Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 150

Viestit - Moottoripolkupyörä Man

Kun tuota hiilikasaa katselee, niin sen korvaaminen ennennäkemättömillä ratkaisuilla on mielenkiintoista nähdä.
Jos on massia ostaa, mutta fiilispohjalta ja halvalla lainalla pelailu alkaa muistuttamaan 90-luvun alkua.
Onhan tuossa niinku Pornainen tai sitten ihan avonainen, päivämies yms.

Kun siinä lähellä on Porvoo, niin Pornainen voisi ihan hyvin olla Pornoo. Avonainen nyt on näitä perusongelmia, mutta entä päivämies. Nyt ollaan niin vaarallisella alueella, että muhametti-sarjakuvatkin kalpenevat.
Vapaa sana / Vs: Kaupunkien valumat
: 15.09.21 - klo:13:41
Kyllä varmaan melkein tarvii olla pyrolyysin kautta vietyä. Puuhiilestä sun muusta biohiilestä ne tekevät tällaisia suodattamoita. Mittakaava on vain hiukan pienempi.
Vapaa sana / Vs: viihte
: 15.09.21 - klo:11:58
Kohta hesassa keksitään, että pyöritetään kuntosalien polkupyörillä lämpöpumppuja. Sitten tulistetaan se vesi kaukolämpökelpoiseksi salilta poistuvien ihmisten raivonpuuskista. Näin saadaan uusiutuvaa energiaa.
Vapaa sana / Vs: Kaupunkien valumat
: 15.09.21 - klo:11:51
No juu, mutta...

Olen tuossa parinkin ammatikseen lantaa levittävän urakoitsijan kanssa jutellut. Aika paljonkin löytyy vars. suomestakin viljamiehiä, jotka ovat tehneet kana- ja karjapaikkojen kanssa diilejä, joissa rehuviljaa viedään pois ja otetaan vastaan elukka paskaa. Ja siinä paska määrässä ei mietitäkään ylärajoja, vaan levitysmäärä on lievästi sanottuna runsas. Ja pakolliset maaperänäytteet otetaan pientareelta tai hömppäheinänäennäisviljelijän pellolta.

 Ei ihme, jos saadaan peltojen fosforinäytteet näyttämään köyhää.

 Muutenkin, kyllä viljamiehiltäkin pelloiltaan valumia tulee, talvet kun ovat mitä ovat.

Ollikais make tästä joskus oli teeveessä huolissaan, kun sillain vaan pientareelta otetaan näytteitä. Tämä edunvalvonta tasolta kiellettiin jyrkästi. Eri maalajien, vesitalouden, pHoon ja maan rakenteen vuoksi, fosforirajat ovat väännetty niin alas, että pakko on levittää ohi kirjanpidon. Pelkään pahoin, että tilastot peltojen matalasta fosforista ei olekaan niin mustavalkoista kuin sopisi olettaa. Mutta eihän oikeasti näin ole. Virallisesti. Kun maan rakenne ja kasvukunto muutoinkin on kunnossa, ei mitään ylimääräistä fosforia tarvitse levittää.

Jos ja kun ollaan niin huolissaan kaikista valumista, niin kaivetaan jokaisen isompaan viemäriin suoraan laskevan pellon alareunaan topografian mukaiset tasaiset juoksuhaudat. Täytetään ne hiilimurskalla ja vielä kunnon hiilikynnys pellon pinnan yläpuolelle. Näin saadaan suodatettua ravinteet ja silloin tällöin vaihtamalla hiilet puhtaisiin ja entiset sinne peltoon, niin saadaan jotain aikaiseksi. Jos halutaan oikeasti, niin rahalla saa ja hevosella pääsee. Tämä auttaisi niitä muitakin laskevia peltoja, jotka eivät suoraan sinne jokeen laske.
Vapaa sana / Vs: Vihreät jussien asialla
: 15.09.21 - klo:11:04
Jos huumeiden käyttö ja kasvatus laillistettaisiin, niin huumekasvien tuottajahinnat painuisivat niin mataliksi, ettei niitä kannattaisi viljellä ilman EU-maataloustukea.

Kannattaisi hiukan porata tuota nimimerkkiä suuremmaksi, koska inflaatio on nakertanut sitä. Kun nyt on niitä kaikenlaisia manneja. On MetsäMan ja sen kaveri KoneMan. He-Man, HillMan, GerMan, HerManni, FirMan piikkiin ja Artsi. Ovatko kaikki miesten saarilta kotoisin? Kuulostaa Tom of Finlandilta.
Vapaa sana / Vs: Vihreät jussien asialla
: 15.09.21 - klo:09:56
Kannabis kasvatettaisiin kasvihuoneissa , jos sitä laillisesti aletaan kasvattamaan .
Lääkekäytössä varmaan hyödyllinen .

