuksia, ihmislääkkeet ja kasvilääkkeet perustuvat hyvin pitkälti samoihin tehoaineisiin..

En ole kirjoittanut yhtään mitään, mikä ei pitäisi yhtä Tukesin torjunta-aineresistenssiä sivuavan dokumentin kanssa. Nyt sitten jotkut haastavat pahantuulisesti meikäläistä, vaikka Tukesin tutkijakirjoittajia ( kuten  Jalli, Ketola, Ohralahti, Vänninen )  pitäisi palstan varmaankin väitelleiden sienitautibiologiaosaajien ennemminkin haastaa.

-SS-

Vihreiden propagandaa. Jo Trofim Lysenko tiesi, ettei mitään geenejäkään ole olemassa. Tämän myös stalin vahvisti.

On eri asia, jos halutaan suojella ihmistä. Kasvi, on se sitten hyötykasvi tai rikkakasvi, tottelee lopulta aina rautaa. Taudit ja muut tottelevat tulta. Aineilla tehdään tonnit. Enemmän aineita, enemmän tonneja.
Vapaa sana / Vs: Hirvi kivääri
: 23.06.22 - klo:12:19
Ongelmana ovat lailliset aseet. Suden ampuminen laittomalla aseella on paljon turvallisempaa yksilön oikeusturvan kannalta. Ja valkoposkihanhet pitää ampua aina naapurin pellolle.

Toisaalta jos ei olisi olemassa vihreitä, ei olisi hanhi- eikä susiongelmiakaan. Eikä olisi ilmasto- eikä itämeriongelmiakaan. Jos vihreät kiellettäisiin, hirveä määrä epäkohtia poistuisi.
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 23.06.22 - klo:12:06
Ei lainkaan niinkuin rokote, tuo SSn antibioottivertaus on hyvin osuva. Samanlailla turhaan tapetaan elinympäristön hyviä ja huonoja mikro-organismeja ja ajaudutaan koko ajan kauemmas luonnollisesti tasapainoisesta ja resilienssistä systeemistä.
Siitä hieman lisää kärjistäen voisi sanoa että sama kun kävis vähäsen kemoterapiassa varmuuden vuoksi kun 30 % todennäköisyys syövälle anyway.

Ei oikein voi verrata antibioottiin. Jos jonkin tauti pääsisi valloilleen, se olisi mahdollista taannuttaa viljelykiertotoimenpiteillä. Ihmisten keskuudessa ihmisten täystuho ei ole kuitenkaan tarkoituksenmukainen. Luonnossa ei ole tasapainoa. Siellä on jatkuvasti erimerkkisten atomien varausten liikehdintää. Vihreidenkin pitäisi se ymmärtää, että luonnonmukaisuus tarkoittaa ainaista taistelua elintilasta. Ja sitä tilaa yritetään säädellä eri työkaluilla.

Miten tämä liittyy apulannan hintaan? Ei mitenkään. Ja toisaalta liittyy paljonkin, jos apulantaa ei tarvita niin paljon esim. maaperän sopivasta olomuodosta kasvien kasvuun liittyen. Sopiva olomuoto voisi olla elävien asioiden symbioosia siten, että jokin kasvi kasvaa hyvin.
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 21.06.22 - klo:22:50
Tällaisina hassuina aikoina olisi ehkä järkevämpää pieneen malttiin jaraltakin. Mutta onko se kenellekään yllätys, että kun kyseessä on jara, niin mihinkään ei voi luottaa. Ja jos joku vielä väittää, että jaran toiminta ei olisi monopolia, hän voi suksia suohon. Tuollainen hintakikkailu ei kuulu tällaiseen ajankohtaan. Jos sitten kuuluu mihinkään.
Lappi ei ilmeisesti ole vielä tarpeeksi omavarainen. https://yle.fi/uutiset/3-12501384 Sepeltäkin raappahousut jalasta.

Jos rätei ja lumpui kannattaa kierrättää 270 työntekijän voimin suomalaisella työehtosopimuksella, niin kyllä on hyvää bisnestä. Uusiolankakerä saattaa maksaa hiukan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 210