No nyt tuli väläys. Vanhat jumalan perkeleen tuhoamat korpihelvettien navettarakennukset voitaisiin ottaa uudelleen käyttöön. Onhan isäntäväki tottunut jo katon alla tuottamaan.  :o
Vapaa sana / Vs: Kaupunkien valumat
: 15.09.21 - klo:09:53
Kyllähän fosfori kaiken eroosion vuoksi aikanaan loppuu kuivalta maalta. On se sitten kuinka monen vuoden päästä, mutta varmaa se on. Kun louhittava fosfori loppuu, viimeistään silloin yhdyskunnan fosforin kierrätys joudutaan vetämään äärimmilleen.
Huumeongelmallisia tulee olemaan yhtä paljon, kuin ennenkin. Jos huimausaineiden saanti helpottuu vaikka alkosta saataviksi, on varmaa että ongelmallisia tapauksia syntyy lisää. Vaikka viherhörhöt siellä puistoissa vphanhien kanssa kilvan paskovat, ongelmat piilossa kasvavat. Siksi polliisit eivät ehkä oikein tykkää kannabiksen vapauttamisesta. He ovat niitä lapiomiehiä, jotka järjestävät pukumiehille leikattavan nauhan.

Yhteiskunnassa on aika vähän niitä paaluja, jotka ovat kallioon asti painettuja. Niitä on muuten ihan oikeasti aika vähän.
Vapaa sana / Vs: Kaupunkien valumat
: 15.09.21 - klo:08:40
SS tilastokeskus voisi selvittää, kuinka kauan ihmiskunta voi laskea sen muutaman fosforin mereen kunnes se loppuu kokonaan. Kun suljettu kierto on kuitenkin mahdoton, niin loppuuko elämä ennen auringon sammumista.

Venäläinen tapa käsitellä fosforia on se, että mitään fosforia ei valu mistään ja kaikenlaiset suomalaiset kritisoivat  ukkelit viedään siperiaan. Puola laskee kaiken mahdollisen isoon viemäriin. He tunnistavat ongelman, mutta ketään ei oikeasti kiinnosta. Jos viimeinen ihminen maapallolla on suomalainen, niin siinä vaiheessa tämä viimeinen ihmisyksilö alkaa rakentamaan rataa Sokliin.
Vapaa sana / Vs: Vihreät jussien asialla
: 14.09.21 - klo:21:39
Taitaa vähän olla mahdotonta saada kannabis lääkemarkkinoille siten, että se tapahtuisi ns. pellolta pöytään. Ei puhuta enää sakoluvuista tai torajyvistä. Kyllä se varmaan purkista synteettistä teehooceetä on, jos lääkekäyttö olisi sallittua jokapäivä kelle vaan periaatteella. Että jos joku tila haaveilee vapaan lehmän kannabiksesta, niin lääkekäyttönimike ei kyllä riitä tuollaiselle toiminnalle. Tuo tapaus vaatisi kannabiksen reipasta vapautusta.
Lähinnä tarkotin sitä, että noiden julkisuudessa olleiden tietojen mukaan lääkereseptin saaminen on ollut vaikeaa, lähes mahdotonta.

Siitä on kuitenkin esitetty kokemusperäistä tietoa, että joihinkin sairauksiin saattaa olla ainoa kipulääke joka auttaa.

Lääkekannabiksen saamisen helpottaminen on järkevämpää, mutta vihreillä on kai ajatus, että se saataisiin vapautettua kokonaan.

Mielenkiintoista olisi sitten, että kuka saisi kasvattaa ja kuka myydä. Kun nyt sitten puhuttaisiin täysin "pellolta pöytään" tavarasta. Ilman mitään mallastusta, ilman mitään käymisprosessia tai ilman mitään tislaamista. Ei kukaan ohikulkija mene vaikka viljapeltoon varkaisiin ja ala tekemään itselleen olutta tai viinaa. Sen sijaan reippaasti kasvava hamppupelto saattaa hävitä yhtäkkiä.  ;D
Vapaa sana / Vs: Kaupunkien valumat
: 14.09.21 - klo:21:18
Kuinka suuri kipsisakka-allas tarvittaisiin, jotta esim. hesan paskavedet saataisiin pumpattua jonkun altaan ja imeytyskentän läpi? Että mahdollisuuksia olisi, jos oikeasti haluttaisiin estää paskavalumia. Pakotetaanhan haja-asutusalueellakin tekemään kaikenlaisia paskakenttiä.
Saksan vihreiden mainos.... Kokoomuksen vaalivankkuritkin löytyvät tuosta kuvasta, vain Mykkänen puuttuu. :-* :-*Tuosta kyllä puuttuu myös kunnon partahiippaortodiksi ja mm. budhalainen lakanaukko.

Tuo kuva kertoo niistä mielensäpahoittajista, joita yhteiskunnassa on yhä enemmän. Tuosta kuvasta suvaitsevaisuus on kaukana. Ja kuvasta puuttuu myös se pieni enemmistö, joka yksinkertaisesti ylläpitää yhteiskuntaa.
Vapaa sana / Vs: Kaupunkien valumat
: 14.09.21 - klo:11:58
Onkohan kukaan ottanut huomioon esim. hesassakin näitä mustaihoisia ihmisiä? Et kun sateella kävelevät ulkona ja sitten vielä suihkussakin. Kuinka paljon niistä sitä paskaa irtoaa? ::) ???

Palstan tosikkovihreitä pitää muistuttaa tässä tapauksessa siitä mustaihoisesta naisesta, jota suomalaiset lääppivät 90-luvulla kokeillakseen, että lähteekö väriä. Että on sitä Pekan ja Pätkänkin jälkeen pelätty mustaa miestä. Onhan se saatana, jos rasistisen kommentin perusteluihin menee enemmän tekstiä, kuin itse kommenttiin. Tää on niin tätä byrokratiaa ja v*tun ihmisoikeuksia.
Sivuja: [1] 2 3 ... 150